Ons huis moest aan de buitenkant geschilderd worden en daarbij moesten er veel houtreparaties uitgevoerd worden en waren er extra werkzaamheden vanwege plaatsing nieuwe isolatiebeglazing. Al dit werk is tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Het huis ziet er weer uit als nieuw. Over keuzemogelijkheden zoals gebruik type verf wordt door Vincent Jansen uitstekend gecommuniceerd.
Het buitenschilderwerk ziet er prima uit. De uitvoering ging probleemloos en geen overlast. Vertrouwen dat ik weer lange tijd vooruit kan.
in een mum van tijd is het kozijn van de keuken heel mooi geschilderd. vooraf geschuurd, in de grondlak en afgelakt
Keurige, prettige vakbekwame schilders, die er eer in scheppen om goed werk af te leveren!
Schilderwerk is prima uitgevoerd en de schilders hebben waar nodig prima meegedacht. Echt een aanrader dus!
Henk en Neville hebben opnieuw erg mooi gewerkt. Alles is helemaal naar wens geworden. Het was het wachten waard.
Vakschilder die meedenkt en adviseert.
Fijn bedrijf, zeer professioneel kundig en nauwkeurig, heel vriendelijk, werkt heel netjes en komt afspraken goed na kortom echt een aanrader.
Volgens afspraak buiten geschilderd. Er was meer houtrot dan van te voren gedacht. Heel goed verholpen. Ook een deur super mooi gerepareerd waar oorspronkelijk een kattenluikje in zat. Niets meer van te zien! Aardige, gezellige mensen. Zeker aan te raden!
De reviews van J&D van den Brink hebben doorgaans betrekking op ‘vers geleverd schilderwerk’. Maar wat als er na een aantal maanden problemen ontstaan? Hoe gaan ‘de van den Brink’ers’ daar dan mee om? In ons geval werd het huis rondom vorig jaar met een mooi resultaat opgeleverd. Na een half jaar verschenen op een aantal rabatdelen ‘vochtblazen’ en ging de verf op plekken ‘bladderen’. Davey van den Brink kwam direct langs om te inspecteren. Besloten werd om nog even af te wachten, maar toen rond October het resultaat verder verslechterde werd afgesproken het beschadigde deel in het voorjaar onder handen te nemen. Vorige week gingen ze aan de slag: het houtwerk werd volledig van alle verflagen - veel! - ontdaan en het geheel werd met een ademende beits opnieuw hersteld. Met strak werk als resultaat. Voorts werden nog een aantal kleine oneffenheden aan het huis ‘meegenomen’. Voor ons is dit net zo belangrijk als ‘mooi werk leveren’, dat je, als het onverhoopt eens fout gaat, terug kunt vallen op een betrouwbaar bedrijf dat zijn garantie verplichtingen prima nakomt. Wij gaan graag met ze verder de komende jaren. Fam Broere
Prettige samenwerking met mensen die hart hebben voor hun vak. Ze denken met je mee en lossen gaandeweg ook issues met houtwerk of kitwerk oplossen om tot een mooi geschilderd resultaat te komen. Ze werken zeer netjes. Ons huis ziet er keurig uit. Geen twijfel dat ik bij volgende projecten een beroep op dit bedrijf zal doen.
Zeer positief. Prachtig resultaat. Betrokken en deskundig. Erg servicegericht.
Werk netjes en overlegd alles en ook vriendelijk.
De kennis van de schouwer roept vraagtekens op en de planning was wat rommelig, maar de uitvoering van de herstelwerkzaamheden was perfect.
Een aanrader voor iedereen die geen nieuwe keuken wil laten plaatsen maar kiest om deze te laten spuiten.
Fijne schilder die kwaliteit levert en afspraken nakomt! Nogmaals dank.
Je kunt zien dat hij het werk met veel liefde doet. Denkt met je mee. Echt een vakman.
Dubbel glas bij ons gezet, keurig afgewerkt en super vriendelijk personeel.
Het laten schilderen van je huis is best een gedoe en een klus waar je meestal niet zo op zit te wachten. Uitgevoerd door Arthur & Luca is het echter een stuk minder erg. Ze zijn heel afgestemd in het contact en gezellig. Ze zijn professioneel en denken mee. Absoluut een aanrader!
Zeer netjes werk geleverd.
Reageerde zeer snel op mijn verzoek voor een offerte, die ook nog eens redelijk in de prijs was. Kon op korte termijn terecht, en ondanks dat het weer tegen zat, alles goed voor elkaar gekregen. Mijn huis zit weer strak in de lak, kan er weer een aantal jaren tegen en ziet er een heel stuk beter uit. Ik ben heel blij met Vasilis !
Dit is aangegeven in bijgaande antwoorden.
Afspraken goed nagekomen en prima werk afgeleverd.
Aardige heren die met advies op maat komen voor alle schilderwerken. Ook oude kitranden verwijderen en opnieuw aanbrengen geen probleem. Snelle service. Nette afwerking, zeer tevreden.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 400 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder