Goede en vriendelijke behandeling

Aangenaam en deskundig

Voldoende aandacht .Hechten moet beter

Nadat kies was getrokken wilde het bloeden niet stoppen. Gelukkig kon ik snel terug komen om bloedstolsels weg te zuigen. Thuis gekomen werd het bloeden steeds erger en ik ben naar de avond tandarts gegaan Die constateerde dat er geen hechtingen aanwezig waren . De wond is opnieuw gehecht waardoor het bloeden snel stopte. Volgende ochtend nam de assistente contact met mij op. Daar was ik content mee.

Gewoon goed !

Michael is uitstekend! De assistente behoorlijk pijnlijk. ( zonder sorry )

Prima verzorgd

Goed geholpen

volgens afspraak

Geheel volgens afspraak. Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Zeer goed geholpen

Zeer netjes en vriendelijk geholpen.

Tegemoetgekomen

Fijn contact gehad en overleg

Het is n leuk team mensen en hebben de tijd genomen om te kijken

Prima geholpen

Erg tevreden

top

mijn ervaring is top geen pijn gehad

heel positief

op eens ging er bij het eten een stukje van mijn kies eraf. De volgende morgen belde ik voor een afspraak en nog diezelfde morgen werd het mankement verholpen. Zeer positief dus. De tandarts die mij behandelde was voor mij nieuw. Helaas ben ik zijn naam vergeten. Misschien heb ik zijn naam bij een verdere vraag verkeerd ingevuld.

Zeer kundige en vriendelijke medewerkers in deze praktijk

Onze ervaring met Willemijn Blok is heel positief. Ze is professioneel, vriendelijk, denkt met je mee, geeft goed advies, is begripvol, ook bij kinderen, en stuurt zo nodig ook door, toen bleek dat de wortelkanaalbehandeling die ik nodig bleek te hebben en mijn smalle tandje toch een nóg specialistischere behandeling nodig had. Ook dat verdient een pluim! We komen al bijna 21 jaar bij haar. Ook petje af voor alle vriendelijke medewerkers; assistentes: afspraken maken gaat goed. Alles gaat prima op tijd. Kortom: top! Groetjes, Mireille Camps-Grootveld

Was goed

Snel geholpen

Super goed gedaan top

Ik ben dik tevreden op laatste behandeling echt nooit zo meegemaakt netjes en heel goed mersy

2x is scheepsrecht?

Scheurtje in mijn gebit, naar tandartspraktijk gebracht. Goede service, 's-morgens gebracht- namiddag ophalen. Alleen na 3 dagen weer gescheurd op dezelfde plek. Zijn nu dicht met de feestdagen dus pas over 1,5 week terug. Hoop dat het garantie is had de faktuur al na 2 dagen binnen en (helaas?) al betaald. Voor de vorige raparatie van mijn gebit hadden ze ook al twee pogingen nodig.

Snel en kundig

Vriendelijke en meedenkende mensen, als er ruimte vrij komt bellen ze gelijk of je soms eerder in de gelegenheid ben om te komen.

Top ervaring

Ik ben heel tevreden over de facings. Heel netjes gedaan. Het bleken valt mij wat tegen. Tanden zijn goed schoon maar heel veel kleurverschil zie je niet. Of ik had een andere verwachting van. Bleken van mijn tanden. Wacht nu rustig af op mijn bitje. Kijken of dat nog wat oplicht. Dus aanbeveling voor facings zeker. Bleken eerlijk gezegt niet

en al 47 jaar patiënt bij De Biezen, altijd naar grote tevredenheid. Kom er tweemaal per jaar. Praktisch gerichte, no nonsense mentaliteit en ben trots op mijn gebit.

Goed.

Fijn,vriendelijk en deskundig

Kundig vriendelijk Goed luisteren Patiënt op gemak stellen

Fijn geholpen, veel ervaring.

Ok

Ok

professionele vakkundige tandarts praktijk!

Zeer professioneel geholpen, duidelijke communicatie, een op maat gemaakt behandelplan en een goed resultaat.

Gewoon normaal

Gewoon normaal

Prettig en met respect

Ik werd op de afspraaktijd geholpen. De sfeer is prettig en de uitleg wat er waarom gedaan wordt is voor mij heel prettig