Er is veel tijd genomen voor het ontwerp van mijn tuin en zwembad. Met mooie 3D impressies. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Het contact was heel fijn. Alle afspraken zijn nagekomen. De tuin is prachtig aangelegd met goede nazorg.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Een hele fijne (warme) zomer gewenst om heerlijk te genieten van de tuin, tuinhuis en zwemvijver. Teun Spies/ Team Lingebrug
Prettig en zeer net en helder verloop van opstart tot oplevering... Dat wat je hoopt wordt ook daadwerkelijk waargemaakt... top dus.
We wilden een Engelse cottage-garden achter ons nieuwbouw huis, en benaderden Visio Vireo met een ontwerp dat we hadden laten maken door een tuinarchitect. We hadden een prettig gesprek, waarin de te verwachten wachttijd het minst aangename punt was. In de praktijk werd die wachttijd door omstandigheden nog een stukje langer, maar uiteindelijk kunnen we concluderen dat het wachten de moeite meer dan waard was. Het contact met de medewerkers van Visio Vireo was meer dan aangenaam. De hoveniers dachten voortdurend mee en kwamen met creatieve en praktische oplossingen en toevoegingen, die het eindresultaat op een hoger plan gebracht hebben. Het was echt mooi om te zien hoe de tuin in een paar weken omgetoverd werd van een woestenij tot een schitterende tuin.
Beste Resi, Bedankt voor de geweldige beoordeling, het delen van jullie ervaringen en het mooie totaalcijfer een 10! We vinden het fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het eind resultaat van jullie prachtige Engelse cottage-stijl tuin. Maar ook niet onbelangrijk jullie tevredenheid over ons team, werkwijze, samenwerking en service. Nogmaals bedankt voor de mooie opdracht en namens ons hele team wensen we jullie veel tuinplezier!
Door de valwind in 2021 waren wij genoodzaakt een nieuwe invulling te geven aan onze zijtuin waar meer dan 35 bomen plat waren gegaan. Een uitdaging, maar een aantal zaken stond vast voor ons: er moest een vijver inkomen en een veranda omdat wij geen schaduw meer hadden in de tuin. Er werd goed meegedacht en een mooi ontwerp gemaakt, waar we eigenlijk gelijk al tevreden over waren. Omdat onze tuin een hellingsgraad kent was dat bij de aanleg voor iedereen even zoeken, maar nadat het aanvankelijk ontwerp wat aangepast was, is er uiteindelijk een bijzonder mooie tuin aangelegd!!
Kwalitatief goed
We hebben diverse projecten laten uitvoeren door 't Höfke. Ze zijn goed bereikbaar, het contact is persoonlijk en er wordt actief meegedacht met onze wensen. Het resultaat mag er ook zijn, we zijn erg blij met de resultaten.
Onze achtertuin geheel gerenoveerd. Tuinontwerp door Margo. perfecte uitvoering door prettige hoveniers. Keurig gewerkt en meegedacht.
Margo doet wat ze zegt, je kan er van op aan, leveren vakwerk
een heel fijn advies , margo kijkt goed naar de bestaande tuin maar ook naar de wensen van de klant. uitvoering van het aanpassen van de tuin ook prima , men werkt hard en zorgvuldig. vond het ook prettig dat we mochten mee helpen
De werkzaamheden werden secuur uitgevoerd. Er werd meegedacht. Al met al prettig, duidelijk, snel en zorgvuldig. Pieter, dankjewel!!!!
Beste John en team, Een goede voorbereiding is het halve werk en dus is daar veel tijd in gaan zitten. Gedegen en met veel kennis en ervaring hielden jullie het einddoel goed voor ogen: een groene moderne 'rijke' tuin om in en van te genieten na een drukke dag of lange week. Uitdagingen waren er genoeg: vorm kavel, regels gemeente, drukke opdrachtgevers en wisselvallig weer (inclusief sneeuw en storm). Maar juist op dat soort momenten weten jullie het verschil te maken: vakmanschap, plezier, beroepseer en klantgericht. En nu... Nu genieten wij elke dag van het groen dat de grond uitschiet, de zwemvijver, de terrassen en 's avonds de sprookjesachtige verlichting. Vol nieuwsgierigheid zien wij uit naar al het moois dat de komende jaren gaat groeien en de mooie momenten die we in onze tuin gaan beleven. Mooi om samen dit proces mee te maken en dat we allemaal uiteindelijk trots zijn op het prachtige resultaat. De 2e keer dat wij een tuin hebben laten aanleggen door een Dutch Quality Garden (1e keer Mocking Hoveniers, gelijke ervaring). We bevelen jullie van harte aan!
Beste René en Sietske, Bedankt voor de mooie beoordeling en het delen van jullie positieve ervaringen. We vinden het fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het vakmanschap van ons team, maar ook zeker niet onbelangrijk de voorbereiding, afstemming en communicatie. Nogmaals bedankt voor de mooie opdracht en ons hele team wenst u heel veel tuingeluk!
Ze leveren goed werk af. Denken goed mee bij aanleggen tuin, zowel vooraf als tijdens het aanleggen. Hulpvaardig en werken zeer nauwkeurig en maken alles netjes schoon.
Mooi, creatief tuinontwerp van zowel onze voor als achtertuin. Keurig uitgevoerd volgens planning. Flexibele instelling, deskundig advies en goede communicatie. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Bedankt Rob & Team!
Goed meegedacht over onze wensen voor herinrichting van onze ietwat lastige tuin. Perfect werk geleverd, nette communicatie en nakomen van afspraken. Leuke gasten ook, die hoveniers. We zijn heel blij met onze nieuwe veel groenere bij/vlinder vriendelijke tuin!
Er is een mooie tuin gerealiseerd op een kavel dat niet eenvoudig was. Plannen zijn wel af en toe aangepast, maar wel altijd in overleg. Nu moet alles gaan groeien maar we hebben een goed contact met het bedrijf. We zijn trots op het resultaat.
Goed werk en denkt mee. Verder ook niet lang hoeven wachten
Kees heeft ons heel goed geholpen om het tuinontwerp passend bij ons huis en onze stijl te pakken. Dat is erg goed gelukt. Ons kleine tuintje heeft nu de sfeer die we precies wilden. De medewerkers werkten heel netjes en professioneel en waren vriendelijk en meedenkend.
Wij zijn heel tevreden over de tuinrenovatie die bij ons is uitgevoerd. Men komt met ideeën aan waar wij zelf niet over nagedacht hebben. Dit vinden wij fijn, dat men mee denkt voor eventuele oplossingen. Elke dag voor men weggaat wordt alles netjes opgeruimd. Alles is netjes afgewerkt. Wij hebben al diverse complimenten gehad over de voortuin, van mensen die langslopen en buren.
Beste familie Kersten - de Beijer, Bedankt voor de mooie beoordeling en het delen van jullie positieve ervaringen. We vinden het fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het vakmanschap, het oplossingsgericht zijn en de netheid van ons team. Jullie tuin is zeker een plaatje geworden. Nogmaals bedankt voor de mooie opdracht en ons hele team wenst u heel veel tuinplezier!
De tijd tussen de offerte en werkzaamheden vonden wij erg lang. In april 2021 afspraken gemaakt - werkzaamheden werden uitgevoerd eind December 2021. Werk werd niet afgemaakt waardoor we moesten wachten tot half Februari 2022. Al met al een hele lange periode. Daar zijn we niet zo blij mee.
Door de plaatsing van een zorgwoning in onze tuin kwam een lang gekoesterde wens in een stroomversnelling. Via een advertentie kwamen we bij Visio Vireo terecht. Tijdens de eerste gesprekken, die al vrij snel plaats konden vinden, werden al onze wensen genoteerd en allerlei mogelijkheden besproken. Na enige tijd volgde er een voor ons verassend tuinontwerp. Op een prettige manier gingen de hoveniers aan de slag. Als er iets veranderde tijdens de werkzaamheden werd het netjes eerst overlegd waardoor we nooit voor onaangename verrassingen kwamen te staan. Ook was er elke twee weken terugkoppeling aan de keukentafel wat voor veel duidelijkheid zorgde. Heel fijn was dat jullie erin slaagden de graszoden te leggen daags voor de bruiloft van onze dochter. Na de beplanting eind november werd het helemaal mooi. Regelmatig krijgen we daar complimenten over, ook van wandelaars die langslopen. Wij kijken er naar uit als alles mag gaan groeien en bloeien komend voorjaar! Fam. v. G. Ooltgensplaat
Beste fam. v G., Bedankt voor de prachtige beoordeling en het delen van jullie ervaringen. Geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het ontwerp, de tuinrenovatie, ons team en ook zeker niet onbelangrijk de communicatie en de service. Nogmaals bedankt voor de mooie opdracht en namens ons hele team wensen we jullie veel tuinplezier!
Originele beoordeling
Door de plaatsing van een zorgwoning in onze tuin kwam een lang gekoesterde wens in een stroomversnelling. via een advertentie kwamen we bij Visio Vireo terecht. na onze wensen te kennen gegeven te hebben volgde er een voor ons verassend tuinontwerp. Heel prettig waren de hoveniers die het allemaal uitvoerden. Alles werd overlegd. Er veranderde regelmatig wat tijdens de werkzaamheden. daardoor kwamen we nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wat ook prettig ( en belangrijk) was de regelmatige terugkoppeling tweewekelijks aan de keukentafel. Heel fijn was dat jullie erin slaagden de graszoden te leggen daags voor de bruiloft van onze dochter. Na de beplanting eind november werd het helemaal mooi. Regelmatig kregen we van wandelaars door de weg complimenten daarover. Wij kijken er naar uit als alles gaat groeien en bloeien komen voorjaar. fam. v G. Ooltgensplaat
Het eindresultaat is een prachtige maatwerk tuin. In de weg daar naartoe konden we rekenen op hard werkende en vriendelijke vakmensen die continu bleven overleggen om het beste resultaat te behalen. We vonden de dagen dat er aan de tuin gewerkt werd altijd erg gezellig en zagen iedere dag veel resultaat.
Van GInkel Tuinspecialisten hebben bij ons de tuin rondom het huis van de grond af opnieuw aangelegd. Kees van Ginkel is een pragmatisch ontwerper met oog voor de visuele aspecten van samenhang. Hij luistert goed en leeft zich in de wensen van de klant. Wij vonden het een prettig en adequaat proces. In de uitvoering zie je de aandacht voor kwaliteit terugkomen in de werkhouding van de medewerkers en de manier waarop zaken uitgevoerd en overlegd worden. De focus is altijd op een goede oplossing gericht. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en kunnen niet wachten tot een en ander tot wasdom komt.
Voor onze grote tuinrenovatie (c. 2000m2) zijn we met Viseo Vireo in zee gegaan omdat ze zowel het tuinontwerp als ook de aanleg kunnen verzorgen. We waren daarnaast op zoek naar een kwalitatief goed bedrijf en via familie hadden we positieve verhalen over hen gehoord. Het is een lang traject geworden maar we zijn heel blij met het resultaat van de terrassen, vijver, plantvakken, gazon en oprit en kijken uit naar het voorjaar wanneer alles tot bloei komt! Het gehele team van Visio Vireo typeren we als professioneel, vakbekwaam, klantgericht, flexibel, meedenkend en betrouwbaar. Bovendien, niet onbelangrijk, is hun nazorg uitstekend en samenwerking prettig. Wij raden Visio Vireo van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en kundig bedrijf voor tuinaanleg, -renovatie of onderhoud!
Beste DdG, Bedankt voor de mooie beoordeling en het delen van jullie ervaringen. We vinden het fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de grote renovatie van jullie mooie tuin. Maar ook niet onbelangrijk jullie tevredenheid over ons team, werkwijze, samenwerking en service. Dit zijn allemaal onderdelen die we heel hoog in het vaandel hebben staan. Nogmaals bedankt voor de mooie opdracht en ons hele team wenst jullie heel veel tuingeluk!
Zie ook Visio Vireo op Facebook maar het aanleggen van onze tuin was een feestje met dit team. Uitstekende communicatie en er wordt flexibel meegedacht en prettige collega’s om over de vloer te hebben!
Beste Chris, Bedankt voor de geweldige beoordeling en het delen van jullie ervaringen. We vinden het fijn om te lezen dat jullie het aanleggen van de tuin als een feestje hebben ervaren. Je mag gerust weten, dat wij het ook als een feest hebben ervaren om voor jullie te werken en van jullie tuin een prachtig plaatje te maken. We wensen jullie dan ook namens het hele team heel veel tuingenot!
Vanaf het eerste gesprek bij ons thuis tot met de realisatie en oplevering van onze nieuwe tuin, heeft Mocking Hoveniers bewezen een erg betrouwbaar bedrijf te zijn, waarbij zowel kwaliteit als ruimte voor de klantwensen hoog in het vaandel staan. Wat ons betreft voert Mocking Hoveniers meer dan terecht het woord "QUALITY" in haar naam en zou zelfs in hoofdletters mogen. Wij zijn erg blij met de nieuw gerealiseerde tuin en kijken reikhalzend uit naar het eerste bloeiseizoen. Rob en team SUPER bedankt.