Zorgvuldig

Goede en duidelijke uitleg over hoe ze het ging doen.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Was gewoon goed

Net zo tevreden als met tandarts van drrost

Behulpzaam en vriendelijk altijd. Ze zijn ook heel goed met veel mensen die ervaring hebben. Ze hebben een goede systeem en is hartstikke druk.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Aangenaam

Fijne ervaring. Jammer dat er een aparte afspraak moet worden gemaakt voor mondhygiënist.

Super praktijk

Had een vervangende tandarts, hele kundige man, zou het van mij altijd mogen uitvoeren!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Naar mijn idee is de behandeling op een rustige wijze goed uitgevoerd.

Heel goed geholpen.

Men is geduldig, houden ook rekening met je om tussendoor regelmatig je te laten slikken.

Jullie zijn moeilijk bereikbaar per telefoon.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Uitstekende wortelkanaalbehandeling - positieve ervaring

Mijn eigen tandarts (doorgaans ook prima) kon het vierde kanaal niet vinden tijdens een wkb door de wat bijzondere anatomie van de kies. Zij stuurde mij door naar Machteld Siers. Ik kon binnen twee weken terecht. Mevr. Siers deed een uitstekende job. Zo, die verstaat haar vak. Had dat vierde kanaal zo gevonden. Maakte de wkb af in anderhalf uur. Ik lag comfortabel in de stoel. De verdoving was goed gezet. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Na afloop nam ze de tijd om de foto’s met mij te bespreken. Heel professioneel, heel vriendelijk.

Vriendelijk, correct en duidelijk

Vriendelijk bij de receptie Een correcte en duidelijke uitleg over behandeling door de tandarts en assistente

Goede mondzorg en vakkundig personeel.

Ik heb ASS en ben gebaat bij heldere kaders en duidelijkheid. Arzu vertelde goed wat ze ging doen en waarom. Ze vroeg mij herhaaldelijk hoe het met mij ging. Ze straalde zelfvertrouwen uit. De gebitsreiniging gebeurde grondig en redelijk pijnloos.

Goede services

De eene dag op jaarlijkse controle van gebitsprothese.De volgende dag kon ik gelijk terugkomen s,morgens voor reparatie/aanpassing en kon de protégé de zelfde dag s,miggags al weer ophalen.

Ff wennen aan nieuwe tandarts

Nononsens dierekt en geen gezeur top bedankt

Ben goed geholpen. Vriendelijke tandarts en tandartsassistente/ receptioniste

Het was een ontspannen sfeer in de praktijk

Heel gemoedelijk

Deskundig

Vriendelijk en deskundig geholpen!

Fijn

Doet het goed en duidelijk

Top!

Lieve tandarts, empatisch. Geeft de voor en tegens van een behandeling. Mijn mening is net zo belangrijk. Bij de vraag wie mij behandeld heeft staat haar naam niet dus zet ik die hier neer. Roxana

Supervriendelijke en professionele benadering door al het personeel

Vriendelijk, op tijd en deskundig geholpen met goede tips waar extra op te letten. Kan niet beter.

Fijne praktijk

Prettig

Ik ben te lang niet naar de tandarts geweest vanwege angst door slechte ervaringen. Hier super fijn opgevangen!

Vriendelijk en goed

Vriendelijk en goede en snelle service