Ik heb zeer goede ervaringen met hen, P.A. van Rooyen is zeer ervaren in hun werk, fijne mensen om mee te werken.
Bedankt voor uw waardevolle feedback! Het is goed om te horen dat u onze ervaring en de samenwerking als positief hebt ervaren. We vinden het altijd fijn om met klanten zoals u samen te werken!
Bijzonder goede geholpen met onze bedrijfsverhuizing. Vooraf afstemming gehad over de te verhuizen zaken, dit was goed ingeschat en ze waren behulpzaam genoeg om nog wat extra klusjes te doen. Ik ben voorman Luuk met zijn mannen dankbaar voor deze goed verlopen verhuizing.
Inmiddels zijn we redelijk gesetteld in ons “nieuwe” pand. Graag wil ik mijn complimenten overbrengen over de super fijne ploeg die ons woensdag (tijdens die bloedhitte) geholpen hebben met de verhuizing. Ze hebben echt enorm hard en snel gewerkt!! Daarnaast erg vriendelijk, vrolijk en behulpzaam!! Zij zijn een mooi visitekaartje voor jullie organisatie. Ook het proces van offerte, meedenken, voorbereiding, planning en voortgang waren erg prettig. Ik ben blij dat ik voor jullie bedrijf gekozen heb! Bedankt voor al jullie hulp.
Onze verhuizingen met Top Moversis van begin tot eind zijn altijd uitstekend verlopen. Het team werkt snel, zorgvuldig en met zichtbaar vakmanschap. Ze gaan altijd professioneel om met onze spullen en weten altijd hun rust te bewaren en dat stralen ze ook uit. Wat deze ervaring extra prettig maakt, is het contact met onze accountmanager. Hij speelt goed in op de situatie, denkt actief mee en komt met praktische oplossingen op maat. Ook is hij steeds goed bereikbaar, wat mij veel vertrouwen en rust geeft in de voorbereiding en uitvoering van de verhuizingen. Kortom: Top Movers heeft topwerk geleverd en ik raad hen dan ook zonder twijfel aan bij iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf.
Dank voor de positieve beoordelingen, de fijne samenwerking en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen! Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met de geleverde service en dat de verhuizingen altijd naar wens zijn verlopen. We hechten veel waarde aan onze langdurige samenwerking en willen deze graag voortzetten. We blijven ons inzetten voor de beste service en kijken uit naar toekomstige projecten samen!
Wij zijn ontzettend tevreden over de verhuizing met Verhuisbedrijf Verkroost B.V. Nijmegen. Het betrof een locatie met 30 cliënten die we van de ene naar de andere locatie verhuisden. Vanaf het eerste contact werd er snel en professioneel gecommuniceerd en er is een gedegen verhuisplan in samenwerking met ons opgesteld. Op de verhuisdagen zelf waren de verhuizers keurig op tijd, vriendelijk en werkten ze efficiënt en zorgvuldig. De meubels en overige spullen zijn zonder schade overgebracht, en ook met de vleugelpiano gingen ze perfect om. "Als een geoliede machine hoorden we van de betrokken medewerkers". Wat ons opviel was de rust en vakmanschap van het team. Verhuizen is stressvol, maar dankzij Verkroost verliep alles vlekkeloos en zonder zorgen. We zouden hen zonder twijfel opnieuw inschakelen en aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare en professionele verhuisservice zoekt. Bedankt voor de geweldige service.
Je kan rekenen op UTS Abbink als verhuisbedrijf. Accountmanager Ricardo Groen is klantgericht, vriendelijk en denk altijd met je mee. Voorman Bert heeft de verhuizing op Sportlaan 15 in zeer goede banen geleid. Snel en volgens de afspraken. Een goede samenwerking waarbij er altijd gedacht wordt in oplossingen niet in onmogelijkheden.
Mooi project samen kunnen uitvoeren de op korte termijn moest worden gepland binnen 1 week namelijk. Hier werd fijn in mee gedacht en snel geschakeld.
Aansluiten hardware is niet goed gegaan. Overige dienstverlening gaat heel goed.
We zagen best op tegen de verhuizing: er waren flink wat grote bureaus, kasten en flinke plantenbakken te verplaatsen. Maar Meta Top Movers heeft alles soepel en professioneel geregeld. Het team was snel, vriendelijk, dacht goed met ons mee en liet alles keurig achter. Een prettige ervaring van begin tot eind!
De medewerkers van Meta Top Movers waren op afgesproken tijd aanwezig, uiterst beleefd, zeer behulpzaam en vakbekwaam. Ook dacht men mee met de opdrachtgever om alles zo functioneel mogelijk in de ruimtes van de nieuwe woning te plaatsen. Werkelijk top!!
Hele goede communicatie en top verhuizers. In ons oude pand was er helaas geen lift aanwezig, dus alles moest via de trap. De verhuizers hebben dit top gedaan. Alle spullen moesten in ons nieuwe pand naar de 4e en 5e etage en helaas paste niet alles in de lift. De grote zware spullen hebben zij via de trap moeten doen. Ze hebben alle super gewerkt! Complimenten voor iedereen en we raden Meta Top Movers zeker aan!
Onze jarenlange contact en hun professionele expertise is een ware must in onze samenwerking. Ontzettend flexibel zowel in de opname als de verhuizingen die daar op volgen. Meedenken met de klant is top waar zij niet schromen om je de juiste tips te geven. En het verhuispersoneel met één van hun leidinggevende op de werkvloer ervaren we als zeer vakkundig prettig in omgang. Proficiat. Jullie verdienen een 10.
Meerdere goede ervaringen met Apollo. Dit bedrijf komt hun afspraken na en denkt pro-actief mee. Ga ze zeker vaker inzetten indien dit nodig is.
boven verwachting
Ze dachten met ons mee en waren heel flexibel wanneer we zaken toch nog anders wilden.
Jongens zijn zeer gemotiveerd over hun werk en dat is in alles te merken
In alle opzichten prima ervaringen.
alles was goed
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en positieve woorden! We zijn blij dat alles goed is verlopen.
Professionele verhuizers, echte doorpakkers!
Zeer tevreden, duidelijke communicatie en denken goed mee!
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze duidelijke communicatie en de bereidheid van ons team om mee te denken!
Wij gingen verhuizen van een klein naar een iets groter pand. Plan was om het zelf te doen, het lijkt zo makkelijk. Na wat discussies intern toch even contact opgenomen met Holwerda. Karl kwam langs om een taxatie te doen en heeft ons meteen kunnen overtuigen van het nut van een verhuisbedrijf. Achteraf een hele fijne keuze!
Ik ben zo blij dat wij Holwerda hebben ingehuurd om de bedrijfsverhuizing te laten uitvoeren. Ik was verbaasd over de mogelijkheden die zij kunnen bieden. Het was een fijne ploeg die ons op de dag van de verhuizing heeft geholpen.
Vanaf onze eerste afspraak tot en met de verhuisdag. Alles super goed geregeld. Hele fijne communicatie en fijne gezellige mensen. Alles is tot in de puntjes geregeld. Zeker een aanrader.
Opdracht prima uitgevoerd met voldoende en deskundig personeel. Voorbespreking deskundig. (wel te weinig dozen, bleek uiteindelijk) Steeds snel contact en overleg over veranderende afspraken. vriendelijke klantenservice. Omdat er geen meubilair verhuisd hoefde te worden, vond ik persoonlijk de prijs/kwaliteit verhouding aan de hoge kant.
Wij zijn zeer tevreden, wij zijn verhuisd met ons kantoor. De communicatie loopt soepel en de heren zijn snel en zorgvuldig met de spullen.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen. Wat fijn om te horen dat de kantoorverhuizing naar tevredenheid is verlopen. Goede communicatie en zorgvuldige uitvoering zijn voor ons erg belangrijk, en we zijn blij dat dit ook zo is ervaren. We wensen u veel succes op de nieuwe locatie en staan uiteraard graag weer voor u klaar bij een volgende verhuizing!
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.