na beoordeling van de staat van het oude schilderwerk, kort daarop aan de slag met professionele schilders. Zorgvuldige en nauwkeurige voorbereiding dmv schuren en kitten, en gronden. Na de laatste laklaag kwam ons mooie huis helemaal tot zijn recht. Koks komt zijn afspraken stipt na, en levert goed vakwerk naar volle tevredenheid ( van Koks en ons) af. Daarom hebben wij ook weer gebruik gemaakt van zijn diensten. Volgende keer weer Koks Schilderwerken. Dank je Harald.
Wat zijn we weer ontzettend blij met deze schilder! Dit is inmiddels de tweede keer dat ze de hele buitenboel van ons huis hebben gedaan, en het staat er weer stralend en strak bij. Je merkt meteen dat het echte vakmensen zijn. Wat het zo prettig maakt, is de heldere communicatie en het feit dat ze al hun afspraken altijd keurig nakomen. Het personeel is ontzettend aardig en werkt enorm netjes rondom het huis; alles wordt keurig achtergelaten. Het is heerlijk om zo'n vertrouwde partij over de vloer te hebben!
Altijd stipt. Kwaliteit is perfect.
We zijn ontzettend blij met het schilderwerk aan de buitenkant van ons huis. Alles was snel en goed geregeld en ook tijdens de klus was er prettig contact. Als er iets besproken of aangepast moest worden, konden we makkelijk overleggen en werd er goed meegedacht. We hadden ooit zelf een poging gedaan om het huis te schilderen, maar achteraf zijn we vooral heel blij dat we het deze keer hebben uitbesteed. Het resultaat is echt mooi geworden en ook de snelheid waarmee het werk is uitgevoerd heeft ons positief verrast. Zeker een aanrader!
Kundige schilders, ze denken mee tijdens de klus. Prettige mensen, luisteren goed, ook nog gezellig :-)
Grondig geschuurd, rotte plekken gerepareerd, prachtig geschilderd, ook op moeilijke plekken. Houden rekening met je gezin en....met het wisselvallige weer. Aan het einde wordt alles nog met je doorgenomen. Uitstekend resultaat. Hartelijk dank!
2 weken lang de schilders gehad, wat een vakmensen! Erg aangenaam gezelschap. Tot de volgende keer!
Het beloofde na gekomen
Zeer tevreden over de vakkennis, de flexibiliteit en de vriendelijkheid van de medewerkers. Alles stipt op tijd en conform afspraken uitgevoerd.
Quick and responsive communication, reliable and high quality painting.
Zeer tevreden over deze schilder, komt zijn afspraken na. Werk netjes en snel.Top!!
Wat een fijne ervaring met Adrie! Fijne communicatie, prettig aanwezig en prachtig resultaat. Echt een dikke aanrader!
Onlangs schilderbedrijf Vankan op bezoek gehad bij ons thuis nadat we met problemen, veroorzaakt door een ander bedrijf, zijn blijven zitten. Zeer kundig advies gekregen, zeer mooi opgelost, vriendelijk en attent personeel. Houden zich zeer goed aan gemaakte afspraken. Top bedrijf!
Goed werk, snel, betrouwbaar, houdt zich aan afspraken, communiceert duidelijk en vriendelijk.
Frits en zijn team zijn goed meedenkend in wanneer ze komen schilderen en of je hiervoor thuis moet zijn. Het zijn gezellige heren en de opgeleidde mannen nemen ook goed de tijd om de jonge jongens alles goed te leren. Ook bij reparaties die wat groter bleken dan gedacht werd er goed meegedacht over praktische oplossingen die niet de hoofdprijs kostten. Hopelijk over een jaar of 5 weer terig.
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering zijn we ontzettend fijn geholpen. De communicatie was prettig en duidelijk en alles werd netjes en vakkundig uitgevoerd. Tijdens het plaatsen werd er zeer netjes gewerkt, en ook na afloop was alles keurig achtergelaten. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen Buwie dan ook zeker aanbevelen!
Ontzettend tevreden over Van Hussel Schilderwerken! We hebben ze inmiddels al meerdere keren ingeschakeld voor zowel binnen- als buitenschilderwerk en iedere keer zijn we weer erg tevreden. De communicatie is prettig, ze zijn flexibel en denken goed mee. Het schilderwerk is super strak en de jongens die over de vloer komen zijn altijd netjes, vriendelijk en professioneel. Echt vakwerk en een fijne partij om mee samen te werken. Absoluut een aanrader!
Personeel werkte netjes, betrouwbaar en leverde kwalitatief uitstekend werk af, zoals afgesproken. na eind van werkdag werd netjes opgeruimd. Kortom we zijn heel tevreden.
Prima schilder en heeft goed zijn werk gedaan!
Uitstekende kwaliteit, goede afspraken en professioneel schilderwerk. Al vaker van de diensten gebruik gemaakt en elke keer is het resultaat naar tevredenheid. Duidelijke offerte vooraf en de uitvoering gaat in onderling overleg. Correct en een goede kwaliteit van producten waardoor het buitenschilderwerk lang zijn glans en beschermlaag behoud.
Fijne partij die levert wat ze beloven en voor kwaliteit staan!
Heijnders Schilderwerken heeft het schilderwerk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Binnen de gestelde tijd is het schilderwerk deskundig en met goede kwaliteit uitgevoerd.
Goede schilder, alles strak in de lak. Houtrot netjes opgelost, siliconennaden strak erin. Héél tevreden met deze schilder. We kunnen er weer jaren tegenaan.
Het is prettig samenwerken met Jack en zijn team. Dat is toch altijd leuk. Helemaal als ze je huis nog mooier maken ook!
Prima en goede schilder en samen met zijn team en levert goede kwaliteit ook leuk om te horen met de complimenten van de mensen die hier op visite komen!
- Van Hussel Schilderwerken | 9.9
- Schildersbedrijf Vincent Jansen | 9.9
- Eddie Kok Schilderwerken BV | 9.8
- Jack de Jager & Zn Schilderwerken | 9.7
- Kremers Schilderwerken | 9.6
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder