Sympathieke, hard werkende verhuizers, die zorgen dat de verhuizing goed en vakkundig verloopt. Ze denken mee, zijn creatief en flexibel. Top!!!
Zeer goede communicatie en overleg Zeer nette verhuisteam Zeer schoon en grondig werk Wij geven Scholte Verhuizing graag weer opdracht
Correcte ploeg professionals..vriendelijke behulpzaamheid..
Mijn eerste verhuizing, maar ben zeer tevreden.
Een telefoontje is voldoende.
Gewoon super
De mannen waren knap op tijd, begonnen meteen met spullen van zolder halen om in de verhuiswagen te zetten, even een bakje koffie tussendoor en weer lekker verder met de rest van de spullen uit huis in de verhuiswagen zetten. Naar de nieuwe woning en hup alles daar weer netjes uit de verhuiswagen in de woning op de aangegeven plaatsen neergezet en ook de wasmachine en droger mooi op hun nieuwe plek en aangesloten. Tot werk mannen.
Vriendelijke, kundige en effectieve aanpak.
Altijd spannend, als iemand met je persoonlijke spullen gaat sjouwen. Ben blij dat ik gekozen heb voor professioneel bedrijf met goede referenties die 15 jaar geleden mij ook prettig hebben verhuisd.
De service is buitengewoon goed!!
plezier , efficient, voorkomend, harde werkers
Flexibel, komt afspraken na, professionele werkers, weten wat ze doen, netjes,
Goede begeleiding vantevoren en op de verhuisdag zelf zijn we volledig ontzorgd.
Niks is te gek en alles is bespreekbaar. Bram (de eigenaar) denkt mee en het belangrijkste...ontzorgt. Er werkt een heel goed team van verhuizers. Op het afgesproken tijdstip stond de verhuiswagen en container voor de deur. Bedden en kasten worden uit elkaar gehaald en op de nieuwe plek weer in elkaar gezet (heel prettig) de dozen worden in de bewuste kamers neergezet. Zo konden wij ons op andere dingen richten. Echt top. Gemak dient de mens. Wij kunnen Groeneveld Verhuizingen van harte aanbevelen.
Verhuizing is prima verlopen 4 ervaren verhuizers hadden alles in “no time” verhuist! Communicatie en voorbereiding was ook perfect. Kortom prima ervaring.
Waren vriendelijk en het ging netjes vlot
alls prima verlopen.
Na een vervelende ervaring met een eerder verhuisbedrijf waarbij de verhuizers ronduit onbeschoft waren en intimiderend. Te laat kwamen en extra kosten rekenden. Was Holwerda een verademing. Wat een kennis, kunde en vakmanschap. Deze mensen verstaan hun vak!
Goede communicatie, zowel op kantoor, telefonisch en bij uitvoering
Mijn recente verhuizing verliep vlekkeloos dankzij het verhuis team. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en deskundig geadviseerd, en alle afspraken werden nauwkeurig nagekomen. Op de verhuisdag zelf was het team stipt op tijd, goed voorbereid en uiterst professioneel. De verhuizers werkten efficiënt, behandelden mijn bezittingen met zorg en gingen zorgvuldig om met meubels die gedemonteerd en weer gemonteerd moesten worden. Zelfs onverwachte situaties werden soepel en adequaat opgelost. Wat deze ervaring echt uitzonderlijk maakte, was de totale ontzorging —ik had nergens omkijken naar. Het verhuisteam was niet alleen bekwaam, maar ook vriendelijk en meedenkend, wat de hele ervaring aangenaam en stressvrij maakte. Kortom, een verhuisbedrijf dat zijn reputatie meer dan waarmaakt. Ik kan hun service dan ook van harte aanbevelen!
We hadden te weinig dozen en veel te weinig labels, dat was een beetje behelpen.
Ze hebben hard gewerkt en het was gewoon gezellig met hen!
Onze verhuizing was goed voorbereid en verliep probleemloos. Binnen zes uur stond alles op zijn nieuwe plek.
Inladen is goed verlopen, echter 1 inhoud van een kast vergeten. Uitladen verliep wat chaotisch. Doordat er onverwacht in één van de kamers geen meubels geplaatst konden worden, werden alle dozen in een andere kamer geplaatst. Achteraf bezien geen slimme keuze. Nu moesten wij eerst al die dozen verplaatsen om zelf de bedden te monteren. Wat een chaos!
Wat een heerlijke ploeg verhuizers kwamen er binnen. geen poespas gewoon direct aan de slag en de rust zelve allemaal. Ze komen gelukkig nog een keer terug om de boel uit de opslag naar het nieuwe adres te brengen. Voorzichtig met de spullen en toch hard doorwerken, ontzag voor.
- Van Ede International Moving B.V. | 9.9
- Fa P.M. de Wit & Zn B.V. | 9.8