Lange wachttijd

Laat ik beginnen met een positieve reactie; mijn afgebroken kies is netjes hersteld. Máár….. Helaas was de wachttijd erg lang. De dag vóór mijn afspraak werd ik nog gebeld of ik eerder kon komen, 10.40 uur werd 9.30 uur. Ik was er om 9.30 uur maar werd vervolgens pas om 10.15 uur geroepen?! Tandarts maakte wat grapjes en dat kan ik best waarderen maar een ‘sorry’ had wel op zijn plaats geweest.

Bijzonder goed en vriendelijk en goed geholpen. Ken helaas geen naam. Ligt aan mijzelf ben erg slecht daarin.

professioneel

vriendelijk en goed geholpen

Ben doorverwezen naar mondhygeniste ook daar ben ik heel goed en prettig geholpen

Erg vriendelijk personeel

Goede communicatie

Prima geholpen

Prettig

Vriendelijk personeel

Bedankt voor jullie goede zorg van mijn gebit

Prettige en rustige behandeling

Vooralles de persoonlijke ,rustige en vriendelijke behandeling in Beek.

Vriendelijke receptioniste’s & tandarts

Fijne praktijk met professionele mensen die in alle rust hun patiënten bedienen

zeer goed

zeer goed

een pijnlijke ervaring

Eind juni werd een ontsteking geconstaeerd bij een kies van mij met als gevolg een wortelkanaalbehandeling. Hiervoor 3x teruggeweest en de laatste keer bijna 3 maanden later de laatste behandeling. Gedurende deze 3 maanden lastig moeten eten en regelmatig in mijn wang gebeten enz. Achteraf gezien veel te lange tijd. Mijn voorkeur was om de kies met kroon onderdeel van een brug te trekken. En later vervangen door implantaat. Tandarts besliste anders. Met de kennis van nu had ik toch liever gehad dat de kies was getrokken. Op het moment nog uiterst gevoelige kies en slik ik paracetamol. En nu maar hopen dat de pijn langzaam gaat verdwijnen, anders alsnog trekken. Ik heb nog nooit eerder zo'n teleurstellende ervaring gehad.

Super tof

Fijne mensen

In een woord prima

Zie boven

Gewoon perfect

Na mijn 55 jaar tandarts ervaring is het hier gewoon bij mevrouw M.Lindhout het beste.

Ik werd goed en op tijd behandeld.

Ivm spoedgeval ben ik bij mw. Elenie langs geweest. Ze heeft mijn probleem goed begrepen en vervolgens goed behandeld.

Snel en goed geholpen

Maandag gebeld dinsdag binnen een half uur weer buiten met een nieuwe vulling

Vriendelijk en met respect en deskundig behandeld.

De positieve houding heb ik zowel bij de receptie als bij de behandelaar gezien.

Als gezin volledig tandverzorging is prima.

Kwam een dag te vroeg voor voor mijn afspraak. Omdat er iemand uitviel kon ik die dag toch terecht.

De tandarts heeft mij tijdens mijn laatste afspraak, uitstekend geholpen en geadviseerd. Toch wil ik een kritische opmerking plaatsen. Na het vertrek van tandarts van Kleef die ik overigens nog steeds mis heb ik de afgelopen jaren telkens een andere andere tandarts. Dat vind ik storend ondanks het feit dat zij natuurlijk ook deskundig zijn. Volgende keer graag een vaste tandarts. En wel tandarts Leemans

prima!

prima!

een prettige tandarts, kundig en gevoel voor humor

hierboven omschreven

werd netjes geholpen

nvt

Conform cijfer

Zie boven

Super en professioneel geholpen!

Ik kreeg een nieuwe mondhygienist Fadi. Ben super tevreden over deze jongeman. Alles netjes uitgelegd en top behandeld.! Nadetijd naar tandarts Alex. Ook super netjes behandeld.

Goed geholpen, vriendelijke mensen