Goed,snel en vriendelijk geholpen

afspraak maken en de afspraak, daar zaten 2 maanden tussen

duurde we lang voordat ik bij jullie terecht kon

vriendelijk correct

Kiespijn (losse kies) de behandeling er tussen geplaatst en goed geholpen, top.

Vriendelijk en netjes

Ik vind dat ik goed word behandeld

Heel goed

Hartelijk dank voor de uitstekende service en de vriendelijke behandeling. En de noodzakelijke behandeling voor de gebitsproblemen was ook erg goed.

Toppers

Jullie zijn echte toppers

Vriendelijk en kwaliteit

Weer fijn geholpen

goede behandeling

Deskundige club tandartsen

Deskundige tandartsen en assistenten. Zeer vriendelijk in de omgang. Het is helaas een zeer drukke praktijk.

snelle service in noodgeval

prettig

Zeer tevreden.

Deskundige behandeling.

GOED||

Was de eerst kennismaking voor zowel mijn echtgenote als voor mij. Hier vond een eerste controle/screening van van ons beider gebit plaats. De eerste behandelingsdata waren reeds eerder bekendgemaakt, dus gaan we het ervaren.

Mijn ervaring is goed moet wel wennen aan het dikwijls wisselen van tandarts en tandtechnicus .

Wordt goed geholpen

rustige sfeer

Rustige praktijk, waar je wel gezellige achtergrondgeluiden hebt. Kundige, aardige tandarts.

Gewoon een top tandarts

Na 35 jaar gewisseld van Tandarts , reden was dat de hautaine houding na overname ouders steeds erger werd . Ook de prijzen voor behandelingen schoten omhoog . Daarom op zoek gegaan naar een andere tandarts in Apeldoorn Uitgekomen bij de samenwerkende tandartsen Apeldoorn- de Parken . Behandeld door Tandarts A Courant . Wat een fijne en deskundige tandarts . Geen ingewikkelde termen , maar gewoon iemand die zijn vak uitvoert met Humor . En geen rare facturen/ offertes .

Alles correct behandeld

Idem

Prima.

Prima.

Deskundige mondhygiënist.

Goede snelle behandeling. Alles met goede uitleg. Wel schrik ik steeds van de kosten. 153 euro voor een half uur is best veel geld.