Persoonlijke aandacht en ze bieden professionele zorg.
Christina legt duidelijk uit wat ze doet en wat je kan verwachten.ook kosten worden goed besproken.
Na enige scepsis, bang voor reacties en eventuele behandeling, zeer gerustgesteld door de dames van de receptie. Wat er ook verder staat te gebeuren, ik weet dat ik op steun van het team kan rekenen.
Deskundige en snelle insprectie (halfjaarlijkse controle) Geen onnodige behandelingen of aanbevelingen
Degelijk onderzoek en een goed geziene nabehandeling in ingepland.
hij helpt ons ongeveer al 30 jaar naar alle tevreden heit
Natuurlijk! Hier is een korte tekst in het Nederlands over jouw ervaring bij de tandarts: --- Bij de tandarts kreeg ik duidelijke uitleg over hoe ik mijn tanden goed kan verzorgen. Vooraf vertelde ze helder wat ze ging doen en tijdens de behandeling legde ze ook uit hoe ik mijn gebit het beste schoon kan houden. Deze persoonlijke uitleg gaf mij veel vertrouwen en praktische tips voor de dagelijkse mondverzorging.
2 tellen in de stoel , er is zelfs geen tandsteen verwijderd, lieve dames
Ik werd goed geholpen.
Duidelijk, vriendelijk, gastvrij
Prettig geholpen en precies op de afgesproken tijd.
Goed geholpen
Fijn dat ik meteen een afspraak kon maken en dat de kies meteen eruit is gehaald. Goede voorbereiding en goede verdoving, dus heel prima en goed geholpen.
super blij met een fijne tandarts en kundig!!!
Goede behandeling
goede heel vlotte behandeling met prettig gesprek
Nicole is een goede mondhygieniste
zeer goed
Kan nog geen ervaring opschrijven. Ik kwam voor controle bij Niels maar die was ineens weg. Ik kwam bij een vrouwelijke tandarts, de naam ben ik kwijt, en vond het jammer dat ik niet van tevoren op de hoogte was gesteld. Niels had ik destijds voor gekozen en nu word ik bij iemand ingepland, dat is niet prettig.
Voor het eerst bij nieuwe tandarts en mondhygiëniste. Beetje spannend, maar het viel reuze mee.
In het weekend was er een stuk van mijn kies afgebroken, maandagochtend direct gebeld, enkele uren later zeer vakkundig hersteld!
Er wordt naar je geluisterd en er wordt meegedacht met de opties, hoe verder.
Prettige en goede zorgbehandeling
zeer goede behandeling met goede adviezen vooral door Fiona