Positief
Prima medewerkers die waar nodig een stap extra zetten.
De Haan heeft meerdere keren mijn ouders verhuisd. Nu verhuisden zij de piano. Prima zoals altijd.
Vlotte, vriendelijke en vakkundige service
Komen afspraken goed na, vrachtwagen was eigenlijk te groot voor in de binnenstad, maar hebben het toch voor elkaar gekregen. Alles zeer vlot gedaan en verhuisd.
Zowel het laden op de ene dag als het losse op de andere dag verliep vlekkeloos. Dit is ontzorgd verhuizen. Alles verliep als een trein. Een echte aanrader en ik ben zeer tevreden.
Van begin tot het einde fantastisch geholpen.
Leuke mensen om mee te werken. Alles is goed gegaan met de verhuizing, behalve een paar kleine planningszaken. Ik verwachtte ze op de inpakdag om 8 uur, maar op de werkbon stond 9 uur. Maar alles was heel snel ingepakt. En er ging ook iets mis bij het inpakken van de vrachtwagen zelf. Het duurde wat langer voordat de sleutel er was.
Leuke en vriendelijke mannen en verhuizing liep vlot en netjes.
Zowel voorbereiding, offerte alsmede uitvoering prima verzorgd
Mijn ouders zijn heel vakkundig & prettig verhuisd. Een emotionele en stressvolle gebeurtenis werd daardoor een stuk dragelijker. Dank!
Bereidwillig, hulpvaardig, klantvriendelijk
Verhuizing in hoog tempo uitgevoerd door vier hardwerkende maar niet allemaal even voorzichtige mannen. Het resultaat was een vlotte verhuizing, maar ook helaas enige beschadigingen aan meubilair en aan de vloer van het nieuwe huis. Een paar tientjes teruggekregen via de verzekering, op geen enkele manier werkelijk schadedekkend. Al met al teleurstellend. Tip voor Groeneveld: gebruik betere dozen, en vertel de mannen om iets rustiger te werk te gaan.
Zijn zeer tevreden Netjes binnen een dag Graag de mogelijkheid geven om het bank rek nr. mbv copy - paste over te kunnen nemen. Is nu niet mogelijk en is lastig overnemen zeker als je de bank limiet te laag staat. De unieke factuur info kan wel mbv copy - paste worden bewerkt Jammer dat je precies de gehele vragenlijst moet invullen om te kunnen versturen ! Als je tevreden bent ,moet t klaar zijn , punt. Vragenlijst openen als men niet tevreden is!
Het begon al de dag vóór de verhuizing: 16 september. Men was bang de verhuizing niet in 1 dag klaar te krijgen. Dus begonnen 5 man in de loop van de middag van 16 september in te pakken, inclusief boeken. In nog geen 2 uur was het inpakken voltooid op professionele wijze. De verhuizing op 17 september verliep voorspoedig. De voorman kwam met de mededeling van een defect geraakte eetkamerstoel. Hij zei dit te zullen melden bij het bedrijf. Op 18 september ontving ik een mail van Mondial De Graaf met o.a. het verzoek een offerte van de reparatie te sturen. Kortom: de mannen waren zeer voorkomend en gingen voorzichtig met de (tere) spullen om.
Het verhuizen van mijn ouders is heel goed verlopen. De verhuizers zijn professionals en heel gezellig wat ook belangrijk is. Niks is ze teveel..Voor een volgende verhuizing zullen wij hier zeker weer gebruik van maken.
Bressers heeft vakmensen in dienst die tijdens een verhuizing alle zorgen kunnen wegnemen die allemaal gepaard gaan met een verhuizing. Je hoeft je niet langer te bekommeren om moeilijkheden of problemen. Spullen worden netjes ingepakt en uiteindelijk komen ze weer op de juist plek terecht. Onze dank is groot!
Geweldig geholpen
Erg blij met de hulp van het verhuis team van de firma de Wit & Zn. Voorbereiding verliep goed - dozen op tijd geleverd. En extra dozen en inpakmateriaal werd nageleverd. En op de dag zelf verliep alles voorspoedig - vriendelijk team van verhuizers heeft op de dag zelf alles opgehaald en naar nieuwe woning gebracht en alles is erg voorspoedig verlopen. Zou deze verhuizer zeker aanbevelen als iemand me zou vragen weet je een goed verhuisbedrijf - want is toch altijd een lastige keuze als je niet vaak van dit soort diensten gebruik maakt! Dankjewel. Voor jullie hulp en uiteraard zijn we blij dat het weer even achter de rug is nu ‘
Na onze eerste topervaring met de gebroeders den Dikken, hen nogmaals gevraagd om onze verhuizing te verzorgen. wederom gewoon een zorgeloze verhuizing ervaren. Geen poeha of mooie praatjes, gewoon een houding van een man, een man en een woord, een woord. Het was gewoon een hele fijne ervaring waarin zij ons (voor zover mogelijk) volledig hebben ontzorgt.
Een verhuizing vanuit Amsterdam naar Zwaag, de verhuizers waren heel mooi op de aangegeven tijd dus dat begint al goed allemaal netjes voorstellen. Even een rondje door het huis en beginnen maar ze waren wel met 5 man aanwezig, de mannen waren goed op elkaar ingespeeld en vrolijk door elkaar een beetje op te jutten en een lol die ze maakten met elkaar. Vervolgens auto vol en was nog een 2e auto nodig voor de overige spullen ook dat was geen punt. Op naar Zwaag en daar ging alles weer even plezierig de auto uit. Alles werd netjes in de juiste kamers neer gezet.
Volgens advies en plan, binnen de geplande tijd, is mijn verhuizing zonder problemen verlopen. Deskundig, meedenkend en meewerkend personeel helpt goed voor, tijdens en na de verhuizing. Alle gebruikte hulpmaterialen zien er goed uit
Prettig en hardwerkend alles snel in de vrachtwagen
Wij zijn ontzettend tevreden over Schlechter Transport en Verhuizing! Ze hebben ons fantastisch geholpen met onze verhuizing. Alles verliep vlot en professioneel: geen enkele schade aan onze spullen, de jongens waren netjes en heel vriendelijk. Bovendien hebben ze er samen met ons een leuke en ontspannen dag van gemaakt. Absoluut een aanrader!
Erg goede ervaring gehad met Kuiper. Ze waren goed bereikbaar, heel vriendelijk en alles is volgens planning verlopen.
- Limburgse Verhuis Centrale B.V. | 9.8
- G. den Dikken en Zn Verhuizingen | 9.8