Onze inboedel is met aandacht en zorg verhuisd.
Attent geacteerd bij verhuizing 300 meter verder door overnachting aldaar dankzij deelverhuizing bed. Mede dankzij ( misverstand) eigen inpakactiviteiten van kleding etc.
Prima!
Twee empathische medewerkers die luisterde en prima hun werk hebben gedaan. Namen alle tijd om de zaak na te lopen Een 10 met een griffel
De fa Horst blijkt een prima partner bij verhuisactiviteiten. Er wordt naar je geluisterd bij overlegkwesties en men staat open voor wensen. Niet alleen het verhuizen ging vlekkeloos en professioneel maar ook de optie om gordijnen e.d via hun showroom te kunnen uitzoeken en bestellen is heel goed bevallen omdat je daarmee ook ontzorgd wordt wat de installatie van gordijnrails betreft.
Aardige club mensen die vakkundig zijn en zich bovendien heel behulpzaam opstellen.
Van Riemsdijk heeft onze verhuizing goed en snel uitgevoerd. Bij de voorbereiding kregen we heldere instructies en Van Riemsdijk maakte het mogelijk al vóór de eigenlijke verhuizing alvast ons bed naar de nieuwe woning te verhuizen. De medewerkers van Van Riemsdijk gaven bij het inpakken en bij de aflevering op de dag van de verhuizing blijk van veel ervaring en inzet. Zij waren zeer prettig in de omgang en wisten ons steeds goed gerust te stellen in het hele proces. Prettig was ook dat binnen één week na de verhuizing de lege verhuisdozen werden opgehaald. Kortom een prima dienstverlening, die we graag met overtuiging aanbevelen.
Snel en deskundig verhuisd van een woonhuis in Maastricht naar een penthouse in Lanaken. Dit moest via een verhuislift gebeuren aangezien dit penthouse op de vierde verdieping ligt en de inpandige lift te klein is. Keihard door de verhuis mensen gewerkt op een zeer warme dag. Niets kapot gegaan, nog geen glas gesneuveld. Top verhuisd en wij bevelen dit verhuisbedrijf graag aan iedereen aan.
We hadden echt een super leuk en gezellig team. Problemen werden meteen opgelost. Echt super professionele mensen. Is nu de 2de keer dat we met hun verhuizen. Alles was deze keer kort dag en helemaal geen probleem. Alles geregeld binnen 1/2 weken tijd.
Duidelijke communicatie en deskundig in verhuizen. Sfeer tijdens verhuizen was goed en alles verliep soepel.
ondanks dat alles uitliep hebben ze de klus afgemaakt.
All was done quickly, precisely and well. No damage to any item or walls. Very well organized and boxes arranged very comfortably for living in the rooms.
De verhuizers waren vriendelijk en meegaand in de wensen van ons. In hun aanpak waren ze zeer efficiënt en inventief. Duidelijk ervaren medewerkers.
Fijne mensen, geruststellend dat alles goed komt en dat dat ook is gebeurt, prima vakmensen die weten waar ze voor staan en gaan.
Alles pico bello ingepakt, niets maar dan ook niets is gesneuveld. Op de dag van verhuizing waren er 5 verhuizers aanwezig die onze spullen van een woonhuis naar de 2de verdieping van een appartement brachten en dit rustig en zorgzaam hebben gedaan. (dit bij een temperatuur van 30 graden)
Snel en netjes onze meubels ingeladen.
Omdat u ernaar vraagt, willen we één klacht niet onvermeld laten: bij het inladen is er een Keulse pot gesneuveld, die met opzet niet inpakt was. Het was een herinnering van m'n vrouw aan haar oma. Bij het sluiten van de wagen zag ik een scherf liggen en werd na mijn vragen de schade gemeld. De resten van de pot lagen al in de kliko. We vinden dit geen erg correcte afhandeling. Er is toen ook alsnog een foto van de schade gemaakt. Omdat de schade bij de verhuiswagen gebeurd is, kan dit niet aan uw groepsleider (Mat)thieu voorbij gegaan zijn.
De mensen van van Rooijen zijn fantastische verhuizers. Aanpakkers die bijzonder klantvriendelijk zijn. Werken correct en snel.
Dank u wel voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze collega’s van Van Rooyen. We zijn trots op hun inzet en het doet ons goed dat hun klantvriendelijke en vakkundige aanpak zo gewaardeerd wordt. Uw positieve beoordeling is voor ons een prachtige motivatie om deze service elke dag opnieuw te leveren.
Met name inleving en kennis van inpakkers
Echt top
Zowel de dag van inladen als de volgende dag van lossen fantastische vriendelijke verhuizers. Gingen zorgvuldig met mijn spullen om. Hoewel het vooral op de dag van lossen erg warm was, waren de verhuizers opgewekt en gedreven. Bedankt mannen!
Behulpzaam en geen moeite is teveel Checken keurig of het allemaal naar wens is Vriendelijk
- Van Ede International Moving B.V. | 9.9
- Limburgse Verhuis Centrale B.V. | 9.8