Meer dan goed advies voor de inrichting van ons nieuwe huis. Mooie sortering aan van alles meedenkend, servicegericht en kennis van zaken.

Luxaflex jaloezieën netjes geleverd en gemonteerd

Prima advies en service

Gedegen werk, mooie materialen en een fantastisch resultaat!

Ons nieuwe wandmeubel is door een vakman van Aanhuis Hoogeveen geplaatst. In de winkel goed en prettig geholpen, en met de kundige vakman samen nog ter plekke bekeken welke dingen tijdens de plaatsing eventueel nog beter konden dan we vooraf bedacht hadden. Hij ging pas weg toen alles perfect voor elkaar was. We zijn blij met het fantastische resultaat! Het heeft onze woonkamer een heel andere en modernere look gegeven!

Goed advies en goede montage

Rido heeft goed meegedacht met wat er voor de ramen moest komen. Ze hebben het goed ingemeten en goed gemonteerd. Alles keurig volgens afspraak.

Zeer klantvriendelijk contact en afspraken levering eerder nagekomen

Vanwege lente-actie kwamen we bij deze Luxaflex dealer vlak onder Eindhoven terecht. Contact was heel helder en vriendelijk door vaste persoon ook bij telefonisch contact. Het thuis inmeten en monteren verliep ook prima en zorgeloos !

Zeer tevreden !

Bij het uitzoeken van de PVC vloer ben ik heel goed geholpen en geadviseerd. Voor Ankie was niets teveel…… elke keer ging ik weer met nieuwe panelen naar het appartement , om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken. De vloer is vakkundig gelegd vlgs afspraak en planning. Ik ben heel blij met het resultaat en kan iedereen dan ook Aanhuis in Breda aanbevelen.

Goede afspraak=goede uitvoering

Het door ons gevraagde is tot onze volle tevredenheid verricht.

Prachtige horren en goede service!

We zijn goed geholpen door Aanhuis. Ook vonden we het moment van opmeten en het plaatsen snel gaan. Helemaal tevreden!

Hulpvaardige en betrouwbare experts

Ik heb nieuwe gordijnen laten installeren. Steeds weer ervaar ik aanhuur.nl als erg klantvriendelijk, behulpzaam en zeer goede service. Ze zijn duidelijk in hun communicatie en komen hun afspraken na. Mist er iets dan regelen ze meteen voor een oplossing. Aanrader voor als je graag goede service wilt.

klantvriendelijk en vakwerk

Werd goed geholpen met het maken van een keuze voor tapijt en traprenovatie. Daarna vlot verlopende communicatie. Het tapijt is keurig gelegd ondanks lastige hoekjes en de trap is mooi gerenoveerd. Alles is geworden zoals ik graag wilde en de vakmensen zijn bijzonder vriendelijk en deskundig.

Kwaliteit staat voorop

Goede voorlichting, ruim assortiment. Moest er even op wachten, maar de gordijnen van goede kwaliteit hangen prachtig! Aanbevelenswaardig!

Super!

In de winkel zijn we heel fijn geadviseerd door Romy, in onze keuze voor raambekleding voor ons nieuwe huis. Daarna volgde al gauw een offerte en werden de ramen heel snel op gemeten. Levering van de raambekleding was binnen 4 weken & daarna werd het super kundig opgehangen bij ons thuis. We zijn super blij met het resultaat & zullen zeker terug komen bij Aan Huis.

Het totaalplaatje: prima!

Mooie ruime planning vooraf: Eerste week - plafonds en muren witten in 4 dagen, was al na 3 dagen klaar Tweede week - nieuwe (Coretec) pvc-vloer leggen in 3 dagen, was al in 2 dagen klaar Daardoor geen stress m.b.t. afspraken om kamer te ontruimen begin week 1 en weer inrichten einde week 2. Ook werd er werd netjes gewerkt door zowel de schilders als vloerleggers.

Alles waargemaakt

Onze plissegordijnen (top-down/bottom-up) waren toe aan vervanging. We wilden ook van de touwen af en een premiummerk. Op naar Aanhuis Leende (die lokaal bekend staat als d’Win. We werden vriendelijk en deskundig door het keuzeproces geleid en al na een paar dagen werd er ingemeten. Sinds eergisteren hangen ze: 3 schitterende Luxaflex plissegordijnen (top-down/bottom-up) elektrisch bedienbaar met de powerview app. Fantastisch… alles waargemaakt!

Super!!

Komen op tijd,werken netjes ,zijn vriendelijk .wij zijn heel tevreden over dit alles en de superservice.

Alles super

Op zondag spontaan langs gegaan en meteen geslaagd voor prachtige duette shades die op het raam gemonteerd zijn. Het monteren ging super vlot.

Zeer goede service

Ik wil Caroline Gijsman van het team van Aan Huis Heemstede, hartelijke danken voor de zeer goede service en hulp bij het uitzoeken van mijn trapbekleding. Evenals de monteurs van Steyl. Alles is zeer naar tevredenheid verlopen. Resultaat? Zie onder. Met hartelijke groet, Riekske Maaskant uit Haarlem

Blij met het resultaat van onze inbetween gordijnen.

Zoon Mitch en Vader Wim hebben ons prettige en op persoonlijke manier geholpen bij het komen tot een keuze van onze gordijnen. De stalen rustig mee naar huis mogen nemen om tot een goede keuze te komen. het ophangen door de stoffeerder ging ook zeer soepel. En nu genieten van het mooie resultaat.

perfect de werkzaamheden uitgevoerd goed en heel netjes gwerkt we zijn heel tevreden.

vloeren in de kamers zien er prachtig uit

Superfijn geholpen met eerlijk advies en veel persoonlijke aandacht.

We zijn heel goed geholpen bij Verfhuis Frank Scheffer. Er werd echt de tijd genomen om met ons mee te denken en advies te geven. Daardoor hebben we een prachtige vloerbedekking en mooi behang voor onze slaapkamer uitgekozen waar we ontzettend blij mee zijn!

Goed begeleid met prachtig eindresultaat.

We hebben nieuwe raamdecoratie laten plaatsen bij D’Win. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de plaatsing is dit heel deskundig en vakkundig gebeurd. Vele opties te kiezen in de winkel qua kleuren en soorten. Kleurstalen mogen mee naar huis om beter beeld t te krijgen. Alles wordt netjes ingemeten. En ook de plaatsing is soepel verlopen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en de service!

Mijn multishades van ruim 15 jaar geleden kregen scheurtjes en eén van de vijf scheurde helemaal af. Medewerkers van Aanhuis kwamen kijken legden uit dat het doorzichtige deel verteerd in de zon, en dachten mee wat ik zou moeten vervangen. Rolgordijnen met cassette gekocht. De oude multishades hebben ze mee teruggenomen. En de nieuwe rolgordijnen bevestigd. Alles prima uitgevoerd.

vriendelijk, eerlijk, professioneel en servicegericht.

Het is heel fijn bedrijf. Ze denken met je mee en geven een eerlijk advies. Heerlijk om in gesprek te zijn met een verkoper gericht op de service en niet op de zonodige verkoop. Alles wordt netjes ingemeten en geplaatst. Vriendelijke mensen en een bedrjjf wat nakomt wat ze beloven. Team Verfhuis, bedankt en tot een volgende keer.

Perfect geholpen

Alles keurig verzorgd en geregeld.

Geweldige service en goede communicatie

Ik ben bij Aanhuis Leiden geweest voor behang, vloer en raambekleding voor een nieuwe woning. In de winkel werd ik goed geholpen en kreeg ik rustig de tijd en advies om mijn keuzes te maken. En het resultaat van alles is prachtig!

Best beoordeeld uit 75 leden

- Aanhuis.nl Doetinchem | 9.6