Snel en vriendelijk geholpen

Ondanks dat er behoorlijk veel mensen in de wachtkamer zater snel en vriendelijk geholpen.

Nemen alle tijd voor je. Ook uitstekend met angst patiënten

Toptanarts

Er werd veel tijd uitgetrokken voor onze ccontrole. Alles werd goed uitgelegd en er werd steeds gevraagd of het goed was.

Wij komen al heel lang bij deze tandarts. Ook na onze verhuizing neer Culemborg. Professioneel, adequaat en vriendelijk.

Vriendelijk en efficient

Wanneer ik een afspraak maak krijg ik om meerdere manieren een bevestiging. De locatie is goed te bereiken (OV) en er is genoeg plek om te parkeren. Het personeel is vriendelijk en geeft duidelijke adviezen. Er is ook een mondhygiënist en een specialist voor gebitsprotheses aanwezig. Alles op een adres.

The attention is always excellent

The professionals in the practice are supportive, knowledgeable and pedagogical.

Goed georganiseerd en duidelijk. Vriendelijke benadering

Gewoon goed

Alles op tijd met nette en vriendelijke en op z'n gemak stellend personeel.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Geïnteresseerd in de klant en en met aandacht geholpen

Perfect geholpen zonder klachten

Mijn tandarts was best flexibel met de afspraak, ze keek nauwkeurig naar mijn gebit en heeft al mijn problemen verholpen.

perfecte behandeling

kundige behandeling door stephanie

Super goed en zorgzaam

Het is altijd prettig

altijd vriendelijk

Fijn geholpen

Rustig en professioneel geholpen

Prima!

Vlotte en nette behandeling.

Netjes gebeld dat de stoel van de mondhygiënist stuk was. Geduldige, begripvolle tandarts.

Goed en snel geholpen en ze gaven mij goede tips mee

Efficiënt, vriendelijk, professioneel

Zeer goed, kundig en vriendelijk

De preventie tandarts was kundig, vriendelijk en deed haar best om geen pijn te doen. Was echt heel goede en fijne ervaring. Dank

Prima praktijk

Nette praktijk, met kundig personeel

Vriendelijk

Vriendelijk en deskundig

Altijd goed geholpen

Aardig personeel afspraak goed gepland hoef nooit lang te wachten

Secuur en netjes

Secuur en netjes

Altijd prima behandelingen en goede uitleg!!

Het enige nadeel is de lange wachttijd de laatste tijd…. Snap dat dit voor jullie ook lastig op te lossen is, maar het nadeel is wel… Dat ik terug moest voor een gaatje in verstandskies, maar door de lange wachttijd het gaatje groter is geworden en nu de kies eruit moet…. Dit is zo vervelend vind ik… ook al langere tijd bezig geweest om andere kies te repareren. De wachttijden zijn echt niet fijn. Ik word altijd wel top geholpen en weet dat jullie ook altijd jullie best doen!

Vriendelijk en kundig

Werken goed op tijd, nemen ook de tijd. Vriendelijk