Zoals de afgelopen vijftien jaar prima
Wordt kundig, netjes en vlot gewerkt. Kan goed overleggen met de schilder.
Vriendelijke schilder.
Goede informatie en tips over toekomstig onderhoud
schilders zeer vakkundig
Schilderwerk ziet er goed uit! Onlangs voor 10 jaar bijgetekend!
Professionals zoals ze het weer hebben geschilderd ons huis
positief
De schilderbeurten werden deskundig en met liefde voor het vak uitgevoerd. Bovendien vriendelijke mensen. Alles werd keurig uitgevoerd. Geen nawerk en goed opgeruimd!
Late inspectie wegens langdurige zieken, maar uiteindelijk goed en netjes uitgevoerd.
Zeer correcte inspecteur. Wij zijn zeer blij met "Glansgarant".
Ziet er weer goed uit!!!
Vriendelijke dames die de werkzaamheden heel goed hebben gedaan. Helaas hebben zei wel veel houtrot aangetroffen, maar daar een goed advies over gegeven en waar, in verhouding mogelijk, dit gerepareerd.
Het schilderwerk is uitstekend gedaan ziet er prachtig uit
Het bedrijf levert zorgvuldig, goed werk.
Naar verwachting
Keurige Inspectie
Naast professionaliteit en betrouwbaarheid waren de schilders fijn in de omgang. Zij hebben ook geadviseerd bij gebreken die zij tegen kwamen.
de schilder heeft in overleg de werkzaamheden goed uitgevoerd
Oké
Al 40 jaar klant bij dit schildersbedrijf.
Heb een positieve ervaring met de GlansGarant schilder!
Schilders mede dankzij het mooie weer binnen een week alles afgewerkt vrijstaande bungalow met vrijstaande garage.
Sinds 2011 zijn wij klant bij Klantenvertellen. Vele duizenden klanten hebben sindsdien GlansGarant beoordeelt, met een gemiddelde score van een 8,8. Iets waar wij trots op zijn! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we krijgen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Huizen laten stralen, en tevreden klanten, daar doen we het voor.