Duidelijk!

Duidelijk over de gevolg procedure is!

Fijne praktijk

Een bezoek aan de tandarts is niet iets waar ik naar uitkijk. Ik heb op veel verschillende plaatsen gewoond en dus ook al veel tandartsen versleten. Dit is veruit de prettigste praktijk waar ik ben geweest. Afgelopen keer is een verstandskies preventief getrokken en ondanks mijn angst ging dit allemaal redelijk soepel. Fijne mensen die de tijd nemen.

Gehoord

Goede ervaring. Er wordt geluisterd naar de klant. Klant krijgt goede feedback. Uitleg van stand van zaken.

Goede aandacht

Goed geadviseerd door een vriendelijke tandarts

Ik kon snel terecht voor mijn behandeling. Ik werd vriendelijk ontvangen door zowel de receptioniste als de tandarts. Samen met de tandarts is er een plan van aanpak gemaakt voor verdere behandeling.

Hardhandige preventie assistente

Geen goede ervaring, de assistente was hardhandig, heb dit ook aangegeven en ze heeft 20 minuten behandeling geschreven en ik heb maar 15 minuten in de stoel gezeten, dit gebeurt vaker bij jullie helaas en dit is voor ons als gezin de reden dat wij op zoek gaan naar een andere tandarts. Wat ook niet fijn is dat de afspraak op 2 dagen moest omdat als de tandarts er is er geen preventie assistente is.

Ik ben ontzettend tevreden met de behandeling die ik van jullie mocht ontvangen…

Ze hebben er voor gezorgd dat ik met heel wat minder angst naar de tandarts en mondhygiënist ga…

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Ik ben zeer vakkundig geholpen en ben altijd op mijn gemak bij de tandarts en mondhygiëniste. Afspraak maken is erg flexibel en ze houden altijd rekening met mijn persoonlijke omstandigheden. Een dikke 10 dus!

Fijn.

Prettig en professioneel.

Controle gebit. Goed nagezien bij probleem. Goed advies gekregen.

Correct en deskundig

Deskundig

Klantvriendelijk en deskundig!

Ik kwam op doorverwijzing voor een specialistische behandeling. Het traject ga ik met vertrouwen in met name door de uitgebreide uitleg van wat me te wachten staat.

Snel en goed geholpen.

De klacht is tot nu goed verholpen.

Aandacht voor client

Heel kundig allemaal en super aardig

Ik heb hele goede ervaring met verschillende personen. Super vriendelijk en heel kundig. Weten je ook erg op je gemak te stellen

Het verzetten van de afspraak ging soepel en was mogelijk binnen korte tijd.

Precentieassistente heeft weer goed werk verricht en was heel vriendelijk.

Blij dat ik deze keuze heb gemaakt

Volgens afspraak, no nonsense

Volgens afspraak en eerder klaar dan verwacht.

Fijne tandarts!

Kwam vorige week voor controle. Uitgebreide check op rustige en prettige wijze. Kwam ontspannen weer uit de stoel.

Geduldig

Ze zijn erg geduldig met kinderen. Leggen alles uitgebreid en netjes uit. Betrekken de kinderen overal bij en brengen het op een leuke manier, die de kinderen aanspreken

Goed praktijk

Ik zit al heel lang bij deze praktijk en nog steeds tevreden over de mondzorg.

Behandeling op tijd, geen wachttijd Vooraf geinformeerd wat tandarts gaat behandelen. Ben tevreden

Heerlijk

Ik vinden heerlijk als ik bij de tandarts ben geweest. Ik ben over het algemeen nog geen 15 minuten binnen. Vriendelijk personeel. En altijd goede adviezen.

Snel en prima geholpen door een nieuwe tandarts

Snel en prima geholpen door een nieuwe tandarts