Super service

Wij hebben een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Ze luisteren goed en komen met de juiste oplossingen,als er problemen zijn. Ik raad al mijn vrienden en of kennissen aan om dit bedrijf te bezoeken.

Soepel, snel en goed

Het hele proces van raamdecoratie monteren ging erg soepel. Inmeten en monteren was snel en netjes gebeurt. En het hebben van een fysieke winkel is een grote plus, omdat je dan voor vragen van tevoren of tussendoor langs kunt gaan.

De vloer is perfect gelegd,mijn dank

Ik heb een goede ervaring opgedaan.

Super!

Goede voorlichting over plissé gordijnen, een mooie en uitgebreide collectie, alle ruimte om thuis ook nog te overleggen, netjes ingemeten en opgehangen, heel aardige mensen en perfecte service aan huis. Het staat prachtig en we zijn er heel blij mee. Ik kan Het Verfhuis (Aanhuis.nl) alleen maar aanraden.

heel tevreden

Van begin tot eind tevreden. Vriendelijke service en professionele afhandeling van zaken. Veel keuze en goede tips. Keurige montage! aanrader!

prettige firma

alles is goed verlopen ,fijne medewerkers in de winkel en op de werk vloer. En bij een volgende gelegenheid schakel weer jullie in. Ben dus zeer tevreden. groet Willem van den Berg.

Aan huis maakt mijn thuis!

Alles bij mij thuis komt van Aan huis,Frank Scheffer. Altijd perfecte service, van het uitzoek en van de spullen tot het inmeten en plaatsen. Een vertrouwd en veilig gevoel en mensen die met je meedenken!

Goede communicatie, netjes verzorgd werk.

Afspraken werden goed nagekomen, prettige en zeer deskundige medewerkers !

Zeer vakkundige , aardige & meedenkende mensen

Erg tevreden ! Zeer vakkundige ,aardige & meedenkende mensen

Prettig fijn geholpen

Goed advies niet opdringerig en dank voor de leuke attentie

Heel goede klantbejegening, prima voorlichting over het te kopen product. Komt de afspraken goed na . Bij mij moest er novilon gelegd worden, het is met veel zorg gebeurd. Ik ben uiterst tevreden over de hele gang van zaken.

Wij zijn geweldig geholpen door een prettige vakman!

De nieuwe kast is gemonteerd door een vakman, die tevens vriendelijk en gezellig was. er moet ook tijd zijn voor koffie en een praatje. Uit alles bleek, dat de vakman veel ervaring had en zeer zorgvuldig was. De kast zag er super uit en het leek er op, dat er niemand had gewerkt, zo goed was alles weer opgeruimd.

Perfecte deur perfect geleverd.

Wij hebben een binnendeur besteld bij Aanhuis. Zij hebben het hele traject prima verzorgd: komen inmeten, helemaal klaarmaken in de fabriek en binnen 15 minuten geïnstalleerd. Helemaal perfect dus.

Net bedrijf, nette mensen

Ik heb hier mijn tweede hor besteld, een die je kan oprollen. Dat is misschien het enige minpunt: ik heb hier eerst voorzethorren besteld. Ik had niet goed in de gaten dat dat grote dingen zijn van een meter bij een meter. Daarom een paar jaar later toch maar zo'n rolhor besteld. Misschien een volgende keer even attenderen hoe onhandig een voorzethor kan zijn qua formaat. Maar verder altijd nette mensen die komen opmeten in ophangen.

goede service en fijn personeel

Jon is erg beleefd, professioneel en precies.

Zorgvuldig gelegde pvc-vloer; blij mee!

Annet heeft ons geholpen een keuze te maken uit het grote aanbod aan pvc-vloeren. Michel heeft deze naar volle tevredenheid gelegd. Blij met het resultaat.

Vakwerk!

Linoleum laten leggen in appartement. Ziet er piekfijn uit. Alles netjes afgewerkt en het linoleum ligt super strak.

Vriendelijk

Erg fijne en vriendelijke samenwerking! Zeker een aanrader!

Perfecte hulp

De medewerkster gaf een professioneel en vakkundig advies

Grandioos

Goede service en vakmanschap. Wij zijn heel blij en super tevreden met het resultaat het is nog mooier dan dat wij ons hadden voorgesteld.

Klantvriendelijk en deskundig personeel maakt het verschil.

Wij hadden een nieuwe keuken gekregen. De pvc vloer sloot niet meer aan, dus op zoek naar een Woninginrichter die ons zou kunnen helpen met de reparatie van de pvc vloer. Ik zocht contact met Sneek | Aanhuis. Tijdens het telefonisch contact met Mariska Bouma was direct een positief gevoel, door haar slagvaardigheid. Ze ging direct aan de slag om te zien of de bestaande pvc vloer van ons nog verkrijgbaar was. Ja dus, direct daarna kregen we een voorstel voor het repareren van de pvc vloer. Binnen een week kregen we contact met Jelmer, die bij ons de vloer ging repareren. Een keurige persoonlijkheid, netjes en correct in het contact was en bovendien een vakman die zorgvuldig en nauwgezet te werk ging met een prima eind resultaat. Sneek | Aanhuis, mag blij zijn met het klantvriendelijk personeel. Dat kom je bijna nergens meer tegen! Renske en Henk, Wirdum, (Friesland)

Vakwerk

Vriendelijk, professioneel, vriendelijk, prachtig werk afgeleverd, heel erg blij mee

zeer goed en netjes werk afgeleverd. Prima gedaan naar alle tevreden heid. dankje wel en veel succes fam gam wissink

Professionele en snelle hulp

Fijne ervaring qua hulp en advies in de winkel en qua levering en plaatsing van onze hordeuren. Alles is erg soepel verlopen. De kwaliteit van de geleverde hordeuren is ook hartstikke goed.

Best beoordeeld uit 74 leden

- Aanhuis.nl Doetinchem | 9.5