Goede ervaring, alleen jammer dat ik zo lang moet wachten om een gaatje te laten vullen. j

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

positief

De communicatie met de receptie verloopt soepel vwb vragen stellen en een afspraak maken, bevestiging van de afspraak naderhand is handig. Ook het contact met de tandarts en de behandeling is erg goed, alle ruimte voor vragen en overleg en de behandeling zelf wordt ook zorgvuldig gedaan. Ga zo door!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Netjes en correct behandeld. Beetje heel er stil in de wachtkamer een muziekje zal wel fijn zij voor de ontspanning.

Sociaal, geduldig, vaardig, receptie ook dik in orde

Fijn behandeld

Altijd fijn behandeld

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Vriendelijk kundig en snel geholpen

Zie boven

Kundige tandarts

Snelle, goede behandeling, vriendelijk en hulpvaardig.

Ik ben heel deskundig geholpen

Goede ervaring met Mondzorg in t ziekenhuis

Prettig tandartsbezoek in goede sfeer

Fijn op deze nieuwe locatie bij Pieter Korver te zijn geweest.

Ben zeer tevreden en word goed geholpen

Goede tandarts

Jaanie is echt n goede mondhygiëniste, legt altijd duidelijk uit wat ze gaat doen. En geeft ook regelmatig complimenten wanneer je de tips goed hebt uitgevoerd.

Fijne tandarts met goede assistente! Duidelijke uitleg over en tijdens de behandeling. Mis wel het smsje ter herinnering aan de afspraak! Hoorde dat dit uit kostenoverweging niet meer gestuurd wordt. Jammer

Ik belde met pijn. Handig dat telefoniste gelijk ziet wie belt en daardoor kun je gelijk aangeven wat het probleem is. en dit bespreken. behandeling gelijk uitgevoerd.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

uitstekend

ik zit al langer dan 30 jaar bij tandarts Van Opijne/Tandartspraktijk Tiel, dit zegt genoeg.

Heel zorgzaam en deskundig

Ik zie altijd erg op tegen tandartsbezoek, maar de manier waarop Lotte mij behandelt zorgt ervoor dat ik het vertrouwen heb dat het ongemak tot een minimum beperkt blijft.

gewoon goed!

je wordt er prettig ontvangen en behandeld

Heel aardig, ik had een tandarts die, zingt tijdens de arbeid!!

TOP

Zorgvuldig, meedenkend en dus TOP.

Naar wens!

Vriendelijk, informatief

gewoon goed

Vindt het alleen jammer als je een vervolg afspraak moet maken dat er weer weken overheen gaan.

Goede ervaring

Goed en snel geholpen

Heel prettig en vertrouwd

Fijne locatie, goede parkeermogelijkheid Je wordt fijn ontvangen, voelt je gelijk op je gemak. Duidelijke uitleg vooraf en tijdens de behandeling en een prima sfeer tussen behandelaar en assistente, dat geeft vertrouwen.

Zeer professionele tandarts

Zeer goede en professionele behandeling door een zeer gedreven tandarts.

Altijd een hartelijk welkom en zeer goede zorg en advies!

Mooi op tijd geholpen. Fijne praktijk met zeer vriendelijke en goede receptioniste. Hele kundige zorg.