Erg fijne praktijk. Mijn vorige tandarts ging met pensioen en (waar ik al bang voor was gezien alle recensies en mijn gebit voelende) hij had er de laatste jaren geen zin meer jn. Gevolg: ernstige vorm van parodontitis. Dr Aras is de mondhygiënist en ontzettend aardig en begripvol. Ook tandarts Markarian is aardig, evenals iedereen bij de receptie. Jammer dat ik zoveel behandelingen moet hebben maar erg blij met deze praktijk. Fijn om nu hier geholpen te worden.
Margot is een klantvriendelijke tandarts, luistert goed, is duidelijk. Kortom een deskundige tandarts waar ik zeer tevreden over ben.
Altijd (zeer) goede medewerkers (m/v) en een prachtige fysieke praktijk.
Je wordt goed behandeld
Fijne mensen.
Goed en vriendelijk geholpen
vanaf de eerste keer vind ik het fijn
mijn bezoek aan de tandarts zijn altijd positief en zeker niet te vergeten een prettige omgang
Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen door Margot, zeneemt de tijd om alles goed te behandelen
Eerst de mondhygiëniste en daarna bij de tandarts geweest. De tandarts was snel klaar omdat ik verder geen problemen had.
Fijn om een tandarts te hebben die ook nog even kort vraagt hoe alles met jou als klant gaat.
Vakkundig en ervaren
Je wordt altijd prettig en vriendelijk ontvangen, er wordt ook tijd genomen voor een persoonlijk gesprek van hoe het met je gaat sinds de laatste behandeling en of er ook iets is veranderd in je situatie / gezondheid.
Vakkundig en vriendelijk
Word altijd vriendelijk behandeld
Afspraak is makkelijk in te plannen. Bij de balie word je vriendelijk te woord gestaan. Behandeling was ook naar wens.
Het is jammer dat er vaak ongewenst commentaar gegeven word en ook niet altijd reëel.De tandarts is er voor ons en niet andersom,de ervaring die ik en me zoon hebben opgedaan is niet positief geweest waarom wij moeite hebben opnieuw naar de tandarts te gaan.Het zou fijn zijn er eens met iemand van de praktijk over te kunnen reflecteren en iets mee te doen om ons weer met plezier naar de tandarts te laten gaan.
Op 16 januari stond mijn reis naar Australie gepland. Op maandag 13 jan. krijg ik last van een zeurende pijn in mijn onderkaak. Afspraak bij tandarts kon op 15 jan. De kies gaf al langer problemen, er zat een breukje en er stond een afspraak in maart om de vulling te vervangen. Tandarts vond op 13 jan dat de kies getrokken moest worden. Er vond overleg met Olleke (mijn vaste tandarts) plaats en ook zij was het eens. Kies verwijderen vond ik een nare ervaring. En de kies brak af waardoor ik smiddags naar de kaakchirurg moest voor verwijdering van een wortel. Dit ging gelukkig snel. Met Perioaid (zelf gekocht) en pijnstillers ben ik op reis gegaan en dit heeft goed gewerkt. Achteraf ben ik blij dat deze kies eruit is. Zelfs de gevoeligheid van mijn ondergebit is afgenomen.
Tijdens mijn behandeling voor het plaatsen van 4 kronen ben ik zeer professioneel geholpen door Carmen. Het resultaat is nu al heel mooi en het is nog niet eens klaar.
Ik ben erg tevreden over tandarts Alex. Ik ben niet tevreden over de enorm lange wachttijden. Ik ben al vanaf 1972 klant (tandarts Gieskes, Besseler, Alex) tot volle tevredenheid. Maar ik heb de huidige wachttijden nog niet eerder meegemaakt.
Professionele en persoonlijke zorg
Luisteren naar patiënt...
deze praktijk kan ik aanbevelen.
Ja voor een tandarts bezoek, fijn hahahah
Na enkele weken van vage pijn klachten , eindelijk van de pijn af door kleine behandeling.