Goed overleg! Ook telefonisch! Altijd overleg mogelijk wanneer je zelf iets anders in gedachten had. Er wordt nooit moeilijk gedaan daarover.
Marcel heeft fijn met ons meegedacht en een prachtig ontwerp gemaakt. 1 naar onze wensen en 1 "out of the box". het is uiteindelijk een combinatie geworden. heel blij met de duidelijke, heldere en fijne samenwerking.
Als school zijn wij uitstekend begeleid en ontzorgt door Marcel en zijn team gedurende de voorbereiding en realisatie van het vergroenen van ons schoolplein. Meedenken, aanpassen en het nakomen van de gemaakte afspraken zijn heel erg fijn. Het is een prachtig eindresultaat geworden, waar iedereen enthousiast over is.
Brinker Tuinen heeft voor onze kleine achtertuin een prachtig ontwerp gemaakt, volledig naar onze wensen. Ze hebben goed naar ons geluisterd en een tuin gecreëerd met veel groen, precies zoals we het voor ogen hadden. De uitvoering verliep vlekkeloos en de kwaliteit van het werk is top. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en genieten dagelijks van onze nieuwe tuin. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakmanschap en een persoonlijke aanpak!
Prettige begeleiding in het ontwerp van de tuin. Onze wensen werden verwerkt en vanuit ervaring bracht Marcel goede ideeen aan waar wij nooit aan gedacht hadden. Na aanvang van de werkzaamheden werd er vlot doorgewerkt door een uiterst vriendelijk team.
Marcel heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor onze tuin. Hij heeft al onze wensen meegenomen en zelf elementen toegevoegd waar we helemaal niet aan hebben gedacht. Vooral bij het plaatsen van zitplekken in de tuin, verhogingen, een water element etc. De tuin ligt er nu een paar maanden in en we zijn er nog steeds volop van aan het genieten!
Vriendelijke en meedenkende mannen hebben een leuke tuin voor ons gemaakt. Netjes gewerkt ook.
Na overleg is onze tuin weer in onderhoudbare staat gekomen. En ook heel mooi weer geworden. Als bijna 80 jarig stel loopt het tuinonderhoud wel eens achter
Een hovenier met zichtbare vakkundigheid. Onze tuin gaven ze een prachtige facelift.
Dank jullie wel voor deze mooie review. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de facelift van jullie tuin. Heel veel tuingeluk toegewenst!
Goed werk afgeleverd, aardig personeel, goede service.
Goed meedenken/samen bedenken, leveren van oplossingen en suggesties naar aanleiding van onze wensen. Korte lijntjes qua communicatie waardoor werkzaamheden indien nodig snel konden worden bijgesteld. Tuinmannen en elektricien waren kundig en vriendelijk en netjes. Kortom een aanrader en het leverde zeker een plaatje van een tuin op.
Bedankt voor jullie positieve review. Het is altijd fijn om een tevreden klant te hebben, daar doen we tenslotte allemaal ons best voor. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe tuin!
Ondanks dat we lang bezig zijn geweest, met dank aan het weer, is alles uiteindelijk prachtig geworden
Fijn dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat van jullie tuin en dat wij hieraan hebben mogen bijdragen. We wensen jullie veel tuingeluk toe!
Mannen met veel aanvaring en vakkundig op alle gebieden. Super, denken geheel mee, in alle voor en ook tegen spoed, staan ze hun mannetje en helpen mee, als het werk of de buurman tegen werkt. Ook in tuinadvies zijn we zeer tevreden, eigenlijk in alles. Wederom is onze tuin zeer mooi geworden, de derde in rij. Als je zelf meehelpt, kunnen de kosten ook omlaag, ook fijn! Marcel, Arno, Ivo, John, Herbert : heel erg bedankt!
Bedankt voor jullie mooie review. Wij zijn blij dat we bij hebben mogen dragen aan de aanleg van jullie tuin. We wensen jullie heel veel tuingeluk toe!
Als wij ooit weer een tuin zouden renoveren zou ik zonder twijfel Mocking direct bellen.
Fijne samenwerking in voortraject. Kundig in uitvoering. Meedenken tijdens realisatie project. Liefde voor het vak. Diverse specialisten op hun vakgebied. Prima nazorg.
Goede en snelle communicatie, vakmensen in dienst, denken met je mee
Beste familie Voncken Bedankt voor jullie positieve beoordeling. Wij wensen jullie veel tuinplezier toe!
Erg fijne mensen in de omgang met verstand van zaken en goede ideeen. Denken met je mee en werken vanuit jouw wensen naar een mooi eindresultaat. Erg tevreden! Ook goede service achteraf.
Prettige communicatie met alle medewerkers, allen keurig in de omgang. Niet één van de medewerkers hield zijn schoenen aan als hij binnen kwam, ook niet als ze schoon waren. Keihard gewerkt door mensen met een gezonde dosis gezellige humor.
Nadat we ons huis eerst van binnen helemaal hebben verbouwd was de tuin aan de beurt. John heeft een mooi plan gemaakt voor de voor- en achtertuin. Het was een flinke klus, maar wat zijn we er blij mee. Het is prachtig om iedere week weer nieuwe bloemen te ontdekken in de tuin. Arno en zijn team hebben een mooie klus geklaard.
Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Altijd fijn om te horen wanneer een klant blij is met het resultaat. Geniet van de mooie nieuwe bloemen. Heel veel tuingeluk toegewenst!
We hebben onze achtertuin laten ontwerpen en aanleggen. Alles is naar wens verlopen. De tuin is in december/januari aangelegd. Het resultaat wordt nu, mei/juni, langzaam steeds meer zichtbaar nu alles gaat groeien en bloeien. Genieten dus. We zijn erg tevreden. In augustus/september laten we de voortuin aanleggen. Het ontwerp is al klaar. De organisatie van het werk was prima in orde en het contact met de medewerkers was erg prettig.
Bedankt voor deze goede beoordeling. Erg fijn dat jullie zo tevreden zijn met de samenwerking en het resultaat. Nu alles gaat groeien en bloeien kan het genieten beginnen! Veel tuingeluk toegewenst!
Vanaf het ontwerp tot en met het einde aanleggen van onze tuin in een woord Geweldig zeer blij mee Wij kunnen viseo zeker aan bevelen
Dank jullie wel voor de beoordeling. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie veel tuingeluk toe!
Blij met de service geleverd door Kees en team. Prettige manier van samenwerken. Vooral het feit dat ruim de tijd werd genomen voor ontwerptekeningen was erg fijn. Er werd echt met ons meegedacht. Oplevering tuin volgens afspraak en team dat in de tuin werkt was fijn in de omgang, meedenken en netjes. Zeker een aanbeveling vanuit ons!
Na 20 jaar was het voor ons tijd om onze tuin opnieuw aan te laten leggen. Ons tegelwerk bij het zwembad was 1 jaar geleden door Viseo Vireo gedaan, waardoor de keuze nu ook weer voor Viseo Vireo is gevallen. Met deskundigheid is er een ontwerp gemaakt. We wilden een tropische tuin. En dat is goed gelukt. Het contact met de medewerkers van Visio Vireo was fijn. We dachten allemaal voortdurend mee om onze droom te realiseren. We hebben ook een leuk tuinhuisje laten plaatsen. Was meten en nog eens meten. Het is mooi geworden en een hele lege hoek is ermee gevuld. We hadden zo goed als geen groen in onze achtertuin en nu is het een oase van groen. We zijn benieuwd wanneer alles in bloei zal staan. We vinden alles mooi gedaan en ze laten nooit rommel achter. Dat vonden we geweldig. We planten meteen ook planten in de voortuin en ze gaan onze oprit schoon maken en nieuwe zand zetten. We wachten de zomer af. Ze zijn kundig en betrouwbaar.
Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat wij hebben mogen helpen jullie droomtuin te realiseren en dat alles naar jullie tevredenheid is uitgevoerd.
denken met je mee komen met idee¨en ze berekenen ook als zijn vrij duur vergeleken met andere hoveniers
Van Ginkel heeft onze achtertuin aangepakt. Van ontwerp tot realisatie. In het ontwerpproces werden onze wensen goed gehoord. Een deel van de planten is behouden. Ook dat vonden we fijn.