Geen kritiek
Kon gelijk de zelfde dag nog terecht.
Vriendelijk, er wordt continu verteld wat er gebeurt. Wachtkamer oogt erg steriel.
goede en zorg zaam persooneel vriendelijk
Ik word altijd goed geholpen
Vlotte, pijnloze behandeling met goede uitleg
De behandelingen zijn heel goed en hele fijne assistentes en vakkundige tandarts.
Betrouwbaar en eerlijk in tegenstelling tot alle tandartsen en mondhygiënisten die ik de afgelopen 30 jaar bij Videnti heb gehad :)
1. Afspraak begon duidelijk te laat. 2. Bleek een andere/nieuwe tandarts te zijn, die geen verklaring gaf en zich niet voorstelde. 3. Bleek controle te zijn die na ca 5 - 7 minuten klaar was.
Goede communicatie in alle opzichten
Janet is een fijn persoon in de omgang, al jaren! Ook de behandeling doet rustig en vakbekwaam.
Sinds ik bij Jeffrey een behandeling kreeg en dat is al een aantal jaren. Ga ik met een fijn gevoel naar de tandarts. Is zo vertrouwd en de behandelingen zijn zo goed. Normaal ben ik altijd zenuwachtig en sinds ik bij Jeffrey kom niet meer. Jeffrey ga zo door, ben blij met je.
Ontzettend prettige orthodontist die een goede oplossing had voor mijn gebroken spalk.
Ik wilde een kies laten trekken omdat ik veel pijn aan die kies had....en met het scenario van de vorige keer in mijn achterhoofd wilde ik niet nog een keer meemaken... Er werd goed naar mij geluisterd. Ik had de keus voor een wortelkanaal behandeling of de kies laten trekken. Ik koos voor het laatste. Er is alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Een gang naar de kaakchirurg kon niet worden voorkomen.....
Ik heb alleen maar goede ervaringen bij de SmileClinic. De tandtechnieker heeft heel veel tijd gestopt om de protheses passend en esthetisch naar mijn zin te maken. Zeer tevreden daarmee.
Ik ben goed behandeld en goede uitleg gehad van mondhygiëniste ik vind alleen dat een kleine nacontrole indien nodig niet extra in rekening gebracht dient te worden is klant vriendelijker daar mag meer duidelijkheid over zijn vriendelijke groet
Ik ben op een vriendelijke vlotte manier geholpen
Stipt, vriendelijk en professioneel
Ik ben goed geholpen, waarbij er genoeg tijd voor mijn vragen wers genomen. alles was duidelijk na dit consult. en kan hier nu verder over nadenken.
aardig personeel
Duidelijke uitleg en het probleem verholpen zodat ik geen last meer heb. Door vervanger van Peter Blommendaal
Duidelijke uitleg. Begripvol, ook voor mijn eigen eventuele keuze. Maar ben toch daardoor gaan twijfelen en wil graag nog een afspraak maken voor de optie die zij mij geboden heeft. Echt heel fijn. Na een eerdere minder goede ervaring nu weer vol.vertrouwen. maar wel bij deze tandarts.
Mijn tandarts kent mij al jaren. Dat maakt dat een controle altijd ontspannen is.
Ik ben ontzettend blij met Ron Steenkist als tandarts. Rustig en vakkundig
goed en vlot behanded