Vanaf de offerte fase, aanloop naar het verhuizen (aflevering verhuispakket, telefonische kontakten), de verhuisdag met zes man bij 30oC, als een service bezoek de dag na onze verhuizing, verliepen de kontakten deskundig en professioneel. Werkhouding: gewoon doen wat er moet gebeuren!
Everything went according to the agreements. The moving team was very friendly. The moving was fast.
Snelle en nette verhuizing. Keurige mannen. Om 14.30 zaten we aan de koffie in ons nieuwe huis. Echt een aanrader
Het eerste contact thuis was erg prettig en gaf ons het gevoel, dat als je dit verhuisbedrijf de opdracht geeft, alles tot in de puntjes wordt geregeld. De communicatie verloopt goed en alle afspraken worden nagekomen tot in de detail. Het team dat onze huisraad kwam ophalen was prettig in omgang en zeer ervaren. Wij hadden beiden het volle vertrouwen dat alle spullen met zorg werden ingepakt.
Lagerberg heeft mij/ons al 2x eerder verhuisd, en 1x schilderijen (heen en terug) vervoerd naar een tentoonstelling. Vanaf begin bij het bezoek t.b.v. de offerte tot de plaatsing van de goederen incl. aansluiting van de wasmachine was er een vriendelijk, behulpzaam contact. Dingen waar ik twijfelde of ze in een doos kunnen, losten zij op, bed werd in elkaar gezet en perfect geplaatst. De dozen werden keurig gestapeld op de plek in de aangegeven ruimte. Tenslotte vroegen ze of alles nu goed stond. Ook over de opslag ben ik zeer tevreden. Als ik bij de kist moet zijn kan dat bijna altijd op korte termijn en de hulp bij het bezoek zelf waardeer ik enorm.
Voor ons in Groningen was het een verhuizing op afstand van Rotterdam naar Groningen. We zijn er zelf niet bij geweest, maar het was uitstekend georganiseerd. Alles netjes ingepakt en het huis in Rotterdam leeg ( en verkocht) achtergelaten. De dag erop zijn hier in Groningen de spullen uitgeladen op twee adressen. Het was dus een ingewikkelde verhuizing !
Via een kennis bij Van den Berg Verhuizingen terecht gekomen. Na een goede inventarisatie een mooie offerte van hen gekozen. Genoeg dozen en andere materiaal ontvangen ter voorbereiding ontvangen. Prettig en snel contact als wij tussendoor vragen hadden. Op de dag zelf een goed samenwerkend team. Binnen no-time was de verhuiswagen gevuld en stonden de spullen in ons nieuwe huis.
Behulpzame, vrolijke verhuizers, klus snel geklaard.
Was snel en volgens afspraak prima klus
Onze verhuizing is perfect verlopen , mede door de vakkundige begeleiding en fijne communicatie. Vooraf duidelijkheid gekregen van de organisatie en hun werkwijze. Prettige en ervaren verhuizers met aandacht voor de spullen van de klant. Alle onze wensen zijn uitgevoerd, wij hebben er een zeer goed gevoel aan over gehouden.
Heel goed zie bovenste zin
De eerste dag van mijn verhuizing dus het leeghalen van mijn huis was slecht geregeld. Er waren maar twee verhuizers aanwezig, terwijl het er vier moesten zijn. De twee verhuizers waren echte toppers en werkten voor vier. Dit mag wel beloond worden. De tweede dag het brengen van mijn huisraad naar Limburg gebeurde door drie verhuizers. Hier waren ook twee toppers bij aanwezig. Maar weer te weinig personeel. Verder kan ik niet zeggen of ik iets mis of dat er schade is. Ik heb nog lang niet alles kunnen uitpakken. Mijn algemene ervaring met de firma Pot als verhuizer is dat als je een erkend verhuisbedrijf inschakelt dat al zolang bestaat, dat ik de organisatie beter had verwacht.
De verhuizing gaf mij het gevoel geheel ontzorgd te zijn. Ik zag beren op de weg, maar dat was gelukkig niet nodig.
Ondanks dat verhuizen geen pretje is komt het door deze mensen helemaal goed en maken ze het zo gemakkelijk mogelijk voor je. Ook de professionaliteit blijkt uit alle aspecten. Demonteren en monteren doen ze perfect. Deze verhuizing ging vele male beter dan de vorige keer bij een ander bedrijf.
De medewerkers hebben alles snel en netjes ingepakt en waren heel vriendelijk
De verhuizers zijn heel correct en meedenkend. Het team heeft onderling een goede verstandhouding en ze hebben er allemaal zin in. De spullen zijn heel zorgvuldig behandeld en in overleg op de juiste plek in het nieuwe huis gezet. Het inpakken van servies en schilderijen hadden we zelf korter ingeschat, het zou goed zijn om daar in de offerte een ureninschatting bij te geven. Dat de verhuizing zelf langer duurde is flexibel opgepakt door het team.
Zie hier boven
Awaiting the deluvering of the goods. Notbyer arrive
Mensen die hun vak verstaan
Ik had op korte, korter dan de 8 weken die de gemiddelde verhuisbedrijf rekend, een verhuizer nodig. Taxateur kwam binnen een week al opnemen en binnen een maand stond alles in het andere huis.
Dit was echt verhuizen zonder zorgen. De verhuizers waren keurig op tijd, gingen voorzichtig met de spullen om, waren behulpzaam en hebben alles goed en netjes overgebracht.
Zeer zorgvuldige verhuizing van een 90 jarige man, waarbij ingezien werd dat ook spullen die rijp waren voor de stort , zeer veel emotionele waarde hadden en met evenzoveel zorg verhuisd werden. Dan snap je je vak!!!
Goeie professionele medewerkers. Netjes en hard werkend. helemaal goed!
goed contact met de jongens/mannen van het bedrijf.
Een prettige verhuizer, die snel en netjes werkt!
- G. den Dikken en Zn Verhuizingen | 9.9
- Van Dam Verhuis en Transport B.V. | 9.8