Fantastisch service en vakmanschap.

Je hebt van die zaken die alles beloven maar op het laatste moment niets nakomen. Tijdens een verhuizing zit je op die extra stress niet te wachten. Een paar weken voor m'n verhuizing kwam ik ten einde raad de zaak Aan Huis in Gouda binnen. Marwa beloofde dat het goed zou komen en kwam direct de volgende dag mijn vloer inmeten. Vandaag 5 dagen voor mijn verhuizing ligt mijn visgraat vloer er retestrak bij,door Sebastiaan en zijn 2 maten in anderhalve dag gelegd!!! Ben je op zoek naar een persoonlijke aanpak en vakmanschap stap dan binnen in deze mooie zaak!

Tevreden over de zonwering, elektrische screens die Team Verfhuis Scheffer heeft verzorgd. De screens zijn netjes opgehangen (12 hoog!) en ze werken prima. En dan ontvang je ook een paar weken later een persoonlijk bezorgd kado, leuke service hoor, bedankt!

Top service mooie maat inbouwkasten

Perfecte service, meedenken met speciale wensen en zeer vakkundig ingebouwd. Top, aanrader.

Fijn geholpen bij Scheffer aan de Herenstraat in Leiden.

Bij de aankoop van onze screens zijn wij goed geholpen en blij met onze aankoop.

Super tevreden!

Diverse maatwerkkasten, behang, gordijnen en een vloer hier gekocht. Goede service en echt vakwerk door vakmensen! Alles past mooi bij elkaar en daar hebben Jeannette en haar collega’s aan bijgedragen. Ons huis voelt nu echt als thuis ❤️

Weer prima geholpen bij horren

Onze horren in de dakkapel waren na jaren kapot. Bij Aanhuis een prima best voordelige oplossing in mijn ogen gekregen. Alles verzorgd, opmeten en plaatsen door vakbekwame medewerkers. Hulde

• Would you recommend us? Yes

Waardeloze service!

Vorig jaar voor €5.500,00 gordijnen gekocht bij Aanhuis Heemstede. Problemen begonnen al bij het ophangen. Gordijnen bleken verkeerd te zijn opgemeten dus moesten ze weer terug. Vervolgens een aantal weken gewacht voor ze opnieuw zouden worden geleverd en opgehangen en toen bleek dat de monteur niet het juiste materiaal bij zich had. Materiaal bleek niet op voorraad dus weer twee weken moeten wachten. Al met al de nodige frustraties alvorens de gordijnen uiteindelijk werden geleverd en opgehangen. Nu een jaar later komen de gordijnen naar beneden zakken omdat de bevestiging van de rails uit het plafond komt zakken. Blijkbaar niet goed gemonteerd. Aanhuis Heemstede gevraagd of zij dit zsm kunnen repareren. Moet toch vrij snel kunnen. We kregen te horen dat ze het zouden inplannen. Na een aantal dagen niets vernomen te hebben wederom met winkel gebeld en kregen te horen dat het nog wel even kan duren. Ondertussen zitten wij met een loshangend gordijn, geen gezicht. Bij verkoop zijn ze alleraardigst maar als het op service aankomt geeft dit bedrijf niet thuis. Heel teleurstellend en zeker niet aan te bevelen.

Goed gecoördineerde planning en vakwerk

Vloerverwarming, houten vloer in de woonkamer, marmoleum op de verdiepingen, stucwerk begane grond van wanden en plafond, schilderwerk van alle binnenruimten, prachtige eiken Z-treden op de trappen, allemaal in een strakke planning, goed gecoördineerd en met vakmanschap uitgevoerd.

Snel, aangenaam en professioneel

Goed geïnformeerd over de mogelijkheden van een pvc-vloer over een bestaande tegelvloer. Pro-actieve afstemming met de betrokken keukenleverancier. Het leggen zelf was sneller dan gepland; binnen een dag (speciaal op een zaterdag i.v.m. overige werkzaamheden aan de keuken) was de vloer gelegd. Zowel de ervaring met de verkopers in de winkel als met de vloerenlegger was zeer positief; netjes en voorkomend.

Heel behulpzaam

Ons vouwgordijn hing schreef, wij hebben contact opgenomen en het werd meteen geregeld. Er werd gekeken wat er aan de hand was en het is direct verholpen. Ons gordijn hangt weer helemaal recht. Bedankt voor de goede service!

Fantastische nieuwe trap.

Uitstekende kwaliteit, montage en klantenservice.

Vakkundige werknemers

Vakmensen, met inzicht en meedenken met de wensen van de klant.!

Geweldig goed geholpen,

Bij binnen komst in de winkel was gelijk goed. Bestelling goed geleverd en afgewerkt volgens afspraak, een paar keer contact gehad ,prima werk geleverd. Mensen waren vriendelijk en behulpzaam. Ik ben een zeer tevreden persoon Vriendelijke groet Jennie Jutstra - Span

Goede en nette service en komen hun afspraken na.

Goede en nette service, komen hun afspraken na. In de winkel namen ze alle tijd om ons te woord te staan en te adviseren. De telefoon werd altijd opgenomen als je belde met een vraag e.d. -Alle tapijten ondertapijt in ons penthouse laten verwijderen en afvoeren. Was wel even een dingetje... -Oud behang van de muren, gerepareerd en geschilderd: perfect! -Nieuw (onder)tapijt laten leggen. Heel mooi egaal: geen naad of weefrichting te zien. -Raamdecoratie, rolgordijnen en (forse) luxaflex, geïnstalleerd. Erg knap hoe de monteur het met de beschikbare ruimte op de kozijnen heeft gefikst. Chapeaux! -Alle oude tapijt, behang, verpakkingsmateriaal werden netjes afgevoerd. Hele huis werd daarna gestofzuigd. Geen omkijken naar: je krijgt waar voor je geld.

Geweldige service en echt vakmanschap!

Na bij verschillende bedrijven te hebben verkend, bij aanhuis.nl leiden terecht gekomen. Fijn contact gehad en waren goed bereikbaar voor vragen of aanpassingen in de planning. Jeremy heeft bij ons het marmoleum gelegd en heeft dat ook top gedaan! Leveren ook hele fijne service, want een paar kleine plekjes werden direct meegenomen. Dank!

Het juiste adres

Onze woonkamer had een opfrisbeurt nodig. En op advies van vrienden kwamen we bij aanhuis.nl/het verfhuis in Leiden terecht. Hier werden we goed en netjes geholpen, alles was bespreekbaar. Wij kozen voor een nieuwe vloer en nieuwe kleurtjes op de muren. Ee kwamen goede werkmannen die hun werk en onze wensen uiterst serieus namen. Wij zijn blij met onze keuze en en ons vernieuwde woonkamer. Kortom, bij aan huis.nl in Leiden is een aanrader

Goed bedrijf met vakkundig en vriendelijk personeel.

Wij hebben onze pvc vloer hier gekocht. Wij zijn erg tevreden, de vloer ligt er strak in. Je wordt netjes geholpen en er wordt goed meegedacht. Ze komen hun afspraken na en als er iets veranderd nemen ze netjes contact met je op.

Supervriendelijk en deskundig

We zijn heel tevreden met onze wandkasten en alle raambekleding die we bij Aanhuis hebben uitgezocht en samengesteld. Onze ideeën en de professionele inbreng bij elkaar hebben tot het gewenste en een prachtig resultaat geleid. Alle montage was ook vakwerk.

We zijn goed geholpen en geadviseerd. Het resultaat is precies zo als het moest zijn. We zijn er erg blij mee.

Mooi resultaat en goede service

Heel blij met onze hordeur. Dankzij het meedenken van het team is de kleur ook perfect passend bij de pui. Wij hebben al diverse producten afgenomen bij Aanhuis en altijd naar volle tevredenheid mbt de service en producten!

Prachtige raamdecoratie en topfunctionaliteit!

Uitstekende service van inmeten tot plaatsing!"Wat een topservice! Er is vooraf iemand bij ons thuis komen kijken om mee te denken over de beste opties en de plissés direct nauwkeurig in te meten. Dat gaf veel vertrouwen. De levering en de plaatsing van de plisségordijnen vonden daarnaast sneller plaats dan verwacht. Het personeel is ontzettend vriendelijk en gaat professioneel te werk. Het resultaat is prachtig, we zijn er heel blij mee!"

Prima ervaring

Goed en vriendelijk geholpen in de winkel, veel keuze. Contact was goed. Levering duurde wat langer dan verwacht, maar verder prima afgehandeld. Al met al goede ervaring

Snel en vaardig, en zeker ook behulpzaam.

Snelle en goede service

Goed meedenken, snelke service en alles goed bespreekbaar

Blij !!

Hordeur besteld. Van A tot Z goed geinformeerd. Top kwaliteit, we zijn er heel blij mee.

Best beoordeeld uit 75 leden

- Aanhuis.nl Leiden | 9.6