Had contact opgenomen omdat er een stuk van mijn kies was afgebroken. Ik kon snel terecht en was heel tevreden over de vrouwelijke tandarts. Ze stelde mij gerust en heeft de kies weer heel mooi gerepareerd zonder verdoving. Ik ging weer tevreden naar huis.
Ik ben heel goed behandeld en heel vriendelijk ontvangen mijn dank daar voor ge lenie Gerrits.
We komen met de kids graag naar deze praktijk. We worden prettig geholpen en er is altijd ruim de kids voor de kinderen
k heb geen bezwaar tegen het werk van deze praktijk
Prima gedaan.
Geeft goede uitleg tijdens de behandeling. Zeer deskundig!!! Kon er snel terecht omdat ik een"kroonprobleem" had.
Informele sfeer, goed ingelicht, professionele tandarts en assistent
het was netjes en vlot afgewerkt
Ik was bij preventie en ben geholpen door Nur Yozgat. Hele vriendelijke dame. Werkt heel netjes. Zeker een aanrader.
Goede adviezen, wordt geluisterd naar de klant.
Prima behandeling met juiste uitleg
Goed, professioneel en op tijd geholpen
Ben niet meer bang vd tandarts, dat zegt genoeg!!
vriendelijk behulpzaam
Controle was binnen 5 minuten klaar, maar er waren verder geen bijzonderheden.
Deskundige en vriendelijke tandarts en assistentes.
De (nieuwe!) medewerker weet goed waar ze mee bezig is, en geeft een uitstekende tip die me kan helpen de aanslag aan mijn tanden beter te voorkomen.
Geen opmerkingen
Chloë is heel kundig en ook nog eens super aardig! Wat wil je nog meer? De tandartsstoel is voor vele toch geen favoriete plek om heen te gaan maar door de manier waarop Chloë de behandeling uitvoert ga ik graag naar de mondhygiënist!
Perfect alleen jammer dat er geen receptioniste zit
Ik kan altijd terecht en niets is te veel !! Ik ben dus heel tevreden!
Ik heb de tandarts altijd vreselijk gevonden. Maar de vriendelijkheid en eerlijkheid van deze tandarts was geweldig. Zoals ik zelfs tegen de assistente zei bij het maken van de vervolg afspraak, wat een prettige dame. Ze geeft rust.
Leuke sympathieke jonge dame heel kundig heeft me in een paar minuten geholpen wat de vorige tandtechniker 4 jaar niet heeft gedaan
prettig