Vincent is een op en top vakman die heel nauwkeurig te werk gaat. Hij werkt netjes en geordend. Bovendien is hij een heel prettig persoon met wie je uitstekend afspraken kunt maken die ook worden nagekomen. Door en door betrouwbaar, op dagen dat je niet thuis bent kun je hem gerust een sleutel geven.
Prettige en ontspannen schilder die netjes en snel werkt. Goed overleg, doet wat is afgesproken. Van harte aanbevolen.
De service werd binnen enkele dagen en keurig netjes uitgevoerd. Goed eindresultaat!
Alles is soepel verlopen, van offerte tm plaatsing van glas. Top gedaan.
Prima advies gehad en de uitvoering was top.
Sergio heeft onlangs ons nieuwbouwappartement gespoten. Het ziet er allemaal fantastisch uit! Strakker dan strak! Wat een vakman! Sergio is een hele prettige persoonlijkheid, een harde werker, perfectionistisch en wil graag topresultaat afleveren. Dat is zeker gelukt. Voor een volgende verfopdracht hoeven we niet verder te zoeken. De beste schilder hebben we al gevonden!
Correct, netjes, vriendelijk
Wij zijn heel erg tevreden met het werk geleverd door schilder de Wilde! Dhr. de Wilde is professioneel en vakkundig. Werk wordt netjes en zorgvuldig voorbereid en het uiteindelijke resultaat is erg mooi. Een lange wand, die wel een gatenkaas leek bij oplevering van onze woning, is superstrak opgeleverd. Bij strijklicht is geen afwijking te zien. We hadden ook veel verschillende kleuren op wanden en ook hier zien de overgangen tussen wanden en plafond er superstrak uit. Communicatie verliep ook erg goed en prettig. Ook meer- / minderwerk wordt netjes afgehandeld, volledig transparant. Voor vervolgklussen zullen we dan ook zeker weer aankloppen bij schildersbedrijf De Wilde.
Na eerdere zeer goede ervaring met het buiten schilderwerk nu het binnen schilderwerk laten uitvoeren door Patrick en zijn collega. Jullie zijn toppers, bedankt voor het mooie werk en de prettige omgang tijdens de werkzaamheden. Ik weet jullie weer te vinden als de buitenboel weer aan de beurt is.
Kremers heeft het volledige schilderwerk van onze benedenverdieping gedaan en we zijn er enorm blij mee! Toen Kremers zijn werkzaamheden begon, liepen er ook nog andere verbouwingswerkzaamheden. Het team was heel flexibel en goed in de communicatie/afstemming. Er werd steeds snel geschakeld en ze hebben alle werkzaamheden binnen de afgegeven planning opgeleverd. Ook in de nazorg stonden wij, als klant, voorop. Wat zijn we goed verzorgd en wat een prachtig werk is er opgeleverd! Een heel fijn bedrijf en team om mee te werken!
Kremers schilderwerk heeft wederom een 10 verdiend. Komen afspraken na, vriendelijke en hardwerkende schilders, werken netjes en ik ben weer superblij met het resultaat.
Luke van Jack de Jager & Zoon heeft bij ons de plafonds gesausd en we zijn zeer tevreden. Ze leveren vakmanschap, werken netjes, communiceren prettig en geven een duidelijke offerte. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Ga zo door! Met vriendelijke groet, Maikel Wijers
We zijn super tevreden over het resultaat en het advies kwa kleurstelling. We bevelen Ron aan iedereen aan, zowel vaktechnisch als fijn persoon om in huis te hebben. Zeer vertrouwd en topkwaliteit
We hebben onze benedenverdieping geheel laten schilderen, nadat het plafond eerder was gestuct. Het geheel is prachtig geworden, ook omdat de schilder niet bezuinigd op het voorwerk en prepareren van de wanden. Ook flexibiliteit en communicatie was top.
Na een prima en duidelijke offerte kon hij snel beginnen. Hij komt zijn afspraken na en levert uitstekend werk. Hij heeft alle deuren, lade fronten en plinten gedemonteerd en ze in de werkplaats van de folie ontdaan en nadat ze in de door ons gewenste kleur gespoten zijn weer door hem teruggeplaatst. De vaste delen heeft hij ter plekke geschilderd. Wij kunnen Bert zeker aanbevelen.
De meubels zijn in een prachtige nieuwe kleur gespoten. Echt vakwerk! Het contact voor en na afloop van de klus verliep snel en zeer prettig.
Heldere communicatie, duidelijke offerte, nakomen afspraken, planning in orde kortom alle vertrouwen vooraf. Uiteindelijke resultaat zijn weer superstrakke plafonds, wanden en opnieuw gelakte kozijnen en deuren op de beneden verdieping. Eddie en Ramon verstaan hun vak !
Wij zijn zeer tevreden over het schilderwerk. Het was tot in de puntjes perfect afgewerkt. De communicatie verliep ook uitstekend., Zoek je een schilder dan is Mike met zijn team een uitstekende keuze.
Perfecte schilder, denk mee, levert kwaliteit komt zijn afspraken na. ECHT klasse werk geleverd hier. Jullie zijn kanjers in je vak
Henk heeft ons goed advies gegeven over de kleuren Samen met neville heeft hij weer top werk afgeleverd
Voor de 5e maal beroep op deze schilder gedaan in de afgelopen 18 jaar ( voorheen Bakker en van Dam ). Kan hem iedereen van harte aanbevelen voor alle schilder en behang opdrachten. Oog voor details en makkelijk in de omgang alsmede werkt hij erg netjes.
Vincent Jansen is een deskundige en plezierige vakman, die bovendien netjes werkt en behulpzaam is. Wij zijn heel tevreden.
alles wordt voor het shilderen afgeplakt vloer kasten dan het verven alles word kundig aangepakt.ik zou deze shilders aan iedereen aan durven tebevelen vaklui ben nog nooit zo tevreden geweest volgende keer mogen ze terug komen zo tevreden zijn we groet fam van maurik
In iets meer dan een week is ons volledige huis vakkundig geschilderd. We werkten met een strakke planning waarin slechts één week beschikbaar was voor een groot aantal werkzaamheden, waaronder het schilderwerk. Dankzij de inzet en flexibiliteit van Jeroen van Nuland, die lange dagen heeft gemaakt, is het schilderwerk tot in perfectie uitgevoerd. Wij bedanken Jeroen hartelijk voor het uitstekende resultaat.
Frank is een betrouwbare vakman, die bij ons in de familie veel binnen en buiten werk verzorgd, absolute aanrader!
- Van Kilsdonk Schilderwerken | 10
- Schildersbedrijf Vincent Jansen | 9.9
- Schildersbedrijf Luttje | 9.9
- Opgenoort Schilderwerken | 9.8
- Van Dam Schilderwerken | 9.7
- Kremers Schilderwerken | 9.7
- Jack de Jager & Zn Schilderwerken | 9.6
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder