Goed en gezellig

vakvrouw

Zeer goed advies vakkundig werk.

prettig binnen komen

vriendelijk

Overvallen met een veel duurdere gebitsreiniging dan de afgelopen jaren

Vooraf werd mij gevraagd of ik een kwartier eerder kon komen. Dat bleek geen verschuiving maar een uitbreiding van de behandeling met een pocketregistratie en een voorlichting over paradontitis en methode van poetsen, uitgevoerd door een nieuwe mondhygiëste (Behandelaar 87102610). Her gebruikelijke polijsten is achterwege gebleven. Al met al een rekening die twee keer zo hoog is dan de jaren ervoor. Toen geen opmerkingen bij de behandeling, ook niet bij de laatste tandartscontrole. Al met al vraag ik mij af of een en ander noodzakelijk was.

Zeer vriendelijk benaderen en behandelend

Zeer goede behandeling

Fijn

Het was een fijne ervaring omdat ik de tandarts goed vertrouw en mijn fijn en rustig dingen uitlegt voordat hij iets gaat doen

Alles is geweldig verlopen.

Iedereen was aardig. Het was erg prettig en niet te heftig

Zeer goed en kundig geholpen

Slecht te bereiken

Door omstandigheden afspraak moeten annuleren, Ik heb in 2 dagen tijd 6 keer gebeld zonder contact te krijgen. Nu een boete gekregen.

Betrouwbaarheid,vakkundig.

Vriendelijk en kundig.

Heb zowel in verleden als nu ook weer zeer goede ervaringen bij XQ-dent. Ik ben geen held als het gaat om implantaatbehandelingrn, maar hier voel ik veel vertrouwen, en ben er dus zo rustig als mogelijk onder.

Alex de mondhygeniest is een topper.

Topteam Angel&Daisy.

Angel & Daisy zijn een topteam. Houden meer dan uitstekend rekening met m’n comorbiditeit aan lichamelijke aandoeningen / handicap. Ze zijn professioneel en kennen hun vak. Gebouw: het zou zo fijn zijn als de toegangsdeuren die ook nog eens heel dicht op elkaar zitten van het gebouw automatisch open en dicht gaan. Want nu moeten bij binnenkomst vaak andere patiënten helpen. (Bij weggaan helpt Daisy altijd).

Uitstekend geholpen.

Al 40 jaar onze tandartsenpraktijk. Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kan zeker iedereen deze praktijk aanbevelen.

Zorgvuldig en ontspannen

Ik ging naar de preventie assistent die hielp mij goed en zorgvuldig

Diogo luistert erg goed samen met zijn assistente natuurlijk Gelukkig ben ik van mijn angst af om naar de tandarts te gaan sinds ik Diogo ken Hopelijk blijft hij nog jarenlang bij jullie werken met zijn assistente natuurlijk die deed ook alles heel netjes en rustig gelukkig

Goed en vriendelijk behandeld

Al vele jarenlang een vertrouwd adres

Al vele jarenlang een vertrouwd adres

Gewoon tandartsbezoek

Vooral erg vriendelijke assistente Receptie bijzonder aardig Tandarts prima

Vakkundig & mensgericht

Ik was mijn afspraak (mondhygiëniste & tandarts) vergeten maar ik werd vriendelijk opgebeld en door wat zaken om te gooien en doordat de tandarts de eigen lunch iets in korte kon ik alsnog dezelfde dag behandeld worden. En zoals altijd voel ik mij daarbij in goede en vakkundige handen.

Goed goede planning niet lang wachten in de wachtkamerv

Goede ondersteuning/medewerking

Ondersteuning was goed tijdens de behandeling

Goede evaring

Ik heb goede evaring met deze tandarts

Amazing Experience

Professional service and overall would recommend!

Altijd correcte behandeling

Ik ben al jaren patiënt bij deze kliniek voor Tandheelkunde en heel tevreden over de behandelingen.