Goed geholpen

Geen lange wachttijd.

Fijn dat ik zo snel geholpen werd

Aan de telefoon werd ik geweldig te woord gestaan & werd mijn probleem serieus genomen. Afspraak was snel ingepland.

professioneel

professioneel en vriendelijk

Zorgvuldig geholpen door zowel de tandarts, als ook door de prothese maker.

Michael, heeft maatwerk geleverd door een goede klik prothese te vervaardigen. De tandarts heeft goede voorlichting verstrekt naar aanleiding van persoonlijke vragen.

onjuiste diagnose en onzinnig advies

Ik werd geholpen door een beginnende tandarts die pas een week in dienst was, omdat tandarts Kaylee met zwangerschapsverlof was. Hij probeerde me wijs te maken dat er vuilophopingen zitten bij laatste onderste rechterkies en dat ik moest overgaan naar een ragertje om dat er uit te krijgen. Ik had hem eerder verteld dat ik met een waterflosser werk, die ik aansluit op de kraan. Hij is daar geen voorstander van, ik dus wel. De mondhygiëniste mevrouw Hooischuur waar ik op 21 maart was, constateerde dat er geen vuilophoping tussen mijn kies zit, maar een lichte ontsteking onder de laatste kies, op een plek waar ik met een rager helemaal niet bij kan. Wel adviseerde ze mij om met een dun borsteltje te poetsen. Ik vertelde haar dat ik dat al jarenlang doe en dat ik niet beter kan poetsen dan ik tot nu toe doe. Verder was er nergens caries geconstateerd. Bovendien heb ik lichen planus wat de nodige ontstekingen veroorzaakt. Ze adviseerde mij om over drie maanden terug te komen. Ik heb inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt op 20 juni om 11.45u met mevrouw Hooischuur, waar ik bij nader inzien van afzie. Ik heb hier geen vertrouwen in.

Heel goed

Proffesionele mondhygiënist met goede adviezen

Lieve vriendelijke tandarts, super met kinderen erbij!

Samen met mijn twee kinderen ga ik elk halfjaar voor een controle. Mijn kinderen zijn heel nieuwsgierig en vinden de tandarts super leuk en mega interessant. Gelukkig mochten ze meekijken toen ik gecontroleerd en schoongemaakt werd. Tijdens het maken van de foto's werden mijn kinderen heel goed begeleid door collega's, wat is dat fijn voor een mama alleen met 2 kids!! Dikke dikke pluimen voor mondzorg zevenbergen die deze familie den Braber weer geholpen heeft!

Top!

Helemaal top zoals altijd

Snel en vlot geholpen

Ze zijn vriendelijk en rustig

Erg leuk met kinderen

Prettige tandarts. Legt alles goed uit en doet het erg leuk met kinderen. Top!

Ik vind dat ze het heel goed heeft gedaan en aardig was

Ze was aardig en deed het heel goed

Gewoonweg goed

Goede behandeling en een extra pluimpje voor Dilan

Prima behandeling

Op tijd en goede controle.

heel vriendelijk personeel

er heerst rust

Vriendelijk en professioneel

Vakkundig, doeltreffend. Communicatief maar niet langdradig. Erg vriendelijk.

Deskundig goed en sterk en snel vakkundig en heel sympathiek en mooie uitstraling

Mijn gebied was goed, dus ik stond na 5 minuten weer buiten.

Positief.

Zeer professioneel en ook heel behulpzaam

Professionaliteit en vriendelijkheid

Zeer goede ervaring met mondhygiënist en tandarts. Zij kennen hun patiënten

Fantastisch geregeld, eerst tandarts dan gelijk mondhygiënist

Zie boven

Doet wat men moet doen

Afspraak maken / verzetten ging makkelijk. Behandeling goed en goede uitleg

Prima!

Prima!

Volgens afspraak op tijd geholpen, tandarts kwam tussen gebit reiniging controleren en vertelde dat mijn gebit er goed uitzag. Ook de mevrouw die mijn gebit reinigde vertelde goed wat e ging doen en probeerde het zo aangenaam mogelijk te maken.

Ik word altijd zeer goed geholpen !

Last en tanden . Word altijd snel geholpen . Vakkundig en goed opgelost Ik ben zeer tevreden over tandarts E.Alberts Bij tanden praktijk Meermond