Een geolied team!!
De verhuizing is in goed overleg zorgvuldig uitgevoerd. Zeer vriendelijke medewerkers, die professioneel aan de slag zijn gegaan.
We zijn tevreden over de dienstverlening van Staal-Hartgers. De communicatie verloopt zeer gemoedelijk en informeel. De snelheid waarmee men werkt heeft twee kanten: qua tijdsduur is de verhuizing ons bijzonder meegevallen, echter in het hoge werktempo laat de zorgvuldigheid soms wat te wensen over. Zonder de toegewijde mankracht (4 man sterk) die ons werd geleverd, hadden wij de zware meubelstukken nooit zonder lift naar een tweede verdieping kunnen verplaatsen. Onze hartelijke dank daarvoor!
Deskundig advies, persoonlijk, behulpzaam en inspelend op de situatie ter plekke.
De verhuizing was een hele prettige dag dankzij de verhuizers van Van Gennep!
Een goed team wat zorgvuldig met de meubels en spullen omgaat en goed doordacht te werk gaat. Heel vriendelijk in de omgang.
Vriendelijke mensen die voorzichtig met je spullen omgaan. Prima geregeld.
Fijne sfeer, harde werkers en ondertussen heel voorzichtig. Duidelijk in de communicatie, klantgericht, professionals met hart voor de zaak én onze spullen. Ze doen dat stapje extra, denken mee en lossen onverwachte situaties op. We zouden hen aan iedereen aanbevelen.
Goede service, een vlot, netjes werkend en gezellig team. Alles is goed en snel verlopen en alle vragen vooraf werden snel beantwoord.
Verhuizers waren top
Niet nakomen afspraken Er was 1 auto afgesproken en er kwamen er vier. Het probleem was de brug die niet best is Er werd overheen gereden terwijl de afspraak was lopend met hondjes naar de grote auto De brug is er niet van opgeknapt Ook was er een wagen voor verdieping terwijl de verhuizing van begane grond naar begane grond was
Professioneel en uitstekend service. Persoonlijk aandacht voor de klant. Gemaakte afspraaken onmiddelijk nagekomen.
Ben al zo’n 20 jaar klant en vele zakelijke en privé verhuizingen gedaan met Staal Hartgers Flexibel en vertrouwd tegen alleszins redelijke tarieven. Een echt familiebedrijf waar je op kan bouwen die de klant centraal stelt.
Prima team mogen ontvangen die ons prima bijstond en behulpzaam. Ook meedenkend van de medewerkers
Goed en deskundig verhuisbedrijf waar slles naar wens is verlopen.
Alles is goed verlopen
Perfect kan niet beter
Vriendelijke mensen, netjes en betrouwbaar.
De verhuizers waren niet alleen behulpzaam. maar gaven ook goede adviezen hoe het meubilair op de juiste plaats gezet kon worden.
Vriendelijke en gezellige verhuizers die zonder klachten zware boekendozen tilden, geen breuk, geen schade.
From responding to our request for offer to finishing the delivery at our destination Jacobs gave us precise informatio, guided us through the process, and delivered with an overall exceeding expectations score. It was so nice to see our furniture being handled with great care, packed to resist any instabilitied en-route, and gently guiding it through tricky passages both at departure and arrival. All the staff we came in contact with were professional, efficient, and genrally just what we call good people - chapeau Jacobs!
De heren staan in alle rust op de afgesproken tijd al te wachten met de vraag: wat moet er allemaal mee en gaan daarna voortvarend te werk. Alles wordt zorgvuldig gedemonteerd en ingepakt en in de wagen gezet. Op de nieuwe locatie alles in omgekeerde volgorde en binnen de afgesproken tijd stond alles op de plaats die wij graag wilden, dus nog even tijd om gezamenlijk een bakkie te doen. Mochten wij in de toekomst toch nog een keer moeten verhuizen dan weten wij wel wie dit gaat regelen.
Door ons aan de duidelijke voorbereiding te houden vanuit Kievit hebben wij een ontspannen verhuisdag gehad zonder stress. Het zorgvuldig voorbereiden kost veel tijd, maar is het waard!
verhuizers kwamen mooi op tijd en waren ook snel weer klaar.
Afspraken van inpakken niet goed duidelijk gemaakt door Caljouw Wij hadden geen enkele doos vooraf en gingen er vanuit dat we wel een duidelijke afspraak vooraf gemaakt hebben. Werd op verhuisdag goed opgepakt.
Goedemiddag, Wat vervelend dat uw ervaring niet fijn was. Bij ons taxatiebezoek op 23 januari 2023 is aangegeven dat het inpakken door u zelf zou worden uitgevoerd. Zo is het ook in de offerte en overeenkomst vermeld en door u getekend geretourneerd aan ons. Soms hebben klanten eigen dozen, dus hebben wij op voorhand geen dozen geleverd, wat natuurlijk wel had gekund. Op de dag zelf is het goed opgelost door ons voorman, dus denken wij dat er goed in ingespeeld op onvoorziene gebeurtenissen wat u zelf ook aangeeft. We willen u toch bedanken voor het aangeven dat u ons wel zult aanbevelen daarnaast zullen wij hier zeker een leermoment van maken voor betere communicatie met de klant.