Goed. A Alles uitgelegd prima.
De service van tandartsen in het algemeen wordt minder. Ook bij mijn tandarts, vroeger kreeg je nog een controle en het verwijderen van tandsteen. Nu is het slechts een controle. Voor al het andere wordt je doorverwezen. Ik ga voor de hygiënische behandelingen naar het buitenland waar ik tegen 30% van de NL vastgestelde tarieven een betere behandeling krijg.
altijd goede zorg
Het was goed
Uitgebreid en deskundig werd mijn gebit schoongemaakt. Alles werd goed nagekeken. Zelfs metingen werden nog verricht. De mondhygiëniste is buitengewoon aardig en in je geïnteresseerd.
Er werd alle tijd voor mij genomen om een goede houding aan te nemen en heel fijn dat wat ze ging doen even aangaf .
Rustige en vriendelijke man. Die mij goed uitleg gaf.
vorige keer was ik zeker niet tevreden, Deze keer wel. ik mis tandarts de Wit
Geduldig. Goede uitleg bij behandeling
Vriendelijke ontvangst, snelle behandeling. De tandarts denkt mee over kostenbesparing.
Helaas iets uitgelopen.
Fijne tandartspraktijk, duidelijke communicatie.
Rustige en vriendelijke mondhygiëniste
Uur onder behandeling, verdoving werkte niet, en opnieuw verdoving, en nu kan met rechte kant van mijn gebied niets kan kouwen,
Prima geholpen door tandarts Binder. Probleem met kies opgelost.
Zeer deskundig en uitermate vriendelijk
positief , Ik ben snel geholpen
Mijn tanden zijn weer netjes schoongemaakt. En de daarop volgende controle verliep ook vlekkeloos.
De tandarts vertelt steeds welke handelingen hij gaat doen. Hij is voorzichtig en zorgt ervoor dat ik zo min mogelijk pijn heb. Er worden geen behandelingen opgedrongen. Prettig contact!
Altijd goed
Mijn ervaring is goed. Behandeling worden volgens afspraak goed uitgevoerd
Zeer vakkundige behandeling ondergaan met alle aandacht voor de cliënt. Ben zeer tevreden l.
Altijd netjes en op tijd. Goede behandeling en vriendelijk. Zelf ben ik niet altijd makkelijk, maar ze blijven geduldig.
ben niet op de hoogte van haar naam, Nederlands sprekende mondhygieniste van uit de praktijk wandelboslaan. Weet haar naam niet maar is erg vriendelijk en doet haar werk goed.
Vriendelijke mensen