snel werk netjes binnenshuis schilderwerk ziet er goed uit
Mijn huis is netjes geschilderd. En er was veel werk aan omdat het niet altijd zo goed is bijgehouden. Jeroen kijkt kritisch hoe het erbij staat, en pakt dat aan. Ook slechte delen zoals mijn schuur dorpel. Jeroen werkt netjes en snel. Komt zijn afspraken na.
Wij zijn vol lof over deze schilder. Werkt zeer netjes en perfectionistisch. Alle kleine putjes worden vakkundig verwijderd, extra lagen verf aangebracht, niet zuinig met materialen, neemt alle tijd, waardoor het resultaat geweldig is en zeer duurzaam. Verflaag die er nu op zit gaat langer mee dan gemiddeld (werd ook bevestigd door andere schilder die het resultaat zag). Daarnaast zijn ze heel aardig en communiceren ze goed over de werkzaamheden.
Buitenschilderwerk afgeleverd op professionele manier, meedenken, goede adviezen geven en secuur werk hebben geresulteerd in een tevreden klant.
Precies en secuur werk afgeleverd, vriendelijke vakman.
Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Zeer net personeel.
Henk heeft onze nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang en daarnaast de deuren en kozijnen geschilderd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zouden Henk absoluut aanraden. De planning van onze woning liep wat uit, hierdoor kon Henk pas later bij ons beginnen. Desondanks heeft hij toch meegedacht en zich flexibel opgesteld, waardoor alles toch mooi op tijd af is gekomen. Daarnaast goed meedenkend en adviserend in kleurkeuzes etc.
Afspraken zijn goed nagekomen. Duidelijk aangeven wanneer er wat werdt geschilderd. Zodat andere werkzaamheden daarom heen gepland konden worden. Eindresultaat was een super mooi resultaat
Maico en zijn maat zijn jonge, nette schilders die letterlijk een schitterend resultaat hebben neergezet voor een aanvaardbare prijs Ons hoekhuis in Rijnsweerd staat weer strak in de lak en kan er weer wat jaren tegen. Door werkzaamheden was ik vaak weg, maar kon het huis met een gerust hart aan de jongens overlaten. Voor elke andere schilderklus weet ik Maico weer te vinden.
Wij hebben al jaren lange ervaring met schildersbedrijf T&H Hamerslag. Eerst goede contacten gehad met de heer Herman Hamerslag, altijd tevreden geweest over het opgeleverde werk, meedenken, netheid, vakkundig, betrouwbaar en goede prijsverhouding. Zowel binnen- als buitenwerk laten doen. Afgelopen maart contact gehad met de heer Thomas Hamerslag voor onderhoud aan de buitenzijde van de woning. Leuke en vriendelijke man. Precies in zijn werk, nauwkeurig, netjes, komt afspraken na, betrouwbaar en zeer professioneel, helemaal top! Zeer tevreden over het opgeleverde werk, maar hadden ook niets anders verwacht na jarenlange ervaring met dit bedrijf.
Op basis van gemaakte afspraken is op deskundige wijze onze benedenverdieping geschilderd. Daarbij is schade aan het plafond perfect gerepareerd.
Schildert als nieuw
Peter Rorije en zijn medewerker hebben onze zolderverdieping prachtig gerenoveerd, De werkzaamheden waren compleet, zorgvuldig en verliepen in uitstekende sfeer. Wij zijn blij met deze schilders
zijn werk wordt altijd grondig voorbereid en uitgevoerd en zo hebben hebben wij nu na vele jaren nog steeds deze schilder waaraan wij onze klussen uitbesteden. Nog nooit spijt van gehad!
vakkundig, netjes en goed en mooi schilderwerk
Ervaren schilder, goed advies over onderhoud/herstel. Werkt opgeruimd en vakkundig.
Schildersbedrijf P. Rorije heeft ons kantoor in Eemnes een volledige opfrisbeurt gegeven. Keurig werk geleverd, fijn dat alles zo zelfstandig is uitgevoerd en opgepakt. bij P. Rorije heeft men aan één woord genoeg om een mooi resultaat neer te zetten.
Martien maakt er geen haastklus van. Hij neemt de tijd en levert daardoor super kwaliteit.
Na inspectie volgens afspraak een duidelijke offerte. Binnen een week het huis in de verf, door de vele handen - goede werkaanpak .Ook de differentiatie van het schildersteam Kremers. We boften met uitstekend "verfweer. De schilders werkten nauwkeurig en precies. De schilders vonden het prettig dat ze koffie met lekkers aangeboden kregen.Ze waren hiermee zeer content. We zijn erg blij en tevreden en ons huis geeft een betere uitstraling.
Goed en netjes afgewerkt! Alles zoals ik gewenst had.
Goede ervaringen met Martien. Hebben al verschillende schilderklussen door hem laten doen. Komt zijn afspraken altijd na, heldere communicatie. Levert zijn schilderwerk netjes op!
Deze schilder maakt afspraken waar hij zich aan houdt. Zijn werk is uitmuntend en daarbij is meegenomen dat hij een aangenaam persoon is.
Vanaf de eerste kennismaking tot aan het eind zijn we zeer te spreken over Brenda: ze is een vakvrouw, heeft kennis van zaken, werkt snel. Ze communiceert heel goed en is erg prettig in de omgang.
Vakwerk en betrouwbaar
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 400 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder