Al vele jaren gedegen en vertrouwd vakmanschap.

Deskundigheid en heel toegankelijk voor elk niveau.

Een prima aanpak

Ik ben prima en professioneel geholpen

Zeer goede en uitstekende ervaring. Ik raad ze aan.

Snelle reactie op vragen en ik kreeg snel een afspraak via WhatsApp. Ze zijn efficiënt en werken eerlijk. Dank jullie wel allemaal.

Snel afspraak kunnen maken i.v.m. kiespijn

Goede intake gesprek met tandarts duidelijke uitleg hoe en wat qua trekken van de kies en deze is er pijnloos er uit gehaald. Envelop meegekregen met instructies.

Prima tandarts.

Je wordt altijd correct behandeld.

Geld is belangrijker dan de patient

1e intake/controle na het met pensioen gaan van onze oude tandarts, Binnen 2 minuten werd er al voorgesteld om behoorlijk wat aan te pakken aan het gebit, de prijslijst was al direct voorhanden en die was niet mals. Alsof onze oude tandarts zijn werk niet naar behoren gedaan zou hebben. Geen goed gevoel bij dus ik ga naar een andere tandarts die wel oog heeft voor de mens en niet alleen maar wil cashen. Ook het gebrekkig Nederlands is geen pré overigens.

Matige communicatie

Ik vertelde aan het begin van de behandeling waar ik last van had maar de assistent begreep mij niet helemaal, en vroeg daarop ook niet door. Ze heeft ook niet naar het gebied gekeken waar ik last van heb gehad.

kon snel terecht voor controle

geen bijzonderheden gevonden

Tandheelkunde is op de eerste plaats een noodzakelijk ‘kwaad’, n.l. niet altijd pijnloos maar wel os

Bij zelfverantwoordelijkheid hoort mondverzorging en wil je goed geholpen en geadviseerd worden door de tandarts die je dat vertrouwen geeft.

Leuk team, ga altijd met een glimlach weg

Ik ervaar het altijd als leuk. Leuke mensen en word altijd goed geholpen.

Bellen en direct

Snel geholpen

De tandarts was heel professioneel

Ik ben goed geholpen door de medewerkster.

Geen problemen ondervonden. Alles volgens afspraak afgehandeld en goed contact gehad.

Zeer goede en duidelijke uitleg

Bereikbaarheid slecht

Via mijn kruisvereniging krijg ik € 25 vergoeding bij een nieuwe prothese. Ik heb diverse keren de afdeling financiële te bereiken maar dat lukt niet .

Ben heel tevreden over mijn tandarts

Goed en snel geholpen

Charlotte is een zeer competente en vriendelijke tandarts. Hart voor het werk, het personeel en de klant.

Goed snel en pijnloos geholpen

Vriendelijk personeel. Voor vragen staan ze altijd open. Prettige om gang voor de kinderen

Prima tandarts en assistentes

Ga nooit met tegenzin naar De Witte Heren, weet dat ik uitstekend en op een vakkundige wijze wordt geholpen.

Prothese

Scheur 3 keer scheuren aan de zelfde prothese?

Professionele personeel

Goed geholpen

Ik hoefde niet lang te wachten. De ingreep was pijnloos.

...