geen verhaal
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling namens team De Lingebrug!
Samen met Marcel al mijn wensen besproken en op een heel mooi eind resultaat gekomen. Goede communicatie en goeie afwerking
Erg goed gewerkt De 3 sterren onder prijs en kwaliteit zijn voornamelijk voor kwaliteit Wat de prijs betreft vind ik dat die naar verhouding wel erg hoog was Te meer daar ik 2 nieuwe klanten heb aangebracht Wellicht reden voor jullie om een korting aan te bieden
Heel erg bedankt voor de goede beoordeling, fijn om te lezen dat we worden aanbevolen en dat er kwalitatief goed werk is geleverd. We vinden het vervelend dat u het gevoel heeft dat de aangenomen prijs wat aan de hoge kant was. Graag hadden we dit op voorhand geweten, zodat we daar direct op hadden kunnen anticiperen, bijvoorbeeld door in overleg wellicht wat andere keuzes te maken. Ons doel is altijd om vanaf het eerste contact open en eerlijk te communiceren met onze klanten, juist om een dergelijk gevoel achteraf te voorkomen. We stellen het uiteraard zeer op prijs wanneer men de ervaringen met ons bedrijf deelt met anderen, zeker als dat uiteindelijk leidt tot nieuwe klanten.
Originele beoordeling
Erg goed gewerkt
Vanaf het moment één goede communicatie. Afspraken werden goed nagekomen. Kundige vakmensen, die tevens prettig zijn in omgang.
Professionele en plezierige samenwerking is alle stappen van ontwerp naar oplevering: creatieve ideeen (ontwerp, beplanting) maar daarbij wel goed luisterend naar onze eisen en voorkeuren en rekening houdend met de ligging (kleinere tuin in binnenstad). Ook zeer tevreden over de uitvoering. Betrouwbare planning.
Vanaf de eerst kennismaking tot en met de afronding zijn we goed geadviseerd, geholpen en hebben we een geweldige tuin gekregen.
Dank voor jullie mooie beoordeling! Ook wij hebben het contact als erg prettig ervaren en het eindresultaat mag er zijn. Laat de lente maar komen!
Viseo Vireo heeft voor onze nieuwbouwwoning in Bergen op Zoom de tuin gerealiseerd. Een tuin in de vorm van een driehoek. Van begin tot het einde is alles vlekkeloos verlopen. Als er vragen zijn werd hier direct op gereageerd en in meegedacht. Het proces werd van het begin tot en met het einde tot in de puntjes doorgenomen met ons. De werknemers zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Kortom een betrouwbaar en vakkundig bedrijf.
Visio Vireo heeft het ontwerp van onze achtertuin aangepast naar onze wensen en ook tijdens het werk hebben de hoveniers nog goede ideeën aangedragen waardoor de tuin nog mooier is geworden dan bedacht. Het contact verliep soepel en de afspraken zijn netjes nagekomen. Wij zijn heel tevreden!
Vanaf het eerste contact klopte het. De mogelijkheden die er zijn met onze tuin die wij zelf niet zagen. Nadat we onze wensen hebben gedeeld is dit middels een tekening duidelijk in beeld gebracht en voldeed het gelijk aan onze wensen. In oktober zijn ze begonnen en was er goed overleg over wat er ging gebeuren en hoe bepaalde dingen het beste opgelost konden worden. Mede hierdoor is de nieuwe tuin meer geworden dan dat wij zelf hadden verwacht. Een aanrader voor iedereen die een mooie tuin wilt die ook nog eens natuur en diervriendelijk is
Uitstekende ervaring met deze hovenier. Is niet persé de meest voordelige (mijn beeld), maar maakt alle verwachtingen waar. Geen negatieve verrassingen, alleen maar positief. Van intake tot nazorg. Van communicatie tot planning. Allemaal uitstekend.
- Denken mee in je wensen en tillen deze naar een hoger niveau - Vriendelijke en nette mensen die aan je tuin komen werken - Checken ook achteraf of alles naar wens is
Kees bedacht voor onze niet al te grote en ook niet al te zonnige achtertuin van onze nieuwbouwwoning een verrassend ontwerp. Hij hield rekening met onze wensen en het team leverde vervolgens heel goed werk. We moesten weliswaar even wachten op de uiteindelijke aanleg, maar het was het wachten waard. Ook het uitgebreide beplantingadvies heeft goed uitgepakt.
Mocking Hoveniers is een professioneel bedrijf met prettige, meedenkende medewerkers. Alles is volgens afspraak verlopen. Heel blij met het eindresultaat!
Er is veel tijd genomen voor het ontwerp van mijn tuin en zwembad. Met mooie 3D impressies. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Het contact was heel fijn. Alle afspraken zijn nagekomen. De tuin is prachtig aangelegd met goede nazorg.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Een hele fijne (warme) zomer gewenst om heerlijk te genieten van de tuin, tuinhuis en zwemvijver. Teun Spies/ Team Lingebrug
Prettig en zeer net en helder verloop van opstart tot oplevering... Dat wat je hoopt wordt ook daadwerkelijk waargemaakt... top dus.
We wilden een Engelse cottage-garden achter ons nieuwbouw huis, en benaderden Visio Vireo met een ontwerp dat we hadden laten maken door een tuinarchitect. We hadden een prettig gesprek, waarin de te verwachten wachttijd het minst aangename punt was. In de praktijk werd die wachttijd door omstandigheden nog een stukje langer, maar uiteindelijk kunnen we concluderen dat het wachten de moeite meer dan waard was. Het contact met de medewerkers van Visio Vireo was meer dan aangenaam. De hoveniers dachten voortdurend mee en kwamen met creatieve en praktische oplossingen en toevoegingen, die het eindresultaat op een hoger plan gebracht hebben. Het was echt mooi om te zien hoe de tuin in een paar weken omgetoverd werd van een woestenij tot een schitterende tuin.
Beste Resi, Bedankt voor de geweldige beoordeling, het delen van jullie ervaringen en het mooie totaalcijfer een 10! We vinden het fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het eind resultaat van jullie prachtige Engelse cottage-stijl tuin. Maar ook niet onbelangrijk jullie tevredenheid over ons team, werkwijze, samenwerking en service. Nogmaals bedankt voor de mooie opdracht en namens ons hele team wensen we jullie veel tuinplezier!