Geachte heer/mevrouw, Een 10 als cijfer en een keuken mooier dan u had kunnen dromen! Dat maakt ons ook erg blij! Wij wensen u vele uren kookplezier in uw nieuwe droomkeuken! Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Geweldige keukens, een fijne monteur en tevreden over het verkooptraject. Meer kunnen wij ons niet wensen! Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Mochten wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan staan wij voor u klaar! Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wij vinden het uiteraard erg spijtig dat u ons met deze cijfers heeft beoordeeld. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel! Inmiddels hebben wij vernomen dat u contact heeft gehad met onze serviceafdeling. Wij gaan er echter vanuit dat u zult genieten van uw mooie nieuwe keuken, en wensen u veel (kook)plezier toe Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze mooie review!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken.
Geachte heer/mevrouw, Wanneer u blij bent, zijn wij ook blij! Fijn om te lezen dat onze adviseur u naar tevredenheid heeft kunnen helpen! Heel veel plezier met uw nieuwe keuken en bedankt voor uw aanbeveling! Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat er meerdere keren een beschadigd werkblad bij u is geleverd. Onze excuses voor het ongemak. Van onze serviceafdeling hebben wij begrepen dat dit inmiddels is opgelost. Heel veel kookplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling! Wij zijn erg blij met uw aanbeveling en wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, BSK Keukens
Geachte heer, mevrouw, Wat vervelend om te vernemen! Wij zouden graag samen met u willen zoeken naar een passende oplossing. Wij willen u daarom verzoeken contact met ons op te nemen op het bij u bekende telefoonnummer / emailadres!
Droomt u al van uw mooie nieuwe keuken? Bij Budget Select Keukens maakt u die droom waar. Op onze website vindt u een grote collectie topkwaliteit eigentijdse, klassieke en design keukens vanaf € 2.500,- compleet met apparatuur. Stuk voor stuk droomkeukens, voor prijzen waarvan u niet wakker zult liggen.