Heel ontspannen en doeltreffend
Uitstekende tandzorg, technische vaardigheden en uitrusting zijn en worden bij de tijd gehouden. Zenuwbehandelingen/Wortelkanaalbehandelingen zijn een specialisme van deze tandartsenpraktijk. Menselijke benadering, verdoving wanneer nodig en indien gewenst.
De behandeling is volgens afspraak, vlot en vakkundig verlopen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zorg, vakmanschap en de vriendelijke benadering en uitleg. Minder ben ik te spreken over het investeringsklimaat naar de laatste stand der techniek. Na het plaatsen van inplantaten moest er op de ouderwetse wijze een afdruk gemaakt worden, i.p.v. via een moderne foto techniek. Misschien ook een punt van verbetering om het wachten te veraangemanen is om wat behoorlijke lectuur op tafel te plaatsen dan 2 beduimelde boekjes.
Het is altijd een plezier om te komen. Uitermate prettig in het kontakt en vakmundig.
Snel en vriendelijk geholpen
Fijne praktijk
Ik vind het zeer teleurstellend dat ik vaste klant ben, nooit problemen heb, altijd afspraken ben nagekomen en 1x per abuis een afspraak verkeerd in mijn agenda heb gezet, ik maak excuses en direct een nieuwe afspraak en ik krijg een boete thuis van 30 euro!!!!! Zeer teleurstellend.
Snel en goed geregeld
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen
Medewerker was vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd.
Mijn vorige behandelaar stopte bij samenwerkende tandarts. Dus ik kreeg een nieuwe toegewezen. Ben tevreden en een ervaring rijker want sommige dingen wist ik nog niet.
Bij mevrouw Timmermans geweest voor reguliere controle, fijn consult, vriendelijk, geeft je een vertrouwd gevoel, duidelijke uitleg mondhygiëne.
maandag kies afgebroken; meteen gebeld: kon woensdag 16.30u terecht. Gerustgesteld en goed advies gekregen. Op woensdag top geholpen! nauwelijks pijn. Heel erg fijn!!!
Voor het behandelen van een afgebroken kies goed geholpen in het opnieuw vullen. Gedurende behandeling is er goed uitleg gegeven over wat er precies gedaan is.
Vriendelijk behandeld, goede communicatie.
Vind Dagmar goeie tandarts
Prima..
Degene die mij geholpen heeft was vakkundig en vriendelijk
Heel goed geholpen!!!
Vriendelijkheid, aandacht en duidelijke communicatie tijdens de behandeling. Min puntje is dat tijdens het wachten je niet wordt geïnformeerd als de wachttijd langer duurt.
Op tijd behandeld verder prima
nvt
Mooie tekst: Sinds kort is mijn tandarts, de heer Van Wijngaarden, vertrokken en ben ik nu bij zijn opvolger – excuses, ik weet zijn naam helaas niet. Mijn vorige bezoek aan hem verliep zó snel: ik zat nog maar net in de stoel, of ik stond alweer buiten. Mijn ervaring is dat hij erg gehaast werkt en nauwelijks tijd heeft voor een kort praatje. Dat is wel anders dan bij de heer Van Wijngaarden, die altijd even de tijd nam. Mijn mondhygyniëste is top! Evenals de baliemedewerkers.
Had afspraak voor een vulling die er uit was gevallen en een controle. Die uitnodiging had ik gekregen via mail van jullie. Maar er werd alleen iets gedaan aan mijn vulling. Ik weet dat ik er op dat moment iets van had moeten zeggen, maar ja ouderwets idee van mij om niemand tot last te zijn. Dus is nu voor mij moeilijk te beoordelen.