Zeer positieve ervaring; zonder gezeur en korte tijd verhuisd
Prima ervaring met De Wit. Duidelijke voorbereiding en snelle reactie op vragen. Ze komen hun afspraken na en houden ook tijdens het verhuizen goed contact over de uitvoering.
Al eerder door de Firma van Dam mijn verhuizing laten regelen, en niet zonder reden. Vriendelijk en keurig personeel dat ook nog eens in een hele korte tijd het huis leeg heeft en alles keurig in de opslagcontainer heeft ingepakt. Vaklui!
Super service
We zijn heel tevreden over AA Verhuizers. We hebben onze spullen laten ophalen en toen zijn ze voor 2 weken in een container opgeslagen omdat wij nog niet in ons nieuwe huis terecht konden. Na 2 weken zijn de spullen keurig op het nieuwe adres gebracht. Aardige mannen, sterk en behulpzaam! Hoop niet dat we ooit nog moeten verhuizen, maar als...dan met AA Verhuizers!
Vriendelijk en professioneel
Alles zeer keurig neergezet op de juiste plekken Zeer kundig personeel.
Alles is zoals een verhuizing zou moeten zijn. En dat is al jaren - mijn ouders stonden nog in het bestand.
alle spullen ingepakt en dag later verhuis, hulde voor de vrouwen en mannen van Stoof, en.... ze waren nog aardig en behulpzaam ook,
Goede communicatie. Afspraken nagekomen. Netjes op tijd en voorzichtig met de spullen
Zeer nette, aardige en enorm hulpvaardige medewerkers die zó efficient te werk gaan, echt geweldig!
Binnen 3 uur verhuisd! Alles snel, zorgzaam en gewoon goed. Nette, aardige verhuizers. Jullie doen je naam eer aan!
Vriendelijk, professioneel en behulpzame medewerkers bij Mondial Vogel Verhuizingen. Zou het een ieder aanraden.
Vriendelijke verhuizers
Het team ging zeer zorgvuldig met onze spullen om en verhuisde in een razend tempo ons hele huishouden naar ons nieuwe huis. Ik kan Pinxt van harte aanbevelen als je een soepele en snelle verhuizing wil.
De mannen die onze verhuizing deden hebben ontzettend hun best gedaan maar, door een zieke collega en geen verdere hulp werd het erg laat. Ook waren wij genoodzaakt te helpen!
goede teams die uitstekend samenwerken in belang van de klant
Een hele vlotte en soepele verhuizing met duidelijke communicatie vooraf.
Goede organisatie
Altijd prettig om met Van Riemsdijk te verhuizen of het nou zakelijk of privé is. Fijne, leuke verhuizers.
Wij zijn verhuisd van ons tijdelijk adres naar onze nieuwbouwhuis. De mensen van Mondial Vlugo hebben alles keurig en snel vanaf de derde etage verhuisd. Een deel van de inboedel was opgeslagen bij Mondial Vlugo en werd meeverhuisd. Ook bij onze nieuwe woning verliep alles vlekkeloos. Het werd wat krap in de tijd waardoor er drie extra collega’s zijn ingezet. Kortom: een bijzonder professioneel bedrijf met fijne mensen!
Veldhoen verhuizingen heeft ons in 2 dagen verhuisd. Inpakken, inladen, rijden, uitladen en grote meubels weer in elkaar op z'n plek - alles was verzorgd. Het was snel, efficiënt en professioneel.
Verhuizen is omgeven met veel onzekerheden en spanningen. De Mannen van Stoof nemen die zaken die je afspreekt volledig en goed uit handen en brengen een goede en aangename werkstemming met zich mee. Het vakmanschap toont zich in het perfect inschatten hoe alles naar binnen kan en ook hoe de klus geklaard wordt in de afgesproken tijd. Pet af!
Snelle nette werkwijze, deskundig met alles
Prettige, nette verhuizers, alles precies volgens afspraak zodat we totaal ontzorgd waren. Voldoende dozen en inpakmateriaal; met aandacht voor de spullen in- en uitgepakt, kortom geweldig.
- Den Otter Verhuizingen B.V. | 9.8
- Limburgse Verhuis Centrale B.V. | 9.8