Word goed behandeld

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

goede afspraak, ondanks dat de tandarts er niet was ging het spreekuur zonder vertraging toch plaats.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Heel fijn

Contact met mijn tandarts was heel vriendelijk en duidelijk. En legde alles goed uit en gaf goed advies.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Aardige tandarts

Volgens de assistente was er wat veranderd ivm tekort aan tandartsen dus moest ik eerst naar de mondhygiënist en dan naar de tandarts, zodat de tandarts minder werk heeft dat vindt ik vreemd ik heb maar een paar tanden nog en heb zowat nooit geen pandplak. Dus dat viel tegen, ik hoop dat ik dat niet behoeft te betalen. Tandarts is voor mij genoeg.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk zorgzaam

Leuk en direct geholpen

Prima. Goede uitleg en vriendelijke tandarts en assistente.

Prima. Goede uitleg en vriendelijke tandarts en assistente.

Wortelkanaalbehandeling pijnloos en rustig behandeld.

Wortelkanaalbehandeling is pijnloos verlopen. Ik vond het fijn dat dr. Adsuara het in alle rust deed, en me tijdens de behandeling steeds even op de hoogte hield van wat er gebeurde. Ik zag er best tegenop, maar achteraf bleek het dus erg mee te vallen. Ik kan Mondzorg Hank, en in het bijzonder dr Adsuara, dus zeker aanbevelen.

Aanpassing van mijn kunstgebit is perfect gegaan. Nergens last van.

Blijft eentonig maar het woord “Uitstekend”volstaat.

Vriendelijk personeel, en je wordt op je gemak gesteld

Vriendelijk personeel,en je wordt op je gemak gesteld

Top service

Goede behandeling van tandarts en ondersteunend personeel.

Prima !

Vriendelijk en kundig.

Prima behandeling conform afspraak

Zie vorig antwoord

Goed, zoals altijd

Niets aan bovenstaande toe te voegen

Met een glimlach

Ze hebben de laatste jaren een tandartsfobie grondig weggepoetst:) dank je wel.

prettig

Als prettig

Tevreden over resultaat en zeker niet over de prijs

Over het resultaat van de preventie behandeling heb ik geen opmerking. Ik heb wel afgelopen dinsdag een gebeld over de prijs. Mij is 75 euro gefactureerd terwijl mijn vrouw, een week eerder 45 euro iheeft betaald. Wij beide hebben geen gaatjes en komen al jaren voor preventie. En misschien is zoals de preventie-assistent een paar minuten langer bezig geweest met mij maar dit verklaard nog niet een dubbele prijs. Daarnaast begon zij 15 minuten later dan de afspraak geplanned en tussendoor kwam er een collega iets vragen over een patiënt waardoor mijn behandeling langer duurde. De behandeling begon om 5 over half 10 en voor tienen stond ik weer buiten. M.a.w. effectief heeft mijn behandeling niet langer geduurd dan 20min. Ik heb nog nooit een hogere prijs betaald dan mijn vrouw, laat staan het dubbel dus graag verzoek ik u de prijs te herzien want kan mij niet voorstellen dat het uurloon van de preventie-assistent 360 Euro (3x 80 Euro). Als dit wel het geval is dan hoor ik het graag. Daarnaast hoor ik jullie graag even over mijn belletje.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 5

echt tevreden

Ik kon gelijk binnen komen en was snel klaar. Gebit goed onderhouden

Fijne praktijk

Fijne en lieve tandarts!

Zie volgende vraag

Ik heb het idee dat de halfjaarlijkse controle uiterst zorgvuldig gebeurd.

Prima tandarts.

Goede uitleg en luisterend oor. Niet eng om naar deze tandarts te gaan

Heel goed geholpen

Vriendelijk personeel en goed geholpen

Goed geholpen en duidelijke adviezen.

zie kolom hier boven.

Goed en duidelijk

Fijne tandarts met kennis en kunde

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.