Zelfs de meest ingewikkelde verhuizing in gezamenlijkheid tot een goed einde gebracht. Heldere communicatie, over- en inzicht, flexibel, zonder stress en met een sterk team. Volgende keer weer!
Bedankt voor uw geweldige beoordeling en het cijfer 10. We zijn trots dat we samen met u deze uitdagende verhuizing tot een goed einde hebben gebracht. Fijn dat onze werkwijze als stressvrij en professioneel is ervaren. Tot een volgende keer!
Netjes. Meedekend en krachtvriendelijk.
Heb in het verleden met verschillende verhuisbedrijven gewerkt maar doe al jaren met volle tevredenheid zaken met Hulshoff
Werken voor meerderede klussen samen met Hulshoff. Het gedeelte voor het project had soepeler kunnen verlopen. Normaal gesproken snel antwoord maar dat duurde deze keer wat langer dan verwacht. Ook was tijdens eerste bezoek niet goed ingeschat hoeveel er zou moeten gebeuren. Echter toen de verhuizers ter plekken waren wat een super team en perfecte service. Werken hard en denken graag mee. We hadden meerdere aanpassingen op de dag van de verhuizing maar wat de uitdaging ook was, ze waren er om ons te helpen.
Ik en mijn collega's ervaren de samenwerking met Vlotweg als heel prettig! Altijd snelle en goede service. Het enige verbeterpunt wat wij kunnen benoemen is het geven van informatie bij de aanmelding van de monteurs/bezorgers. Wij werken in een groot team waarbinnen verschillende collega's opdrachten bij jullie uitzetten. Echter zijn wij van de Powerdesk FM vaak verantwoordelijk voor de aanmeldingen. Het zou hierbij heel fijn zijn als er standaard een opdrachtomschrijving/ticketnummer zou kunnen worden toegevoegd aan de aanmelding. Onderstaande beoordeling heb ik vanuit het Powerdesk FM perspectief gedaan.
Wij zijn enorm tevreden over de dienstverlening van Scholte Verhuis Groep. Zij hebben op uiterst professionele en zorgzame wijze de verhuizing van 100 zorgbehoevende bewoners naar een nieuw verzorgingshuis verzorgd. Een complexe en gevoelige operatie, die zij tot in de puntjes hebben uitgevoerd. De dagelijkse afstemming over welke bewoners klaar waren voor verhuizing verliep soepel en overzichtelijk, wat veel rust gaf in het hele proces. Wat vooral opviel was de oprechte betrokkenheid bij de bewoners: er werd met aandacht, respect en geduld gewerkt, waardoor bewoners zich gehoord en veilig voelden. Daarnaast werkte het team zeer zorgvuldig en vakkundig. Persoonlijke spullen werden met grote zorg behandeld en alles verliep volgens afspraak. Scholte Verhuis Groep denkt mee, ontzorgt en levert kwaliteit op het hoogste niveau. Een absolute aanrader voor complexe (zorg)verhuizingen!
Het verhuizen van het archief van kantoor naar de vestiging van de Scholte Verhuis Groep is prima uitgevoerd. Erg blij mee.
Prima samenwerking met Hulshoff. Indien binnen de mogelijkheden, is er nooit iets te veel. Er is altijd prima onderling overleg over acties. Dus meer dan tevreden. Blijf wel de vernieuwede Bestel Site lastig vinden.
Zijn altijd behulpzaam is altijd goed en duidelijk overleg met ze , zeer behulpzaam bij AD hoc zalen.
ik krijg goede reacties terug van mijn klanten waar jullie de spullen tijdelijk van opslaan ivm verbouwingen.
De verhuizingen zijn netjes en zorgvuldig uitgevoerd door vakbekwame medewerkers. De planning was op orde en werd flexibel toegepast waar mogelijk/nodig. Communicatie vooraf verliep duidelijk en correct. Tijdens de uitvoering was ruimte voor extra afstemming om alles optimaal te laten verlopen.
Wij hebben tot op heden altijd een fijne samenwerking met de firma Hulshoff & zn. Duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid bij zowel de mannen/dames op de vloer als de medewerkers op kantoor.
In november zijn wij voor het eerst verhuisd met een verhuisbedrijf. Ik vond het geweldig! De manier waarop Scholte Verhuis Groep ons ontzorgd heeft was heel fijn. De ingezette mannen werkten heel snel en zorgvuldig!
Op tijd, werk wordt goed en volledig uitgevoerd, nette communicatie, goede opleveringen, en flexibel. Een goede en betrouwbare partner om mee samen te werken.
Onze ervaring met Scholte Verhuis Groep is erg goed. Ze staan altijd voor je klaar, zijn vriendelijk en regelen alles voor een zorgeloze verhuizing.
Zeer grote verhuizing van het tijdelijke pand naar het nieuwe gerenoveerde pand van de dnb. Voorbereiding ,advies en de werkelijke verhuizing liep geweldig. Door de flexibele werknemers zijn alle spullen zonder problemen netjes in het nieuwe pand aangekomen en op zijn plek gezet. De nazorg liep ook erg goed en de afhandelingen zoals factuur en evaluatie zijn ook netjes afgehandeld. Dus in een woord is het verhuisbedrijf een aanrader.
Scholte Verhuisgroep is bereikbaar, denkt mee, werkt samen en is flexibel. De samenwerking is altijd soepel en ze kunnen snel worden ingezet. Door het gebruik van vaste teams weten ze de weg binnen de organisatie.
Scholte Verhuis Groep (SVG) BV heeft het afgelopen jaar meerdere verhuisprojecten voor Agilent en onze klanten uitgevoerd, variërend van kleine systeemverhuizingen tot zeer complexe, meerjarige trajecten. Elke opdracht is tot volle tevredenheid afgerond. SVG onderscheidt zich door maximale flexibiliteit, strakke planning en een proactieve, meedenkende houding. Ze zijn altijd op tijd, uitstekend voorbereid en beschikken over professionele verhuistools, inclusief extra verhuisdozen en kratten om direct te kunnen schakelen. Van eenvoudige labopstellingen tot high-end, uiterst gevoelige en kostbare systemen — inclusief kraaninzet — SVG levert consistent vakwerk. Een betrouwbare partner die je zonder twijfel aanbeveelt voor kritische en complexe verhuizingen.
Van begin tot het eind wordt er in oplossingen gedacht. Pro-actief en klantvriendelijk. Eventuele problemen worden direct opgelost. Goed opgeleid personeel, geen moeite teveel.
Fijn om weer de verhuizing te mogen laten doen. Na eerdere zakelijke verhuizing nu ook prive de mannen van Scholte ingeschakeld. Met Haagse tongval is alles netjes heen-en-weer verhuisd.
Eerlijk, duidelijk, open, werken netjes weet wat er van ze wordt verwacht. Komen met oplossingen.
Gewerkt met Scholte uit Zoetermeer, een fijn bedrijf om mee te werken!
Originele beoordeling
Gewerkt met Scholte uit Zoetermeer, een fijn bedrijf om mee te werken!
top
Bedankt voor uw mooie beoordeling en het cijfer 9. We zijn blij dat u tevreden bent over onze verhuisservice en staan graag weer voor u klaar in de toekomst
Top bedrijf, duidelijke communicatie, goede prijs en duurzaam: proberen overtollig meubilair een nieuwe bestemming te geven!
Dank voor het invullen van de enquête en het delen van uw ervaring. Mooi om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en dat onze vakmensen, communicatie en prijs als prettig zijn ervaren. Fijn ook dat u heeft gezien dat wij circulair werken en actief meedenken over een nieuwe bestemming voor overtollig meubilair, zodat hergebruik mogelijk is en verspilling wordt voorkomen. Dank voor uw vertrouwen en de aanbeveling.
De firma De Haan heeft ons bij de laatste verhuizing van A tot Z ontzorgt.
Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.