correcte verhuizing super !
Duidelijke afspraken vooraf en snelle uitvoering van de verhuizing.
Het eerste contact was prettig en het bedrijf kon op zeer korte termijn een offerte maken en een datum plannen. Men is daarna flexibel met onze vragen en opmerkingen omgegaan. De verhuizing is vlot verlopen. Er waren genoeg mensen om in te pakken en ook het uitpakken verliep soepel en snel. Ook over de afloop zijn wij tevreden. Een minpuntje was het feit dat de vergunning voor ontheffing toegang centrum Veenendaal pas 1 dag ervoor werd geregeld. De gemeente deed eerst moeilijk, wat wel stress gaf. Gelukkig heeft het bedrijf het alsnog kunnen regelen en kon de verhuizing doorgaan.
Keurig op tijd, 4 mannen die van aanpakken weten. Breekbare spullen ingepakt en alles met beleid geladen.. Op het nieuwe adres met een verhuislift alles naar boven met dezelfde precisie op de aangewezen plaatsen neergezet. Niets was teveel.. Leuke gasten om mee samen te werken.
Vriendelijke verhuizers, professioneel aangepakt. Alles snel en netjes verhuisd en op de goede plek.
Dankzij een goede voorbereiding samen met Hoekstra is de verhuizing keurig en vlot verlopen. Tussen de collega’s van Hoekstra is een fijne werksfeer, efficiënt en weten goed aan te pakken. Afstemming met de klant was zeer goed. Ze gaan zorgvuldig met de spullen om. Top bedrijf!
Prima.
Best wel grote verhuizing met ook dingen inpakken, wat zeer keurig en netjes gedaan werd! Er is geen onvertogen woord gevallen tijdens het harde werken. De volgende dag uitgeladen bij nieuwe adres. Dat ging ook allemaal vlot! Wij zijn allen zeer tevreden over Flakkee Verhuizers! Vanaf het begin tot aan het eind van de verhuizing.
Alles perfect en snel gegaan en top mensen
Een 10 ! heel fijn te vernemen, we doen ons uiterste best, wens u prettig wonen aldaar ! met vriendelijke groet Bert Ooms
De verhuizing verliep vlot, prettige en kundige verhuizers. De telefoon wordt direct opgenomen, geen oeverloze wachttijden. Ik heb gebruik gemaakt van de inpakservice.
De benodigde verhuisdozen werden ruim op tijd geleverd zodat alles ingepakt kon worden. Het enige dat vergeten was was het uitleggen van de verschillende dozen voor boeken, breekbaar en overig. De verhuizing zelf ging voorspoedig. Alle meubelstukken werden indien nodig gedemonteerd en netjes in de verhuiswagen gedaan. Met breekbare spullen werd ook voorzichtig omgegaan en ook indien nodig werden hierbij de nodige maatregelen genomen (bijv. inpakken in bubbelplastic). Het uitpakken ging op dezelfde manier. Ondanks alle voorzorgs maatregelen was er toch een glasplaat gebroken en deze is netjes en snel vergoed.
Heel netjes behandeld en uitgevoerd
Prettige totaalervaring vanaf het eerste contact moment tot het einde toe. De verhuizing zelf liep op rolletjes door de fijne samenwerking tussen het verhuisteam onderling en het overleg met de client. Er was ruimte voor humor waar dat kon en serieuze aanpak wanneer dat noodzakelijk was. Duidelijk een team met ervaring en resultaatgericht handelen in het vaandel met klanttevredenheid boven alles. Onze complimenten! Aan het einde van de dag waren we allemaal dikke vrienden! Vermoeide vrienden, dat wel!
Top team. vriendelijk snel harde werkers vrolijk zorgvuldig niets was teveel gevraagd
Verhuizers die verstand hebben van verhuizen. Prettige verhuizers.
Zeer tevreden zo doorgaan hele leuke mannen supper vriendelijke en zeer behulpzaam
Positief.
Wederom een prettige ervaring bij verhuizing van mijn ouders.
Van het begin tot het eind was er goede, duidelijke communicatie. Mijn wensen werden serieus genomen en opgevolgd. De verhuizing zelf is heel professioneel en uiterst zorgzaam uitgevoerd. En ook niet onbelangrijk, de verhuizers zijn ontzettend leuke, keurige jongens.
Aankomst eerst overleg dan aan de slag alles met beleid ingepakt en vervoerd en afgeleverd en in elkaar gezet.
Ik ben geholpen door Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen. Contact opnemen en een taxatie krijgen ging eenvoudig. De algemene voorwaarden werden duidelijk uitgelegd en waren goed leesbaar en te volgen. Alles is eerlijk en professioneel verlopen. Ik ben zeer tevreden over de verhuizing en de demontage van de meubels. Verhuizen met een Erkende Verhuizer geeft zekerheid dat alles goed verloopt en dat je spullen veilig zijn. In de toekomst zal ik opnieuw kiezen voor Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen. Dank!
Na een redelijk goede voorbereiding verliep de totale verhuizing heel vlot. De mensen waren netjes op tijd en gingen vakkundig te werk. Vriendelijke en positieve mannen. Voor je het weet is alles ingeladen in de vrachtwagen en moet het op de nieuwe plek worden uitgeladen. Ook hier weer verliep alles vlot en soepel. Meubels en dozen gingen direct naar de gewenste kamers. Wel kregen we te horen dat sommige dozen iets te zwaar waren. Hier hadden we niet iets over gehoord van de verhuisadviseur, maar gelukkig waren de mannen sterk genoeg. Al met al een top ervaring.
Aardige kerels die hun vak verstaan
Al zeer lang bekend met dit bedrijf en met de directie vanwege beroepsmatige banden tijdens mijn werkzame leven.
- G. den Dikken en Zn Verhuizingen | 9.8
- Jan van Duuren & Zn. B.V. | 9.8