Kijk uit voor de Keukenkampioen in Utrecht

De keukenkampioen in Utrecht krijgt hoge waarderingen. Wat er verkocht wordt ziet er aardig uit. Maar dan! Als je nieuwe keuken geïnstalleerd moet worden begint de ellende. Zie hier een bericht van een elektricien die wij noodgedwongen moesten inschakelen: "Tijdens het bezoek is vastgesteld dat meerdere elektrische onderdelen in de keuken niet functioneerden. Dit betrof onder andere: de afzuigkap, de oven, diverse wandcontactdozen. Na inspectie bleek dat er een draad ontbrak dan wel verkeerd was aangesloten of losgeschoten. Daarnaast is geconstateerd dat de elektrische installatie na aanleg van de keuken niet volledig is getest; de oorzaak ligt zeer waarschijnlijk in onvoldoende en onjuist voorbereidend werk door de aannemer van De Keukenkampioen, zowel voorafgaand aan als tijdens de keukeninstallatie." En toen begon de touwtrekkerij. We hebben na maanden ons geld voor de elektricien teruggekregen na van het kastje naar de muur gestuurd te zijn. Tot zes keer toe hebben we dezelfde klachtenmail verstuurd eer er wat gebeurde. Nu is het geld terug, maar wij zitten nog met een muur vol gaten die we zelf mogen laten opknappen terwijl wij nooit hadden kunnen denken dat we met zo'n ravage zouden worden achtergelaten. Nu blijkt dat niet eens de voorplint is vastgezet. Bij de keuken bestelden we nog een extra kastje voor ongeveer €700 (!). Wat we ontvingen was een bouwpakket zonder instructie en met ontbrekende schroeven. Het deurtje was er wel ingezet, maar dat moest opnieuw gebeuren want het zat niet goed. Verder moest er zelfs een en ander op maat gezaagd worden. Ikea levert betere spullen af voor heel wat minder geld. Voor ons nooit meer de Keukenkampioen!

Fantastische keuken, netjes geïnstalleerd

Mooi ontwerp gemaakt door Colin ( KK Tiel) met mooie functionele apparatuur (AEG). Alles past perfect en super netjes en zorgvuldig geïnstalleerd.

Fijn en professioneel geholpen door Jolanda. Mijn vijfde keuken gekocht, weer bij de keukenkampioen omdat ik weet dat de service altijd goed is.

Fijne en kundige medewerkers, goed contact via internetsite en montage geweldig

In de winkel te Almelo goed ontvangen en geholpen. Wachttijd behoorlijk maar was wachten waard. Prima en zeer kundige monteur die alleen de gehele keuken plaatste en installeerde ! Kortom … zeer tevreden

Prima keuze

Goed advies gehad, kan natuurlijk altijd beter maar aan het einde van de rit zeer tevreden geworden. Levering en montage goed verlopen, communicatie en klantvriendelijkheid zijn goed en prettig verlopen. Er staan nog wat kleine dingen open maar gelet op de ervaringen vertrouw ik erop dat die zaken snel en goed worden afgewerkt.

Wat een lieve vrouw als aanspreekpunt

Ik ben hier pas komen wonen en onze eerste gesprek was met een vrouw zij was zo ontzettend lief gaf mijn ook namen van bedrijven waar ik kon op solliciteren. Ook al kwam ik voor de keuken naam zei echt de tijd

Blij met de hulp en het meedenken om onze nieuwe keuken samen te stellen

Fijne samenwerking

Alles verliep soepel van a tot z

Super tevreden met onze nieuwe keuken!

Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken! Fijn geholpen en zeer kundig geplaatst! Top

Zeer goed!

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht en zijn ontzettend tevreden met het hele traject. Vanaf het eerste moment zijn we uitstekend geholpen door Jorenda. Ze nam alle tijd voor ons, dacht goed mee met onze wensen en gaf eerlijk en professioneel advies. De communicatie was duidelijk, alles werd goed uitgelegd en we voelden ons echt gehoord tijdens het samenstellen van de keuken. Dankzij haar hulp hebben we precies de keuken kunnen samenstellen die we in gedachten hadden. Kortom: top service, goede begeleiding en een prachtig eindresultaat. We moeten nog een keuken hebben voor de vakantie woning en die gaan we ook zeker hier aanschaffen.

Alles is geworden zoals wij hadden gehoopt.

Onze ervaringen met Keuken Kampioen zijn heel goed. Bij het uitzoeken van de keuken en de spullen goed geadviseerd. Wij konden zelf bepalen wat en hoe wij dingen wilden. Bestelproces was goed. Vooraf inmeetafspraak zodat er bij het plaatsen geen rare verrassingen konden komen. Aflevering en plaatsing ook meer dan goed. Er werd een stucloper neergelegd om de vloeren te beschermen. Montage was snel gebeurd. Monteur komt zelfs nog even langs om een lade na te stellen die niet lekker loopt. Wat ik wel handig zou vinden: maak een documentje of proces om de serienummers van de geleverde apparaten vast te leggen. Dat bespaart achteraf gezoek als je de apparaten wilt aanmelden voor garantie etc. Wij zijn meer dan tevreden!

Goed geholpen, tijd voor genomen, heel fijn

Ik ben binnengewandeld en meteen een mooi werkblsd gezien. Afspraak gemaakt voor een 3d tekening en in de tussentijd werd het inspiratieboek opgestuurd. Precies op tijd binnen en tijdens de afspraak is er goed de tijd voor genomen om te laten zien hoe het zou worden in huis. De apparaten zijn top, werkblad is heel mooi en de frontjes werd is verliefd op. Al met al keuken vlot gevonden en ingedeeld naar wens. 3d tekening was ook duidelijk en de ideetjes van Rick zijn prettig voor het stucwerk en bestek inleg in de kastjes. Levering op afspraak, alles tip top in orde

Super tevreden over de service en contact

Wij hadden een kraan die los gegaan was. Melding gemaakt in klantportaal. Zijn snel teruggebeld en hebben gelijk service ingepland. Alles vlot en volgens afspraak verlopen.

Alles op tijd geleverd. Goede afspraken gemaakt. Alle monteurs netjes en op tijd

uitstekend

goede service

Uiteindelijk prima geholpen

De eerste medewerker hielp ons helemaal niet. Die leek er op uit ons zo snel mogelijk te willen lozen. De medewerker, die het overnam was een wereld van verschil. Met haar hadden wij ook telefonisch contact. En door haar is alles naar tevredenheid opgelost. De monteurs hebben ook goed werk afgeleverd. Zij namen de tijd om de keuken weer op de milimeter nauwkeurig af te stellen.

geweldig

Ik werd netjes geholpen in de winkel. Ook online heb ik eea kunnen regelen. Bij de montage ging het netjes. Het enige minpuntje is dat je zelf de verpakkingsmaterialen en afval moet weggooien. Maar verder is alles netjes geplaatst, afgewerkt. Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken

alle problemen snel opgelost

de apothekerskast sluit nu wel erg hard zit nu geen stop op

Vriendelijk, kundig advies

Vriendelijke ontvangst. Op iedere vraag een (eerlijk) antwoord. Strakke afspraken

Vriendelijke en verstand van verkoop van de keukens denk mee met de klant monteur was een vakman legde na montage alles uit mocht er kennissen of familieleden interesse hebben zou ik jullie aanbevelen

Zeer gastvrij ontvangen en goed geholpen om een keuze te maken. Met veel kennis i.v.m. de wensen. Gelijk een passende offerte aangemaakt.

Fijne ervaring! Ondanks twee keer muur niet haaks alsnog goed geholpen! Vooral de monteur

Kundig en fijn geholpen

Informatie over kleuren & soorten werkbladen was zeer goed. Ook nav oude tekening, had de verkoopster gelijk een goede oplossing voor een nieuwe keuken. Dus samen met de verkoopster verder gaan over de indeling en kwamen er snel uit. Alles goed uitgewerkt en een week later kwam men de keuken inmeten. Daarna weer even terug voor definitieve uitwerking van de keuken en waar de electra, water moet komen. Nog een kleine aanpassing vanuit mijn kant. Zeer tevreden hoe alles tot nu toe geholpen door de verkoopster.

Wat hebben wij een mooie keuken!

Verkoper Stanley in Zaandam was professioneel, geduldig en duidelijk. Heel fijn, zodat we rustig een keuze konden maken, zowel qua keuken als de apparatuur. De dames van de logistiek waren heel fijn in de afspraken, we hebben 2 maal de leveringsdatum met hun hulp kunnen verzetten. De montagemonteur was vriendelijk en wist precies wat hij deed. Hij werkte heel precies en netjes, wat is het een mooie keuken geworden!

Boven verwachting

Via bekenden gehoord dat de Keukenkampioen een prima bedrijf is met normale prijzen. Het bezoek aan de showroom gaf direct al de doorslag. Vriendelijk personeel, prachtige showroom, alles tiptop. Diezelfde dag tot aankoop overgegaan. Duidelijke uitleg door verkoper. Thuis alles nog eens nader bekeken. Heel duidelijk “routeplanner”! Kleine wijzigingen telefonisch doorgegeven, allemaal geen probleem. Kijken erg uit naar onze nieuwe keuken.

Best beoordeeld uit 50 winkels

- Keuken Kampioen Duiven | 8.4

- Keuken Kampioen Cruquius | 8.3

- Keuken Kampioen Heerlen | 8

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.