zeer tevreden

Zijn voor een intake geweest, zijn goed geholpen, er werd de tijd voor ons genomen en duidelijk dingen uitgelegd.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Professioneel behandeling & actie

Gevolgen van behandeling gelijk behandeld!!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Prima ervaring

Wordt altijd geruststellend behandeld.

Bij binnenkomst altijd een praatje over de gezondheid welke mij op mijn gemak doet voelen.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Heel goed gedaan .

Zeer goed gedaan ,en vriendelijk geholpen .

Ik ben goed geholpen

Nauwkeurig naar mijn gebit gekeken en een juiste beslissing genomen. Ik ben tevreden. Het is mijn allereerste kennismaking.

Goede en deskundige behandeling

nvt

Vriendelijk geholpen

Heel prettig geholpen. Er wordt goed naar je geluisterd.

Goede behandeling

Altijd goede behandeling

Goed en deskundig geholpen

Goed en deskundig geholpen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Al vele jaren ben ik patiënt van Pieter Korver en dat bevalt zeer goed, vakkundig en vertrouwd!

Was goed

Vriendelijke mensen

Prima service hoor

Goede ervaring hoor

Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren.

Zeer correct

Geruststellend Netjes en veilig Belangstellend en vriendelijk

Zeer duidelijk en goed uitgevoerd

Goede behandeling.

Werd goed op tijd behandeld. Duidelijk overleg met tandarts .

Ik ben goed en rustig geholpen

Ik hoefde niet lang te wachten. Was zo aan de buurt.ben verder goed geholpen.

Goede ervaring

Zag op tegen behandeling maar is veel meegevallen

Altijd een goed zorg

Ik ben al jaren klant bij Videnti en erg tevreden. Allemaal vriendelijke medewerkers en je wordt altijd goed op de hoogte gebracht van een eventuele behandeling.

Fijne tandartsenpraktijk. Vakkundig en erg vriendelijk

Een fijne praktijk, weinig verschuivingen en bekwaam personeel.

Eigenlijk best goed

Best goede ervaring. Een probleem dat is ontstaan wordt volgende week hersteld. De medewerking daarin van de tandarts uit is tot zover prima.

Prima ervaring, vriendelijk personeel.

Snelle controle die vrij op tijd begon +- 5 min na aanvangstijd en ook prima werd doorlopen.

controle niet optimaal

controle en mondreiniging ging erg snel bij vorige behandelingen werd er zorgvuldig gereinigd.en duurde de behandeling ook veel grondiger en langer

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.