Zoals beloofd zijn we volledig ontzorgd!

Laurens heeft alle beloften waargemaakt! Vanaf het begin tot het eind. We kwamen voor een PVC vloer, maar Laurens heeft verzorgd, dat de oude plavuizen werden verwijderd, vloerverwarming werd ingefreest en een prachtige PVC vloer werd gelegd. Ook dank en complimenten aan Ramon en Damian. Vandaar dat we Aanhuis/De Zwart van harte aanbevelen!

Van begin tot eind uitstekend geholpen!

Wij zijn ontzettend tevreden! In de winkel zijn we vanaf het eerste moment vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen eerlijk en professioneel advies, waardoor we met een goed gevoel onze keuze hebben gemaakt. Ook de monteurs die de raambekleding kwamen ophangen verdienen een groot compliment. Ze werkten zeer professioneel, netjes en nauwkeurig. Alles werd perfect gemonteerd en keurig achtergelaten.

Alles perfect verzorgd

Goed advies, duidelijke communicatie, en alle afspraken op tijd en de vloer is heel mooi gelegd door vakmensen!

geweldig

Goede service, met veel ervaring. vakkundige werkwijze en mooie spullen. ik ben heel blij met mijn nieuwe raambekleding van luxaflex.

Echt zó mooi!

Prachtige laminaatvloer gelegd door de mannen, blok- en plakplinten super netjes en met precisie gesneden/geknipt en geplakt. Echt ontzettend blij met de service en het resultaat!

Broddelwerk: Niet klantvriendelijk en niet servicegericht

Geleverde gordijnen waren niet recht. Bij telefonisch contact hierover kreeg ik onvriendelijk weerwoord van Martijn en vervolgens de opmerking dat het erg druk was, dus dat het ophalen van de gordijnen en de fout herstellen een tijd kon gaan duren. Ik heb aangeboden de gordijnen zelf terug te brengen. Bij de tweede keer montage van de gecorrigeerde gordijnen leken ze weer niet helemaal recht en was de opmerking, dat onze vloer niet recht was. Mocht dit zo zijn (wat niet het geval is) neem je dit bij het inmeten toch mee? Ook kreeg ik het argument dat de gordijnen de vorige keer precies goed hadden gehangen, maar misschien dat de stof uit was gaan hangen... En als dat nu weer gebeurt, vroeg ik. Antwoord was dat ik dan nog één gaatje speling had. Ondertussen heb ik alle haakjes moeten herstellen (niets was op dezelfde hoogte en erg slordig gedaan) en toen pas was het goed. Wat een onprettig proces voor die prijs.

Klantvriendelijk en geduldig

Zeer goede ervaring met aanhuis in wormerveer. Ik begon met het uitzoeken van een beetje behang voor de woonkamer en uiteindelijk ben ik goed geadviseerd in het creëren van een totaalplaatje in de leefruimte; verfkleuren voor de overige muren t/m een nieuwe look voor de keuken via Hello Front, waar ze mee samen werken. Erg blij met de keuzes!! Verder snel en duidelijk qua communicatie.

Heel positief.

Er werd heel goed meegedacht met onze wensen.

Fijn zaken doen met goede communicatie

Onlangs hebben wij bij RIDO prachtige vinyl besteld. Geheel volgens afspraak KEURIG geleverd en gelegd. En als er een dingetje is kun je ze altijd bereiken en krijg je heel snel een reactie terug. Fijn dat er nog ondernemers zijn die wel heel goed kunnen communiceren, dat scheelt zo ontzettend veel. Top

Heel goed

Wij hebben via Aan Huis in Horst: 1. 9 rolluiken 2. trap laten renoveren 3. Vloeren overal met pvc laten beleggen 4. In betweens in diverse kamers De planning en plaatsing is in overleg gegaan en daar zijn wij bijzonder tevreden over. Men hield zich keurig aan de afspraken en alles is mooi afgewerkt. Wij kunnen Aan Huis zeer aanbevelen en wij zullen er zeker nog vaker iets bestellen.

Inpakken & laten zwemmen

Keuze gevallen op een click ‘Marmoleum vloer op kurk’. Deze is prima afgeleverd (helaas iets afgeraffeld omdat de ‘einde dag’ tijd dringt, maar daar heb ik genoegen mee genomen). Helaas gezien het hele proces ervaar ik diverse slordigheden… meermaals zelf het initiatief moeten nemen met betrekking tot ‘overvallen door het tekenen van de offerte, bepalen hoeveelheid m2 nodig is door inmeten (welke niet is aangepast) - overschot materiaal in mindering brengen op mijn verzoek - herinnering ontvangen terwijl de juiste factuur nog niet was ontvangen - vraag over restant vloerplanken waar nog steeds geen antwoord op is gekomen … geeft al met al een bittere smaak !

Aanhuis komen hun afspraken na, uitstekende service

Aanhuis komen hun afspraken na, uitstekende service

Wederom fantastische

Tot nu zeer tevreden met het resultaat. Het is fijn dat je bij Aan huis/Verf huis vakmensen over de vloer krijgt. En een goed adres voor verschillende klussen.

Ontzorgd met kwaliteit

Plafond, vloerverwarming, vloer leggen en muren zijn allemaal op een uitstekende manier gedaan. Gecoördineerd door John die iedereen op het juiste moment heeft gepland waardoor alles soepel achter elkaar aan is uitgevoerd. Alle verschillende disciplines zijn van een prima kwaliteit, waarbij de heren van de muren , behang, sauzen en afwerken, er boven uit staken.

Heel netjes gewerkt

Zowel het traprenovatiebedrijf als Aanhuis hebben heel netjes gewerkt

Geweldige mensen ,echte service

We zijn er geweest voor twee pakken laminaat, Alles goed geregeld, niks was te veel. Zeer behulpzaam Die mevrouw heeft contact opgenomen met leverancier. Gezorgd dat wij op tijd het laminaat konden ophalen.

Fantastisch!

Ik heb meerdere diensten en ( prachtige) producten afgenomen en alles is uitstekend uitgevoerd en geplaatst! Jesse, Erik en Maricha hebben me erg goed geholpen.

Prijs, kwaliteit en service uitstekend

Komen afspraken correct na en leveren uitstekend werk.

Top. Oplossing gericht.

Men denkt in oplossingen niet in problemen

5 sterren is eigenlijk nog te weinig!

Via deze weg wil ik het hele team van Aanhuis.nl Ter Aar ontzettend bedanken voor de uitstekende service. Vanaf het eerste telefoontje werd er direct geschakeld en voelde ik me serieus genomen. De reacties waren snel, duidelijk en professioneel. Wat vooral opviel was de betrokkenheid gedurende het hele traject. Niet alleen tijdens de uitvoering, maar ook de afterservice was werkelijk top geregeld. Vragen werden snel beantwoord en er werd actief meegedacht om alles perfect af te ronden. Een compliment aan het hele team voor de klantvriendelijkheid, communicatie en het nakomen van afspraken. Tegenwoordig kom je deze combinatie van kwaliteit en service niet vaak meer tegen. Van het eerste contact tot en met de nazorg: een absolute aanrader.

Professionele ontzorging

Van begin tot het eind goed advies en vakmanschap met prima eindresultaat. Met een extra dank voor het fantastische schilderwerk door Peter Schilder, echt een vakman puur sang!

zeer prettig geholpen en fantastisch werk geleverd. Top!

Erg blij en zeer tevreden met onze nieuwe vloerbedekking! Dank aan het team van Aan Huis, wij bevelen ze zeker aan bij vrienden en bekenden, ze denken mee, je wordt vriendelijk geholpen en de stoffeerders waren top en hebben prachtig werk afgeleverd!

Wandkast op maat met eigen indeling perfect uitgevoerd

Na ongeveer een halve dag bij aanhuis onze kast uitgezocht en de indeling opgegeven. Nu staat hij in de "hobbykamer" en voldoet aan al onze wensen. vooral 's avonds ,wanneer de verlichting aanstaat is het een prachtig gezicht. Wij genieten van deze aankoop. .

Zo hoort het

Met Karin in gesprek over Akupanelen. Met haar tips en ervaringen komen er adviezen op tafel die tot een complete make-over leiden. De uitvoering vervolgens, is een verademing om te zien hoe vakmanschap tot perfecte resultaten leidt. Wij zijn erg blij met AanHuis Ter Aar, de medewerkers en het resultaat. Gewoon perfect.

prachtige pvc-vloer van hoge kwaliteit.

Zowel de mensen van de afdeling verkoop als de vloerenleggers hebben uitstekend werk geleverd. Alles verliep volgens afspraak (prima communicatie) en de mannen op de werkvloer waren zelfs een dag eerder klaar dan gepland. Complimenten.

Best beoordeeld uit 75 leden

- Aanhuis.nl Leiden | 9.6