Uw inzet en communicatie aan de telefoon is uitermate correct en vriendelijk , echter in de praktijk gaat het de laatste tijd niet goed !!! Oorzaak, m.i. te veel wisseling in ( buitenlands) personeel ! Met name bij de laatste controle beurt ging het helemaal fout . dd 09-01-26 (kr.5) Dikke buitenlander zag alleen maar euro's , Kies/kroon grofweg stuk geboord . De volgende dag breekt er spontaan een stuk van betreffende kies af . dd. 14-01-26 (kr.3) Herstel, Nood herstel door dhr. Wart nw kroon blijkt noodzakelijk !!! dd.06-03-26 Voorbereiding nw kroon (kr.3 enz..) Dig. meting en noodkroon . Dat laatste ging dus ook weer totaal mis in (kr.5 nw. buit. kracht ) Na 20 a. 30 min. lukte het nog niet en behandeling is gestopt , ( kom over een week nog maar weer even terug !!! ) Heb ik in overleg met u niet gedaan ! dd. 25-03-26 (kr.3) dhr. Wart, Nw. kroon tot tevredenheid geplaatst. Oorzakelijk het voornoemde ( met name dd 09-01- 26 ! ) is er mogelijk nog enige compensatie te verwachten ? Zie fact. 2026-2441 .
De mevrouw die mij geholpen heeft bleef lekker kletsen dus was goed afgeleid
Vriendelijk geholpen en aardig personeel
Persoonlijk en kritisch.
Ik ben 'meeverhuisd' met mijn tandarts en fijn dat deze mogelijkheid er was!
Voor de laatste keer bij de mondhygiëniste Christien geweest. Zoals al jaren ( Sinds 1988) een prima behandeling . Wens haar fijne pensioenjaren !,,
Fijn
Goede en profesionele zorg
Prettige tandarts en assistente, hebben alle aandacht voor je.
Ik heb echt angst voor de tandarts deze tandart heeft me er overheel geholpen. Heel erg fijn
Correct. Mijn vragen werden beantwoord. En ik ook advies.
Kundigheid
Mondhygiëniste straalt rust uit, is heel begripvol en kundig!
Volgens afspraak geholpen met een prima resultaat.
Goede tandarts met veel ervaring en altijd vriendelijk.
Prettig, vriendelijk, aandacht, duidelijke uitleg.
Zie bovenstaande zin.
Alles netjes op tijd.
De halfjaarlijkse controle en onderhoudsbeurt op de praktijk was supergeweldig.
Vriendelijke assistente en tandarts
Vriendelijk begroet
Vriendelijk altyd serieus klacht behandeld
Prima, keurig op tijd en goede ontvangst.
Goede uitleg.vriendelijk
professionele medewerkers.