Ik heb door deels onvoorziene omstandigheden lang moeten wachten op de uitvoering van de werkzaamheden. De communicatie hierover had wat strakker gemogen. Ik heb zelf de fout gemaakt slecht de vierkante meters op te meten waardoor er een verschil in is ontstaan. Tip: doe dat ook professioneel vooraf. De uitvoering was helemaal TIP/TOP en het resultaat is ook geweldig. Fijne mensen, goede planning en kwalitatief zeer goed werk!
Schilders werken rustig, netjes en denken mee aan onderhoudsplan (wat moet nu en wat kan nog even wachten). Voor de 2e keer tevreden!
Afspraak is afspraak, komen op tijd, strak geschilderd en geen rotzooi
Mijn gehele woning van enkel glas naar HR++ glas goede communicatie glaszetter/timmerman super tevreden over het ein resultaat
Snel en netjes!
Erg netjes werk geleverd. Daarnaast zijn het ook erg vriendelijke mensen die goed meedenken. Ze hebben ook heel fijn geholpen om wat andere problemen met deuren op te lossen. Zeker een aanrader!
Goed vakwerk zeer tevreden!
De glaszetter/timmerman heeft meerdere draaiende delen vervangen en het glas verduurzaamd. Het werk is professioneel uitgevoerd: duidelijke communicatie vooraf, netjes op tijd en alles zorgvuldig afgewerkt. Je merkt dat er kennis van zaken is en er wordt meegedacht over de beste oplossing. Alles is schoon achtergelaten en het resultaat ziet er strak uit. Ik ben zeer tevreden en zouden deze glaszetter/schilder zeker aanraden.
Vanaf het eerste contact t/m einde werkzaamheden is er altijd duidelijke communicatie geweest. Daarnaast is er zeer netjes gewerkt en ben ik blij met het resultaat.
Tevreden over de werkzaamheden
Deze schilder ingehuurd om mijn nieuwe woning volledig te laten schilderen aan de binnenkant. Vooral de vliering is er erger aan toe dan vooraf. Ontzettend veel zakkers, veel tape laten zitten een er overheen gespoten, schuifdeuren alleen gedaan voor het oog, dus niet hetgeen wat achter elkaar valt. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Bijwerken zou hij komen doen, maar toen hij er was is hij weer onverichterzake vertrokken omdat hij zelf ook schrok van de hoeveelheid werk. Hij gaf aan dat ik respectloos zou zijn en is vertrokken zonder nog iets te laten horen. Respectloos vooral van zijn kant, ik ben nooit respectloos geweest. Herstelofferte laten maken door een andere schilder, maar ook deze kosten neemt hij niet op zich. Andere schilder is zelfs nog meer onherstelbare gebreken tegen gekomen die ikzelf als leek niet kon weten. Ik raad deze schilder ten zeerste af. Ik begrijp werkelijk niet hoe hij aan goede recensies komt!
Mevrouw Pepers, Ik voel mij verplicht een klein stukje context te bieden hier m.b.t. uw review over de oplevering. - Gedurende de werkzaamheden heb ik u gevraagd per afgeronde ruimte na te lopen zodat ik dit zo veel mogelijk tijdens werkzaamheden kon opleveren. Op een aantal kleine dingetjes na heb ik u niet gehoord en heeft u de raamdecoratie gemonteerd en de kamers ingeruimd. - Vrijdag 27 Feb. Waren de werkzaamheden gereed. Ik vroeg u om het dat weekend na te lopen zodat we konden opleveren. Vr 27 feb. Diezelfde avond stuurde u, uw oplever lijst door en dinsdag 3 Maart was ik er voor oplevering, we hebben de punten nagelopen, besproken en zijn deze en ook beschadigingen van de verhuizing bijgewerkt. De opleverpunten op de zolder kon ik niet bijwerken vanwege dat u (zonder overleg) besloot dat de timmerman het dakraam per direct kon komen vervangen anders waren die punten die dag ook hersteld. Omdat u aangaf dat er nog meer schilderwerk aankwam besloten we de resterende zolder punten daarmee t.z.t. te combineren. Betaling bleef helaas wel uit en Zaterdag 21 Maart ondanks mijn vrije dag stond ik er nogmaals voor oplevering zolder en bespreken van de "nieuw" gevonden punten. Al snel werd duidelijk dat ik er voor niks stond die dag. U had al een andere schilder ingeschakeld om mijn werk te beoordelen/herstellen zonder dat deze van de oude situatie of onze gemaakte afspraken op de hoogte was. Ik vind het spijtig dat ik op dat moment "de terechte" oplever puntjes op de zolder niet heb kunnen herstellen, ik laat mijn werk graag anders achter. Helaas waren we het fundamenteel oneens over de nieuwe punten, betalen van meerwerk, communicatie en omgangsnormen. Ik heb u meermaals moeten vragen respectvol te zijn. Om bovenstaande redenen besefte ik dat er geen overeenstemming ging komen en ben ik om escalatie op dat moment te voorkomen vertrokken. U heeft vervolgens een meer dan coulante oplossing aangeboden gekregen. Uw rechtsbijstandsverzekering heeft dit bevestigd. Ik had het oprecht graag anders gezien maar u bent helaas mijn eerste ontevreden klant. Met vriendelijke groet, Roy Wijs RW Allround Schilderwerken.
Aftimmering van onze dakrand moest nodig onderhanden worden genomen. Schilder de Wilde heeft op korte termijn een prima job gedaan.
Via de Marktplaats voor wonen voor ons nieuwbouwhuis kwamen we uit bij van t hoog. Geen spijt van gehad! Heel mooi opgeleverd en wat vooral heel fijn was: goede en duidelijke communicatie. Samen maakten we een planning die ons goed uitkwam.
Beste Bart, Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat jullie blij zijn met het opgeleverde werk en onze communicatie rondom de planning. Namens het hele team van Van 't Hoog wensen we jullie veel plezier in jullie nieuwe huis!
Prima schilderwerk en afspraken worden nagekomen
Zal Schilder De Wilde zeker bij anderen aanbevelen.
Buwie heeft helaas wel bijna 5 maand later dan in eerste instantie geplanned ons huis keurig geschilderd. Hierdoor kwam er wel inflatie kosten bij op de offerte, dit hadden we zelf niet in de kleine lettertjes gelezen. Maar ze hebben goed werk geleverd. De schilders zijn betrouwbaar en is goed mee te overleggen.
Bijsterveld heeft bij ons zowel binnen en buiten geschilderd. Het was altijd netje opgeruimd, niets geknoeid en gewoon goed werk geleverd. Hoge kwaliteit verf, goed schuur-, en plamuurwerk, ook nog wat ruiten gekit. En dit in combinatie met ervaren vakmanschap. Prima werk!
In een prettige sfeer, zorgvuldig gewerkt met veel kennis van zaken. Het resultaat is top!
Schilderwerken Boerma doet wat ze beloven! Bij de opname werd goed naar onze wensen geluisterd. De offerte is zeer duidelijk en uitgebreid. Een groot pluspunt is de 3 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden werd er duidelijk en respectvol gecommuniceerd. Iedere dag werd het eventuele vuil opgeruimd en werd alles netjes achter gelaten. Het eindresultaat is in een woord SUPER!
Goed en net werk geleverd en gezellige schilders.
Wauw! Hartelijk dank, wat een mooie beoordeling. Eric en Joel hebben heel fijn bij jullie gewerkt, dank voor de goede zorgen. Het is echt prachtig geworden en fijn dat jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat! Team De Nooy Schilders
Vakman, betrouwbaar, deskundig.
Gewoon een vakkundig bedrijf met competente mensen
Elke dag op de hoogte gehouden over de vorderingen met fotos. Mooi werk geleverd. Goed advies van tevoren
Strak werk geleverd door Alfred en Hennie. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. Het resultaat is prachtig en de samenwerking verliep soepel. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakmanschap.
Dit is de tweede keer dat Henk een nieuwbouwwoning voor ons heeft gedaan met renovlies/behang en sauswerk, en opnieuw zijn we erg tevreden met het resultaat. Alles ziet er strak en netjes uit. Henk denkt goed mee en probeert waar mogelijk te schuiven in de planning, wat we als erg prettig hebben ervaren. Daarnaast is hij een fijne kerel om mee samen te werken, wat het geheel extra prettig maakt. Absoluut een aanrader!
- Schildersbedrijf Vincent Jansen | 9.9
- Opgenoort Schilderwerken | 9.8
- Van Dam Schilderwerken | 9.7
- Jack de Jager & Zn Schilderwerken | 9.7
- Kremers Schilderwerken | 9.7
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder