Het was een kleine verhuizing naar het verzorgingshuis van mijn vader. Alles wat netjes gedemonteerd en ingepakt. Erg plezierig en correct.
Gingen zeer voorzichtig met al mijn spullen om. Verhuizing is vlot verlopen en niets beschadigd.
Een betrouwbaar bedrijf..
's Morgens op tijd beginnen en dan met een hele club verhuizers stevig aan de slag, ja, dan schiet het lekker op. We kregen zonder problemen extra verhuisdozen toen we daarom vroegen, die ook niet meteen de week daarop weer terug hoefden te zijn. Flexibel dus. En grote kasten werden probleemloos gedemonteerd en op de plek van bestemming weer gemonteerd. Enige nadeel was dat er wat kleine beschadigingen waren aan enkele planken van de boekenkast en de kast zelf. Enfin, dat had ons zelf ook kunnen overkomen, dus all-in-all zijn we zeker tevreden.
Alles perfect verlopen.
Na het opnemen van de te verhuizen inventaris van bestaande woning zijn er duiidelijke afspraken gemaakt over de uitvoering naar de nieuwe woning. Benodigde verhuismaterialen zijn beschikbaar gesteld. Op de verhuisdatum zijn extra verhuizers ingezet om de inventaris in te laden. Met voldoende verhuizers is vervolgens de inventaris met de verhuiswagen naar de nieuwe woonplaats vervoerd en ingehuisd. Als is vlot en prima verlopen op één verhuisdag. Chapeau voor UTS Van der Geest.
Prettige aanpak en fijn team verhuizers. Alle kwetsbare zaken en meubels zijn vakkundig ingepakt en met zorg in de vrachtwagen geplaatst. Alles was snel geladen en ook weer gelost in ons nieuwe huis. Ter plekke is de tafel nog uit elkaar gehaald ook dit gebeurde zorgvuldig.
Goed contact via de mail/ telefoon. Tijdens uitvoering gaan de heren secuur om met de spullen. Alles wordt netjes ingepakt en de vrachtwagen wordt ingeladen. Ook super fijn dat ze de kasten uit- en in elkaar zetten. In 1 dag volledig verhuisd, kasten netjes ingericht en alle spullen uitgepakt.
Zeer tevreden over van Dam verhuizers, aardige en behulpzame medewerkers die keurig alles op de plek zetten.
De jongens hadden een zware klus , maar het leek alsof ze het met gemak deden. Wij konden de ramen niet gebruiken voor de lift en daarom moesten de jongens veel trappen op en af. Dat deden ze zonder enig gemok. Fijne mensen die wisten van aanpakken. Wij raden dit verhuisbedrijf ten zeerste aan. Linda en Titus
Hele zorgvuldige en meedenkende verhuizers.
verhuizingen uitgevoerd die zeer goed en snel georganiseerd waren. Een kleine schade die naar volle tevredenheid is opgelost
De jongens , KEURIG , behulpzaam geen onvertogen woord !!!!TOP
Fijne mensen om mee samen te werken. Efficient, oersterk, rustig en gezellig.
Alle hulp gekregen
Prima. Leuke groep verhuizers
Keurig op tijd. Meedenkend en snel.
Heel vriendelijke en hardwerkende medewerker. Niets was hun teveel.
Alles goed verhuisd, vriendelijke en kundige mensen! Zeker aan te raden!
Zeer beleefde en keihard werkende verhuizers met veel zorg en aandacht voor de te verhuizen spullen en de huizen. Alle verhuis zorgen werden ons uit handen genomen.
goede adviezen vooraf voor de verhuizing, rustige vakbekwame mensen , goede organisatie, alles liep op rolletjes tijdens de verhuisdag. Kort na de verhuizing werd ik gebeld om mijn ervaringen te delen omtrent de verhuizing. Dat heb ik als zeer plezierig ervaren.
Kwamen afspraken na en hebben in één dag de hele inboedel verhuisd. Gingen correct met onze spullen om. Harde werkers die nauwelijks tijd namen om te eten of drinken. Waren zeer vriendelijk. In en uitelkaar halen van spullen ging vlekkeloos.Zal hun beslist aanraden bij andere mensen. Topbedrijf!!
Rond 8 uur stond de vrachtauto en verhuizers (3 man) voor mijn oude huis. Na een rondgang door het huis en het inzien van een plattegrond van het nieuwe huis begonnen de verhuizers met het inladen van de vrachtauto. Rond 10.30 uur stond de volle vrachtauto bij mijn nieuwe appartement (ca. 400 m1 verderop). Er kwam extra personeel (2 man) waardoor het inruimen van het appartement op de 3e verdieping soepel en snel verliep. Zelfs een dressoir wat niet in de lift kon werd via 3 trappen omhoog gebracht. Om 13.15 uur was de verhuizing geregeld en konden wij beginnen met uitpakken van de dozen. Prettig bedrijf/mensen vanaf offerte tot aan de daadwerkelijke verhuizing. Bedankt voor de verhuizing.
De mannen van Verkroost staken de handen uit de mouwen en waren prettig in de omgang.
Snel en voorzichtig
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.