Mijn gebit is belangrijk en deze mondhygienistezorgt er goed voor.
Proffesionele kijk en adviezen. Vriendelijk, maar vaak wisselend personeel. Afspraken worden weleens geannuleerd of verzet. Vanuit de cliënten is er dan een.boete, dat is een.klein beetje tegenstrijdig. Vooral.omdat deze vrij fors zijn. Dat mag wb klantenservice coulanter en klantvriendelijker. Voor kinderen erg fijn en.begaan.personeel.
Een keer had ik door omstandigheden mijn afspraak vergeten. Ik had een boete gekregen en dat vond ik niet leuk. De rest is hartstikke goed.
Ik ben nogal bang, door omstandigheden, maar hier in deze praktijk houden ze daar rekening mee, op een rustige en lieve manier helpen zij mij door de behandeling heen en valt het elke keer weer mee! Men denkt met je mee voor de oplossing die bij jou situatie past, ook fijne assistentes en behulpzame telefonistes/baliemedewerksters die jou niet als nummertje zien maar als persoon. Fijne praktijk!
Je wordt goed geïnformeerd over de uit te voeren behandeling.
Fijn om in goede handen te zijn. Overleg over wat er gaat gebeuren, flexibel met het maken van afspraken en vriendelijke dames aan de balie. Je zou er bijna voor je plezier naar toe gaan :-)
Er wordt serieus gekeken naar mijn gebit en er wordt verwezen naar een collega voor grondige reiniging. Prima voor mij.
Ondanks dat ik geen patiënt ben mocht ik dezelfde dag komen omdat ik zo’n kiespijn had.
Mooi op tijd en altijd vriendelijk en deskundig
Nog nooit een negatieve ervaring gehad!
Idem!
Denken met je mee .. leggen het heel goed uit wat ze gaan doen .. geven goede advies … en luisteren naar jouw tijdens de onderzoek..
krijg goed en helder advies
Uiterst tevreden en dat al vele jaren, over afspraken, kennis, kunde en uitleg van aanstaande behandelingen.
Tandarts Weber bevalt mij zeer goed. Mijn vrouw is vorige maand ook patiënt geworden op mijn aanbeveling.
Afspraken nakomen en altijd perfect geholpen.
De tandarts en tandartsassistente stelden me heel erg op mijn gemak.
Ik kreeg, behalve bij het maken van de foto's, een gehaast gevoel. Met name het contact met en het onderzoek door de tandarts ging in rap tempo. Er werd ook erg snel overlegd tussen tandarts en assistente; ik heb toen om uitleg over de volgende behandeling gevraagd. Ook weet ik niet wie de tandarts was.... het mondkapje ging niet af bij de begroeting. Een onrustig consult.
Vakkundig
informatie is niet geweldig
Vriendelijke vrouw met rustige benadering en uitleg