We zijn netjes behandeld, serieus genomen en zijn blij met onze auto. Nu nog even afwachten wanneer de toegezegde accuvervanging plaats gaat vinden, als dat gebeurd is zijn we helemaal content.
Staan altijd klaar , hulpvaardig, komen afspraken na, geven gevoel welkom te zijn en de sfeer goed voelt.
Fijne betrouwbare garage. Mooie Opel Insignia gekocht met weinig kilometers op de teller incl. garantie. Goede inruilprijs gekregen voor mijn ingeleverde auto. Zou zo weer zaken doen met Autobedrijf Vermeulen !
Geweldige service
Een goede indruk gekregen.
Via de site een huurbus geregeld. Het was prima geregeld. Tot de volgende keer.
Vlotte en correcte service!
Zeer goede service,en vriendelijk personeel!
Ik belde voor reparatie en kon dezelfde dag nog terecht.
Meedenkend, vriendelijk, doen hun best voor je
Kennisgemaakt met dit vriendelijke bedrijf. Beantwoorden mijn vragen. Ik werd hier goed in begeleid. Super.
Perfecte professionele mensen
prima ervaring
Enig minpunt; vooraf wat onduidelijkheid over verschillende offertes voor onderhoud.
ik ben vaste klant en ben ik tevreden.
Zeer behulpzaam en verstand van zaken
Wat een service. Ze staan altijd voor je klaar
Je word altijd netjes te woord gestaan en geholpen en geadviseerd. Alles is gewoon duidelijk van begin tot eind dus geen verrassingen top service
Medewerkers zijn klantgericht en zorgen ervoor dat de cliënt tevreden vertrekt
Al jaren heb ik mijn auto bij jullie in onderhoud. Altijd goede, snelle service en zeer klantvriendelijk. No nonsens, wat niet nodig is is niet nodig.. Heel fijn!
Toppir
Goede service en montage van kwaliteitsonderdelen, en je kan terecht voor alle gangbare merken.
Zeer aantrekkelijk geprijsde auto s op voorraad. We kregen een zeer goede inruilprijs op onze auto terwijl er toch al 183000 km op de teller stond. Service is top en zeer vriendelijk. Autoberdijf Vermeulen is ten zeerste aan te raden.