Hele nette medewerkers, die keurig werk hebben verricht.
Fijn en open over wensen kunnen spreken waarna deze in een mooi en orgineel ontwerp zijn verwerkt. Nic heeft direct contact gehouden met de uitvoerders.
Perfect gewerkt
Goede ervaring met van Wijk hoveniers, professioneel, deskundig en vriendelijk.
Zeer tevreden.
Medewerkers hebben goed werk geleverd, waren betrokken. Ik ben in ieder geval tevreden.
De mensen van Topgardens hebben onze tuin perfect aangepakt. Van duidelijk advies tot het plaatsen van de schutting en het leggen van de bestrating: alles netjes uitgevoerd. Goede communicatie en zichtbaar vakmanschap. Zeker een aanrader!
Mooi plan gemaakt voor een kale hoek in onze tuin.En de uitvoering is ook heel netjes gedaan.
De tuinmannen van Groen en Groei. hebben onze bijna 30 jaar oude tuin in Leusden volledig gerenoveerd. Het ging daarbij om straatwerk, houtwerk (pergola's, schutting en beschoeiing), tuinverlichting en het opnieuw beplanten. Op al deze punten hebben zij uitstekend werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! De hovenier denkt mee in oplossingen voor- en tijdens het werk, en gemaakte afspraken worden nagekomen. De tuinmannen van groen en groei zijn harde vriendelijke werkers. Familie Krakers, Leusden
Arnold is een zeer vriendelijke hovenier. Weet waar hij over praat. Geeft goed advies. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Ik zie nu weer hoe mijn tuin er oorsponkelijk uit heeft gezien en weet daardoor beter wat ik er verder aan verbeterd wil hebben.
Wij zijn heel erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. De tuin is mooi ingericht, beplanting is goed gekozen en de overkapping overtreft onze verwachtingen! Het team was deskundig en kwam altijd afspraken na.
Jarenlang tevreden
Al jaren tevreden met onder andere: Tuin onderhoud (hagen en bomen snoeiwerk). Schutting geplaatst, gaas hekwerk om de hond in de tuin te houden, een druppelslang voor de haag. Ook de hele voortuin opnieuw gelegd met rioolbuizen en oprit/stenen. Altijd weer tevreden.
Zoals boven geschreven. Zijn altijd zeer behulpzaam en kijken samen met de klant naar de beste oplossing. Wij houden van deze manier van werken.
Al ruim 30 jaar voor ons een betrouwbaar bedrijf met kundige medewerkers.
Goede medewerkers die van aanpakken weten.
Geleverde diensten uitstekend, geleverde materialen goed, behalve de geleverde planten. Die hebben niet altijd de juiste kwaliteit/prijs verhouding.
Recente ervaring: renovatie van onze in 2010 door gebr. Rijneveld aangelegde achtertuin. Adequate probleemoplossing bij wijziging omstandigheden.
De mensen die het jaar door onze tuin verzorgen en onderhouden zijn vaklieden. Werken hard en hebben gevoel voor de inrichting van de tuin.
Afgelopen winter onze tuin helemaal laten vergroenen. Eerst een mooi ontwerp gemaakt. Hierin werden onze wensen meteen goed verwerkt. De werkzaamheden liepen allemaal goed en alle medewerkers vriendelijk en netjes. Tijdens het werk diverse afstem momenten.
Dienstverlening was heel prettig. De mannen hebben precies gedaan wat we graag wilde.
Over alle ideeën kan worden gesproken. Mogelijk of niet mogelijk. En altijd met een lach!
Goede afspraken. Goed werk
Bij Braber ben je aan het goede adres. Echte vaklui die hun werk grondig en goed doen met professionele middelen. Ook aardig in de omgang.
- Topgardens Landscaping | 9.9
- Hoveniersbedrijf Miggiels-v.Amstel | 9.7