Professionele toko, team en daden!!! ;-)

N.v.t.

Vakkundig en erg vriendelijk!!

Eline Veen is n erg aardig vriendelijk lieve tandarts vakkundig en duidelijk!! Ook de orthodontiste is erg rustig en vriendelijk!!

Goede verzorging

Ik ben blij met de manier waarop ik door de tandarts en haar assistente ben geholpen. En ik kan best vertellen dat het voor hen niet eenvoudig was.

Dik tevreden

Een zeer prettige toegangkelijke praktijk

Ontzettend goed geholpen, kan echt niet beter; simpelweg perfect.

Ontzettend goed geholpen, kon echt niet beter!

Altijd tevreden,vriendelijk,kundig,goed advies

Heel goed

Goedebehandeling gehad

Klantgericht en vriendelijk

De medewerkers zijn allen, ondanks de soms lange(re) wachttijd, vriendelijk en klantgericht.

Prima!

Bij controle beurt goed advies gekregen voor behandelen tandvlees.

Prettige tandarts

Fijn dat hij je precies vertelt wat hij gaat doen.

Kundig.

Tandartsenpraktijk Witte Heren daar is alles keurig voor elkaar. Geen lange wachttijden. Kundig personeel. Kom hier al zolang als dit bestaat.

Hele fijne tandarts

Hele fijne tandarts eerste bezoek was een fijne ervaring

Prima vlotte controle; vriendelijk en met goede adviezen.

Prima vlotte controle; vriendelijk en met goede adviezen.

Positief

Daniela is gewoon een heel goede tandarts Bovendien is ze vriendelijk

Ging vlot, stond ons netjes te woord

zoals altijd : afspraak op tijd, vriendelijk, duidelijk en goed

zie boven

Goede tandarts

Klantgericht, vriendelijk en kundige tandarts

Kundig en prettig geholpen

Er prettige geholpen gedurende het gehele traject

Wordt altijd goed behandeld

Helaas parkeerprobleem, lange wachttijid

Helaas parkeerprobleem ivm mijn gezondheid. Kan niet ver lopen. Heb nog geen invalidenparkeerkaart. Helaas dat er geen plek vrij was bij de Fysiotherapie parkeerplaats. Hoop dat jullie ook parkeerplaatsen al was het maar 1 of 2 kunnen krijgen voor de patiënten die een slechte gezondheid hebben, en helaas niet ver kunnen lopen. En helaas moest ik heel erg lang wachten. Ben op laatst zelf maar even naar de balie gelopen. Nog nooit zolang moeten wachten. Slechte score voor de lange wachttijd.... de behandeling was goed. was voor mij een onbekende tandarts.

Ze zijn echt heel vriendelijk en hulpzaam

Al die jaren ik werd door verschillende tandartsen verzorgd. İk ben blij dat ik door Miranda van Lopik geholper wordt.

geweldig

Zeer vriendelijk, op tijd en duidelijk

Goed en vertrouwd al 20 jaren

Goed, persoonlijk betrokken en vertrouwd