Prettige garage maar grootste probleem nooit weg

Het is een fijne garage met zeer prettige mensen. Echter mijn auto trilt en schokt verschrikkelijk vanaf het begin en nooit opgelost en daar gaat het uiteindelijk om.Keer op keer geef ik het aan en toen met de kop eraf gekocht dus zou toch niet mogen. Een zo’n nieuwe auto hoort toch een prettige ervaring te zijn en geen last.Ook deze keer weer aangegeven net als alle andere keren maar dan zeggen ze ja hetproblerm is bekend. Ja bij mij ook maar waarom wordt het niet opgelost?

De auto van mijn dromen

Een goede auto mede gebaseerd op kennissen van mij

Ontspannen zaken doen

Op 17-02-2023 zijn wij afgereisd naar Heerenveen voor een mogelijke aankoop van een Peugeot 3008 GT, bouwjaar 2021. Met 2 offertes op zak hadden wij ons voorbereid, in de hoop een goede deal te kunnen maken met de inruil van onze Ford Kuga Titanium X. We werden ontvangen door Alex en die ontvangst was bijzonder vriendelijk. De gesprekken verliepen prettig met thee en koffie. Wat ons opviel: er was geen enkele druk tot aankoop of andere vragen waarbij je je oncomfortabel zou kunnen voelen. Uiteraard was de vraag welke waarde wij aan onze auto dachten te geven, maar deze vraag verliep in een zeer prettige sfeer zonder dat daar verder op werd ingegaan. Na enige uitleg m.b.t. de proefrit in de Peugeot gingen we op pad. De tijd die wij daar voor uitrokken werd ons zeker gegund. Bij terugkomst kregen we opnieuw de heerlijk koffie en thee en deelden wij onze ervaring m.b.t. onze proefrit. Dan moet natuurlijk de financiële afhandeling plaatsvinden. Na open en eerlijk de beide auto's te hebben vergeleken, kwam er vanuit Alex een bod waarin wij ons hebben kunnen vinden. Het bod was goed gemotiveerd en ook beter dan de 2 offertes die wij reeds op zak hadden. De koop werd gesloten. 10 maart werden wij ontvangen voor het ophalen van onze auto. Opnieuw viel ons de vriendelijkheid op. De auto stond achter ons in de showroom te glimmen. Mijn vrouw werd prettig verrast met een mooi bos bloemen. Wij kunnen met gemak en enthousiasme ABD Renault in Heereveen aanbevelen over de wijze waarop klanten worden benaderd en de gesprekken worden gevoerd. Vriendelijkheid, inleving en respect worden als vanzelfsprekend gehanteerd. Dank jullie wel voor voor deze prettige ervaring.

Super geweldige verkoper

Wij hebben vanavond 16-3-2022 onze auto opgehaald ,ontzettende aardige verkoper Daan Roelofsen die ons geholpen heeft,we hebben een topuitleg gehad over deze auto ,als ik hem een cijfer mag geven krijgt hij van ons een 10+

Een positieve ervaring

Uitstekend geadviseerd en geholpen door Jornt Heksta. Ook bij vragen na aanschaf zeer behulpzaam.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Perfecte afhandeling van afspraak, onderhoud en retourneren auto.

Het maken van een afspraak liep weer prima. Communicatie over ophalen en terugbrengen was optimaal. En een goed onderhouden auto gaat weer langer mee dankzij het team van ABD ( Sneek).

Goed geslaagd.

Auto gevonden op de website ABD Heerenveen Afspraak gemaakt en heel hartelijk ontvangen vervolgens een proefrit gemaakt en bij terug komst auto gekocht.

Fantastisch

Super service van ABD en hun team en natuurlijk Rienk Elzinga

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Robuuste auto met goede instap en idem rijgedrag.

Mooie auto voorzien van alle (voor mij) gemakken. Prima wegligging en mooi rijgedrag. Voor ons is de hogere zit een uitkomst en voldoet na enige gewenning goed.

Een hele fijne dealer

Het bedrijf is klantvriendelijk service gericht en deskundig

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en klantgericht meedenken

Prettige behandeling en klantgericht meedenken.

Wordt altijd vriendelijk geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Enthousiaste verkopers, enthousiaste koper

Erg plezierig contact, snelle reacties. Ook na ontvangst nog mogelijkheid vragen te stellen, fijne overdracht. Top auto. Jammer dat de auto vertraging had in de levering, maar daar kan ABD niets over doen en is goed over gecommuniceerd.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Fijn geholpen door sympathieke verkoper

Auto ingeruild, goede prijs en goede service met persoonlijke aandacht.

Uitstekend geholpen

Afspraak gemaakt voor een B-beurt en alles is soepel en volgens plan verlopen. Complimenten aan de receptie en de mensen van de werkplaats die mijn "Voiture" weer helemaal up to date hebben gebracht. Dus....5 sterren. Groet. Arjen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik ben ook nu weer zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden: van afspraak tot en met de afmelding was alles zoals altijd weer prima geregeld. En, nog sneller dan ik had verwacht.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De inruil en aankoop van een Renault Captur was een prettige ervaring.

In veel gevallen gaat bij iemand op gevorderde leeftijd de aankoop van een andere auto gepaard met enige stress. Bij deze transactie was daar echter geen sprake van. De verkoper nam alle tijd om tekst en uitleg te geven van de technische gegevens van de Captur en er werd meer dan voldoende tijd gegund om een proefrit te maken. De overeengekomen prijs van de transactie, inclusief de prijs van de inruil, was snel geaccepteerd. Binnen vijf werkdagen stond de Captur klaar om geleverd en opgehaald te worden. De benodigde documenten waren keurig voorbereid. k' Heb deze aankoop dan ook als prettig, aangenaam en professioneel ervaren. k' Hoop en verwacht dat de service in de toekomst gelijkwaardig zal zijn.

Geweldige service.

Personeel van de werkplaats ( o.a. Jaap ) daar heb ik veel vertrouwen in. Jaap komt zijn belofte na. Ook het overige werkplaats personeel zijn ZEER deskundig.

Super service

Bij de ABD Renault Drachten zijn de medewerkers uiterst klantvriendelijk. Wij hebben al jaren onze auto hier in onderhoud. Alles wordt overlegd en we krijgen zelfs de auto schoon weer terug. Ook de haal en breng service is geweldig.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Naar alle tevredenheid geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Blij met de auto de manier van verkoop ging voorbij aan de klant.

De verkoper had 1 uur voor ons gereserveerd, door oponthoud waren werden we na 10 min al gebeld, toen we 35 min te laat aan kwamen werd ons gelijk gezegd dat de verkoper nu maar een half uur voor ons had. En de auto alvast buiten had gezet en het kleed had verwijderd om tijd te besparen. We hebben dit ervaren al zeer klantonvriendelijk, ik heb hem dan ook gezegt dat het een en ander zeer drammerig over kwam. Het is een goede verkoper voor de zaak maar gaat voorbij aan de klant.

Erg vriendelijk en behulpzaam

Had geen afspraak, ze hadden het druk, maar ik kon komen er werd goed en snel geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Super service

Omdat ik had aangegeven dat ik zou wachten, maar dat vonden ze geen goed idee, dus werd de auto thuis afgehaald en liet de monteur de electrische ZOE bij mij thuis. De volgende dag kon in de ZOE de captur weer ophalen. Fijne ervaring electrisch te rijden en super service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Onderhoud uitgevoerd volgens afspraak en prijs

Zoals altijd vriendelijke ontvangst en uitleg. Werk volgens afspraak met een plus. Auto gewassen en uitgezogen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer klantvriendelijke meedenkende dealer. Echt een aanrader

Vanaf begin af aan werd ik op de hoogte gehouden van de status van de bus. Zelfs toen het dreigde fout te gaan met de belettering werd het vanuit ABD Leeuwarden keurig opgelost waardoor de bus toch op de afgesproken datum kon worden afgeleverd.

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!