Wordt goed geholpen.
Vriendelijke mensen, goede uitleg en advies.
Al dit soort beoordelingen zijn niet leuk!
Niets op de behandeling aan te merken, altijd een leuk gesprek.
Geen commentaar.
Aardige tandarts, goede begeleiding omdat ik bang ben, zegt precies wat ze doet en neemt alle tijd. Heel blij mee.
mond zorg woensdrecht is gewoon super
Vriendelijke mensen. En prima kwaliteit. En mooie dames, dat speelt ook mee.
Had een spoed reparatie aan mijn kronen dit is goed opgepakt
Vriendelijk, gezellig, vakbekwaam en pijnloos
tevreden
Is altijd goed.
Vriendelijke mensen en prima zorg
Kom al 60 jaar in dezelfde praktijk, met mensen die je kende. Is het wel even vreemd !
Vriendelijk en goede uit leg
Kleine reparatie aan een voortand. Pijnloos verholpen. De tandarts houdt je tijdens de behandeling op de hoogte van wat hij doet en stelt geen vragen waarop je met open mond nauwelijks tot niet kunt antwoorden. Kortom prima!
Super geholpen
Zie boven.
op tijd geholpen, gebit weer aangepast
Goed uitleg wat er ging gebeuren. Eén opmerking: had afspraak om 14:45,werd om 14:00 gebeld of ik meteen wou komen. Was er om 14:20. Was toch pas om 14:45 aan de beurt.
Prettig klantcontact, goede aandacht voor hoe het gaat met m’n gebit, goede en probleemloze behandeling door Claudia
Door eerdere ervaringen een tijd niet naar de tandarts gedurft, ze hielden rekening met mijn eerdere ervaringen en hielden me op de hoogte van wat ze gingen doen. Fijne ervaring!