Kwaliteit en personeel.
Mooi schilderwerk goed en snel uitgevoerd
Schildersbedrijf Le Soleil is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Ik vond het een prettige samenwerking en zal in mijn vriendenkring zeker dit bedrijf aan reclameren. We zullen Schildersbedrijf Le Soleil zeker de volgende keer uitnodigen om het volgende schilderwerk aan te pakken .
Jeroen maakt duidelijke afspraken en komt ze na. Kortom, hèèl betrouwbaar! Het repareren en schilderen wordt nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd.
Professioneel bedrijf. Duidelijke communicatie en zeer tevreden met het resultaat. Personeel denkt mee
Goede vakman, werkt heel netjes. Geeft goed advies. Prettig in de omgang.
Na de schilderklus is het huis zeer netjes achtergelaten. Ook tijdens de schilderdagen nog overleg gehad over nog niet afgesproken onderdelen. Wel graag aangeven dat de ramen op een kier zijn gezet voor het ventileren, en dat de verwarming op handmatig is gezet (we hadden vooraf wel overleg hierover). We wonen er nog niet, dus verwarming stond aan zonder dat we er waren. Al met al zijn we zeer tevreden.
Onze verwachtingen waren hoog, en daar heeft Jeroen volledig aan voldaan. Hij mag nog eens terugkomen.
Sellis levert vakwerk en komt gemaakte afspraken na. Daar kun je op bouwen. Sellis is ook prettig in de omgang, vriendelijk, behulpzaam en denkt graag mee met de klant. Ik kan Sellis Schilderwerken van harte aan iedereen aanbevelen.
Schilders waren vriendelijk. Keurig op tijd begonnen. Er werd rekening gehouden met onze huisdieren. Het schilderwerk is netjes geworden.
Flexibel, vakkundig, zorgvuldig, werkt heel netjes en snel
Trappen zagen er niet meer uit. Herstelwerk, schuren, afplakken, voorwerk en tot slot de trap gespoten. Ziet er weer strak uit. Door het spuiten een zeer gladde egale afwerking en look. Vriendelijk, professioneel en prima ervaring
Prima werk geleverd en ook netjes ,vriendelijk personeel
zie bovenstaande opmerking/zin
Zeer tevreden met het eindresultaat van het geleverde vakwerk.
Ruud is een vakman pur sang! Werkt netjes en vlot! Vriendelijk! En prijs kwaliteit verhouding ook prima!
Ron Boumans is een zeer perfectionistische schilder met super goede adviezen, meedenkend in oplossingen, bereid om te helpen, gezellig, werkt snel en super netjes, Een aanrader voor al je schilderwerk en kleuren advies. Hier komt geen andere schilder meer binnen.
Wij zijn al jaren in onze nopjes met het uitgevoerde werk van schildersbedrijf Dietz! Jeroen heeft alle houtrot in ons herenpand aangepakt en ons daarbij ook voorzien van dubbelglas. Hierbij is alles voortreffelijk uitgevoerd met uitstekende communicatie over en weer. Ondertussen voert schildersbedrijf Dietz al zo'n 7 jaar alle werkzaamheden in en aan onze woning uit waarbij hij werkt met meerdere gespecialiseerde partners welke duidelijk kennis van zaken hebben. Onze eindconclusie kan dan ook niet anders zijn dat wij zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden en het contact met Jeroen!
Sergio is een vriendelijke vent die heel netjes onze 2 trappen in een bestaande woning heeft gespoten met gekleurde spuitlak. Werk opgeruimd. Kitten, schuren, stofzuigen, afplakken gaat allemaal keurig verzorgd. Resultaat is uitstekend. Superstrak in de (spuit)lak. En alles tegen een eerlijke en nette prijs vooraf. Tijdens de zomer al contact gehad; reageerde vlot op appjes of belletjes. Nam zelf tegen het 'binnenseizoen' contact op zoals beloofd (waar maak je dat nog mee). Allemaal 5 sterren..... ja, niks te klagen
Vakbekwame, professionele schilder, levert goed werk af en komt afspraken na.
prettige afhandeling van alles
Werken netjes geven goed advies Zijn vriendelijk
Er wordt creatief meegedacht (in dit geval bij herstelwerkzaamheden) met betrekking tot oplossingen en deze worden netjes uitgevoerd. Daarnaast wordt er goed gecommuniceerd zowel vanuit kantoor als door de schilder(s) zelf, hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.
Dank voor de mooie beoordeling. We zijn blij dat we voor jullie de kamer weer netjes hebben kunnen maken. We staan de volgende keer graag weer voor jullie klaar! Team De Nooy Schilders
Voor de tweede keer heeft Eric ons huis onder handen genomen, dit maal de buitenkant. Het schilder en houtwerk is nu weer in uitstekende staat. Hij zorgt er ook voor dat alles in goede sfeer verloopt: schilderwerk, hout reparatie, overleg over plaatsen van steigers en hoogwerker zodat wij zelf en de buren zonder stress het werk zien vorderen tot het prima resultaat
Wat fijn dat het zo goed is verlopen! Het ziet er ook werkelijk prachtig uit. Dank voor de mooie beoordeling. Met kleurrijke groet, Team De Nooy Schilders
De trap is prachtig geworden.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 400 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.