Arthur is een fijn persoon om in huis te hebben. Rustig en zeer nauwkeurig op al het werk, we zijn super blij met onze trap, die hij zeer mooi geschilderd heeft. zelfs reparatie is voor hem geen graad te ver, er brak namelijk 1 houte trede af, door ons, die hij heel mooi gerepareerd heeft en was niks zichtbaar meer, Uitstekend, meer als blij zijn we ermee. Net als nieuw.
Goed werk in alle opzichten, mooi resultaat, netjes tijdens de klus, goede communicatie, prima administratieve afwikkeling en komt afspraken na! Voorbeeld voor al zijn collega’s in de branche. Dat het zo ook nog kan, waren we bijna vergeten…. Echt aan te bevelen!!
betrouwbaar, vakwerk en uitvoering conform de afspraken
De opdracht, een nieuwe overkapping, werd binnen korte tijd aangenomen en met goede adviezen en zorgvuldigheid uitgevoerd. Prettige schilders in de omgang, aangestuurd door een vakman, waardoor de klus in enkele dagen geklaard kon worden. De verf zit er strak op en voor jaren gegarandeerd. Ik raad het bedrijf ten zeerste aan.
Buitenboel weer strak in de verf. Vlot en schoon afgeleverd. Betrouwbaar en vriendelijke schilder. Ook de collega van Klussenbedrijf de Rijk was vriendelijk en keurig in zijn werk. Aanrader dus!
Meedenken vakmannen, leveren goed en schoon werk af. Plezierig om ze in of rondom je huis te hebben.
De mannen hebben hun werk heel goed gedaan. Alles weer keurig opgeruimd.
Naar mijn lekenoordeel is hier vakwerk geleverd, met hoogwaardige verf.
Zeer kundig correct personeel. Prettig in de omgang. Laten alles netjes achter. Ze stofzuigen op het laatst waar ze hebben gewerkt.
Mooi schilderwerk.
keuken ziet eruit als nieuw goede en snelle service we zijn erg tevreden
Zeer professioneel en heel aardig! Aanrader!!!
Goede vakman!
Voor de tweede keer heeft Kremers Schilderwerken tot volle tevredenheid werkzaamheden bij ons uitgevoerd. Deze keer heeft het bedrijf binnenschilder- en lakwerk uitgevoerd. In de aanloop zijn wij door de heer Kremers vakkundig geadviseerd en konden wij hem steeds makkelijk benaderen met onze vragen. Het bedrijf komt afspraken na, heeft correcte, zeer ervaren medewerkers die meedenken, daar waar nodig tips geven of oplossingen aandragen. Het resultaat mag er zijn !!! Alles weer strak in de verf. Voor een volgende klus zullen wij beslist weer met Kremers in zee gaan.
Zeer deskundig, vriendelijk en werkt netjes
Prettige werksfeer, snelheid, kwaliteit. Snelle reactie op offerteaanvraag.
Kremers schilderwerken hebben in korte tijd geweldig vakwerk geleverd. Daarnaast heb ik goed advies gekregen over oplossingen in moeilijke hoeken etc. Scherpe geprijsd!
Alles netjes afgedekt geen rommelmakers en als twee keer afgewerkt
Goede adviezen over verf en kleuren. Heel goede afwerking
Goededag Ben, Fijn dat u weer zo tevreden over ons bedrijf bent. Uiteraard gaan we altijd voor kwaliteit, met vooraf goed gegeven adviezen. Graag tot een volgende keer.
Fijne vakmensen met kennis. Werken secuur en vlot.
Betrouwbaar. Beloften worden nagekomen.
Sergio is klantvriendelijk en duidelijk in de communicatie. Hij levert goed werk af en is een harde werker die de tijd neemt. Sergio werkt zorgvuldig en loopt alles netjes na.
Gert is een ervaren schilder die staat voor kwaliteit. Daarnaast is het een prettige rustige man die je graag over de vloer wil hebben.
Prima team!!
Goede comminicatie .Vakwerk. Naar onze tevredenheid.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 400 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder