N.v.t.
Eline Veen is n erg aardig vriendelijk lieve tandarts vakkundig en duidelijk!! Ook de orthodontiste is erg rustig en vriendelijk!!
Ik ben blij met de manier waarop ik door de tandarts en haar assistente ben geholpen. En ik kan best vertellen dat het voor hen niet eenvoudig was.
Een zeer prettige toegangkelijke praktijk
Ontzettend goed geholpen, kon echt niet beter!
Altijd tevreden,vriendelijk,kundig,goed advies
Goedebehandeling gehad
De medewerkers zijn allen, ondanks de soms lange(re) wachttijd, vriendelijk en klantgericht.
Bij controle beurt goed advies gekregen voor behandelen tandvlees.
Fijn dat hij je precies vertelt wat hij gaat doen.
Tandartsenpraktijk Witte Heren daar is alles keurig voor elkaar. Geen lange wachttijden. Kundig personeel. Kom hier al zolang als dit bestaat.
Hele fijne tandarts eerste bezoek was een fijne ervaring
Prima vlotte controle; vriendelijk en met goede adviezen.
Daniela is gewoon een heel goede tandarts Bovendien is ze vriendelijk
Ging vlot, stond ons netjes te woord
zie boven
Klantgericht, vriendelijk en kundige tandarts
Er prettige geholpen gedurende het gehele traject
Wordt altijd goed behandeld
Helaas parkeerprobleem ivm mijn gezondheid. Kan niet ver lopen. Heb nog geen invalidenparkeerkaart. Helaas dat er geen plek vrij was bij de Fysiotherapie parkeerplaats. Hoop dat jullie ook parkeerplaatsen al was het maar 1 of 2 kunnen krijgen voor de patiënten die een slechte gezondheid hebben, en helaas niet ver kunnen lopen. En helaas moest ik heel erg lang wachten. Ben op laatst zelf maar even naar de balie gelopen. Nog nooit zolang moeten wachten. Slechte score voor de lange wachttijd.... de behandeling was goed. was voor mij een onbekende tandarts.
Al die jaren ik werd door verschillende tandartsen verzorgd. İk ben blij dat ik door Miranda van Lopik geholper wordt.
Zeer vriendelijk, op tijd en duidelijk
Goed, persoonlijk betrokken en vertrouwd