Deskundige tandarts en assistenten.
Duidelijke uitleg wat er gedaan wordt.
Goed zoals gewoonlijk en altijd vriendelijk
De tandarts licht altijd de behandeling toe en geeft adviezen voor goede mondzorg
nvt
Erg lieve tandarts en assistentes en zeggen precies wat ze gaan doen
Vriendelijk, goed overleg over de beleving (ik ben angstig voor tandarts) en zeer kundig in haar werk
Controle en schoonmaken in een afspraak. Heel prettig.
word goed geholpen
Het is altijd duidelijk wat Valerie doet en haar advies is helder
Prima behandeling en goed tijdsschema
Helaas kwam ik te laat voor mijn afspraak. Ondanks drukte lieten ze de behandeling zonder problemen toch doorgaan. Erg vriendelijk!
Ben geholpen in dokzuid , snelle actie betreffende trekken tanden!
Prima organisatie
Snel en vakkundig geholpen door vriendelijke tandarts Carlijn.
Kundige , vriendelijk tandarts
Alles is super gegaan. Michael legde alles goed uit. Dus ik zeg doen
Kundig meedenken en vriendelijk!
Ik kon snel terecht voor nood afsoraak en ben goed geholpen! Erg blij hiermee!
Voor het eerst in mijn leven moeten wisselen van tandarts. Werd goed ontvangen en op mijn gemak gesteld.
Geweldige tandarts en praktijk. Rustige en ontspannen sfeer. Zeer vriendelijke medewerkers; altijd opgewekt en gastvrij. Mooie schone en ruime praktijkruimte. Tandarts en assistente zeggen wat ze gaan doen, hoe het verloopt, wat nodig is en wat alternatieven zijn. Alles heel duidelijk en transparant. Kortom: hier voel je je geen patiënt, maar welkom en serieus genomen. Toppraktijk!
De voorlaatste keer had ik een afspraak bij Gharavi. Dit was een gespannen bezoek. We hebben onze ervaring gedeeld met Suzan. Nu ging het heel goed met mw. Iovan. Ze is vriendelijk en kundig.
Ontzettend fijn en vakkundig geholpen door Dhr C. Bradea en zijn lieve assistente. Ik kon gelukkig meteen dezelfde dag nog geholpen worden omdat er iemand was uitgevallen en ik behoorlijk last had. Werd enorm op m’n gemak gesteld tijdens een kanaalbehandeling. Alles werd goed uitgelegd en ondanks dat ik best zenuwachtig was heerste er een serene kalmte wat mij echt aansprak. Vandaar het cijfer 10. Ook werd ik door de dames bij de receptie heel vriendelijk ontvangen.
Geven altijd naar mijn gevoel eerlijke adviezen en nemen je serieus.