Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor review! Wij wensen u heel veel plezier met beide keukens. Met vriendelijk groet, BSK Keukens
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te mogen vernemen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Een 10 als cijfer en een keuken mooier dan u had kunnen dromen! Dat maakt ons ook erg blij! Wij wensen u vele uren kookplezier in uw nieuwe droomkeuken! Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Mochten wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan staan wij voor u klaar! Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wij vinden het uiteraard erg spijtig dat u ons met deze cijfers heeft beoordeeld. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel! Inmiddels hebben wij vernomen dat u contact heeft gehad met onze serviceafdeling. Wij gaan er echter vanuit dat u zult genieten van uw mooie nieuwe keuken, en wensen u veel (kook)plezier toe Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer, mevrouw, Wij vinden het uiteraard heel vervelend dat u van mening bent dat er een meetfout is gemaakt! Wij willen u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen, zodat gezamenlijk naar een oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze mooie review!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken.
Geachte heer/mevrouw, Wanneer u blij bent, zijn wij ook blij! Fijn om te lezen dat onze adviseur u naar tevredenheid heeft kunnen helpen! Heel veel plezier met uw nieuwe keuken en bedankt voor uw aanbeveling! Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Wij vinden het uiteraard erg vervelend om te lezen dat er meerdere keren een beschadigd werkblad bij u is geleverd! Wij doen onze uiterste best om onze klanten de beste service te bieden. Wij zijn daarbij echter ook afhankelijk van externe factoren, zoals toeleveranciers en levertijden, wat in deze buitengewone tijd nogal een uitdaging kan zijn. Wij hebben inmiddels vanuit onze serviceafdeling inmiddels mogen vernemen dat het werkblad naar volle tevredenheid is vervangen! Wij wensen u dan alsnog heel veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling! Wij zijn erg blij met uw aanbeveling en wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer, mevrouw, Wat vervelend om te vernemen! Wij zouden graag inhoudelijk wat meer informatie van u ontvangen, zodat we gezamenlijk kunnen zoeken naar een passende oplossing. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen op het bij u bekende telefoonnummer / mailadres. met vriendelijke groet, BSK Keukens
Droomt u al van uw mooie nieuwe keuken? Bij Budget Select Keukens maakt u die droom waar. Op onze website vindt u een grote collectie topkwaliteit eigentijdse, klassieke en design keukens vanaf € 2.500,- compleet met apparatuur. Stuk voor stuk droomkeukens, voor prijzen waarvan u niet wakker zult liggen.