Ruud vertrouw ik ons schilderwerk buiten en binnen volledig toe. Komt afspraken na, werkt zorgvuldig en met een hoogwaardig kwalitatief resultaat.
Goede kwaliteit Goede service Afspraken worden altijd nagekomen Vriendelijke sfeer
Sergio heeft mijn hele huis (het houtwerk) van binnen van een nieuwe verflaag voorzien. Hij heeft de deuren, de kozijnen en de deurposten met verf gesprayd. Dit levert een erg mooi en egaal resultaat op. Sergio communiceert netjes en komt afspraken na.
Vriendelijke vakschilder die bij ons de buitenboel onder handen heeft genomen. Blij met het resultaat.
keurige mensen, kwaliteit top
We zijn uiterst tevreden over het vakmanschap van het schilderwerk en de prettige samenwerking gedurende het proces. Ze denken goed mee.
Wij zijn zeer tevreden over alle zaken. Offertetraject, communicatie en uiteraard het geleverde schilderwerk is in 1 woord TOP.
Vincent Jansen Schildersbedrijf is een bedrijf met oog voor vakmanschap dus kwaliteit !! Wij zijn super tevreden!!
Schilderwerk plus houtrot sanering bij Martijn zijn van grote klasse. Ook als ie behalve een deurkozijn dat ie wel zo had aangenomen ook nog een deels rotte deur tegenkomt. Héél mooi gemaakt Martijn!
Piet van Wijk heeft vorig jaar ons binnenwerk geverfd en dit jaar de hele buitenkant van ons huis. Piet is een ervaren schilder die meedenkt met wat nodig is in huis. Hij heeft prachtig werk geleverd en ons voorzien van advies voor in de toekomst. Het werk was meer dan verwacht bij het opmaken van de offerte, maar ondanks dat heeft Piet zonder problemen en met zichtbaar plezier in zijn werk alles netjes afgeleverd. Bij de volgende ronde onderhoud gaan we zeker weer gebruik maken van zijn diensten!
Ik heb 2 plafonds laten schilderen en 4 wanden, het ordenen van mijn meubels werd voor het schilderwerk door de schilders gedaan daarnaast ziet het schilderwerk er goed uit, hun werk is voor herhaling vatbaar.
Jack en zijn zoon zijn vakmensen die vele jaren ervaring hebben. Die ervaring geven zij ook door aan hun stagiaires.
Theo houdt zich aan afspraken. Hij denkt met je mee wat de kleurkeuze betreft. Wat ik ook heel fijn vond, dat hij aangaf dat het hout niet in een goede staat verkeerde. Hij laat blijken dat hij goed werk wil leveren. En dat is goed gelukt!
Peek werkt snel en netjes. Zowel binnen als buiten laten doen dit jaar!
Strak werk, ook als het op 8 meter hoogte moet gebeuren
Vriendelijk, professioneel dus wij zijn zeer tevreden
De heren zijn niet alleen goed in hun vak, ze zijn ook prettig in de omgang. We vonden het gezellig dat ze er waren en zijn erg blij met het eindresultaat. Onze klanten maken regelmatig opmerkingen over de hoge kwaliteit van het schilderwerk!
Jasper komt zijn afspraken na en werkt heel erg netjes. Bovendien vor een scherpe prijs! Kortom een aanrader deze schilder!
Netjes werk geleverd
Via een goede vriendin werden we getipt over 'hun schilder' Brenda. Na telefonisch contact met haar kwam ze een kijkje nemen wat onze wensen waren. Afspraak gemaakt wanneer ze kon komen en dat werd uiteindelijk een week eerder dan gepland. Prima. Vanaf de eerste kennismaking zijn we zeer te spreken over haar. Vlotte leuke gezellige vrouw, met kennis van zaken, werkt secuur en pietje precies. Ze communiceert heel goed en is erg prettig in de omgang. Ze heeft de zithoek en onze gang perfect behangen. Bood de helpende hand bij het verplaatsen van de meubels. We zijn er heel blij mee. Brenda schilderwerken een aanrader!
Is reparatie of vernieuwing nodig? Zij pakken het aan. In één woord: kwaliteit!
Ik heb onlangs de diensten van Berens Schilderwerken ingeschakeld voor het schilderen van de buitenkant van mijn woning. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. En werd er deskundig advies gegeven over kleuren, materialen en werkwijze. En ben zeer tevreden over het resultaat. Ik zou Berens Schilderwerken aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardig schilderwerk.
Prima ervaring, betrokken en maken kwaliteit
Jack en Luke en stagiaires hebben zeer goed schilderwerk afgeleverd. Daarnaast hebben zij ook goede adviezen gegeven Top!! Bedankt!
Om de twee jaar een controle en het schoonmaken van het schilderwerk en het bijwerken waar het nodig is. Volgens afspraak om de 6- 8 jaar algehele schilderbeurt.
- J van Nuland Schilderwerken | 9.9
- Meubelspuiterij Gooi & Vechtstreek | 9.9
- Schildersbedrijf Vincent Jansen | 9.9
- Van den Beuken Schilderwerken | 9.7
- Opgenoort Schilderwerken | 9.7
- Kremers Schilderwerken | 9.7
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder