Heel tevreden

Vakkundige en heel vriendelijke hulp om onze wensen naar een heel mooi resultaat te leiden. Erg blij mee.

Goed bedrijf

Je wordt goed geholpen. Deskundig personeel. Zeer tevreden over de mensen die komen leggen en monteren.

Een geweldige zaak ! deskundig, vriendelijk en goede service

Na eerdere positieve ervaringen ben ik weer in zee gegaan met "aan huis Ter Aar". Het ging om een nieuw te bouwen appartement in Nieuwkoop. Tijdens het eerste gesprek met Jeroen hebben we al mijn wensen besproken en al de eerste "stalen "bekeken. Mijn vervolggesprek was met Jetty [ de interieurstyliste ] die ik tegen een meerprijs in de arm genomen heb. Dit heeft tot verrassende ideeen geleid waar ikzelf nooit opgekomen zou zijn. Samen hebben we uitgebreid gekeken naar alle mogelijkheden en zij heeft dat uitgewerkt en daar een prachtige presentatie van gemaakt. Na wat kleine aanpassingen is alles uitgevoerd zoals gewenst. Over de vakmensen die mijn droom waargemaakt hebben , behanger, kastenmaker, vloerlegger, tegelzetter, schilders, wandenmaker heb ik alleen maar lof. Wat een vakmensen en allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Ook heel fijn is dat alle rommel na afloop netjes meegenomen wordt. Niet alleen deze mensen wil ik in het zonnetje zetten , ook Wesley, Brian en Linda van de planning geef ik een dikke pluim. Beste allemaal, WAT IS HET MOOI GEWORDEN !! Marjolie Marjolie

Super vriendelijk en heel geduldig

Je hebt stellen die het direct eens zijn met elkaar. Nou, daar horen wij niet bij. Bij wat ik mooi vind, zegt hij ‘mwah’ en andersom. Maar met heel veel geduld, meedenken, andere voorstellen neerleggen en weer opnieuw; is het tóch gelukt! We zijn twee fantastische karpetten rijker! Ze zijn opgenomen in onze woonkamer alsof het nooit anders is geweest. Dank jullie wel Ellen, Eric en team voor deze fantastische service: heel blij mee!

Snelle service, goed geregeld en netjes de vloerbedekking gelegd

Last minute haakte een andere leverancier af waarna we een beroep hebben gedaan op Aanhuis.nl Nunspeet. We hadden geluk want er was een afspraak uitgevallen. De snelle en goede communicatie beviel ons uitstekend evenals het eindresultaat: een strak gelegde vloerbedekking.

Vertrouwen

Ze hangen de between gordijnen heel mooi genaaid.We komen graag bij Rido en met overleg van het e.e.a kom je een eind.

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig advies en vriendelijke benadering.

Fantastich!

Denken met je mee het plaatsen de service echt geweldig!

Hele goede ervaring

Wij zijn weer heel tevreden met de gemaakte kledingkast. Hartelijk dank voor de chocolade en de prachtige bloemen. Familie Verheij

Prachtige kast met videowall en een haard

Kast op maat laten maken. Helaas klopte niet alle maten(deuren, laatjes) bij het plaatsen, maar zij zorgen ervoor dat het uiteindelijk helemaal goed komt. Zeer tevreden met het mooie resultaat!

Een klantvriendelijk bedrijf, prettig en vakbekwaam!

We kwamen primair voor verf, maar daar was aanhuis recent mee gestopt. Heeft ons vervolgens uitstekend begeleid in de keus van jaloezieën (waar we toevallig ook naar op zoek waren). Die zijn door een zeer vakbekwame installateur perfect gemonteerd. Niet de allergoedkoopste (althans voor onze jaloezieën), maar zeker één van de betere woninginrichters! En tussen () hebben ze ons niet alleen een staal van de juiste kleur meegegeven, maar ons ook doorverwezen naar Nicolaas verf, waar we ook heel tevreden over zijn. Aan zulke bedrijven heb je als klant ècht wat!

Gezellig ontzorgd en een prachtige vloer!

We hadden een spoedklus waarvoor we eerst rondbelden wie dit aankon. Interieurstylist Anita wilde haar best er wel voor doen; en dat deed ze! Telefonisch kregen we al de bevestiging dat ze de vaklui al onder voorbehoud had ingeschakeld. Alleen nog “even” de vloer komen uitkiezen. Ook dat was een prettige ervaring. Een gezellige en vrijblijvende ontvangst. Er werd goed geluisterd en meegedacht over onze wensen. De vloer werd binnen de deadline gelegd en het ziet er prachtig uit. We zijn heel blij met onze ervaring met Aanhuis!

We zijn erg blij met onze nieuwe vloeren!

We werden heel goed geholpen bij Aanhuis Santpoort de Zwart. Er werd bij ieder bezoek aan de winkel ruim tijd genomen voor alles en we kregen goed advies. Een aanrader!

Prima samenwerking en maatwerk.

Dank voor het meedenken in het hele proces van de inrichting van ons nieuwbouw appartement. Prima bevallen!

Keurig netjes geholpen vanaf begin tot eind. Super tevreden met het resultaat

Bij deze winkel zijn we super geholpen en honderd procent tevreden

We hadden problemen met Luxaflex rolgordijnen, de stof was op een of andere manier niet goed bevestigd in de onderlat. Er zaten plooitjes in het gordijn. We hebben hiervan foto's gemaakt en opgestuurd naar RIDO Emmeloord en deze zaak heeft de foto's doorgestuurd naar de fabrikant. RIDO heeft er bovenop gezeten en er zijn nieuwe rolgordijnen geleverd. We konden ook switchen naar een andere kleur en stof. Ook voor Luxaflex alle hulde.

Helemaal prima!

Goede producten, deskundige installatie en vriendelijke medewerkers. Een aanrader!

Groot assortiment, professioneel en goed adviserend..

Dit alles in een ontspannen sfeer.

Wij zijn vriendelijk en netjes geïnformeerd en geholpen

Super sfeervolle raambekleding

Wij zijn erg tevreden over het product en de kwaliteit. Goede service.

Deskundig, betrouwbaar en betrokken

Fijn bedrijf met betrokken medewerkers. Showroom met veel keuze en ruim assortiment. Prima geholpen. Je bent hier klant en geen nummer. Communicatie is uitstekend. Wij zijn heel tevreden. Aanrader!

Uitstekend!

Wij wilden graag raamdecoratie voor de slaapkamers en badkamer. We hebben een afspraak gemaakt en deze in de winkel gehad. Hier hebben we uitgebreid advies gekregen. Daarnaast ruimte om stoffen te zien en te voelen. Nadat we onze wensen hadden uitgesproken was de offerte snel uitgebracht. Hierdoor konden we snel akkoord geven en zijn we nu blije eigenaren van de nieuwe raamdecoratie. Communicatie verliep goed. Daarnaast kundig en uiterst vriendelijk personeel. Een aanrader!

Perfecte vloer, super netjes gelegd!

Bedankt voor het plaatsen van de mooie vloer, inclusief elektrische vloerverwarming. In de winkel en daarna goed en eerlijk advies gekregen van Marjan. De vloer is gelegd door Gert Jan, die oog heeft voor elk detail, en zorgt voor een zeer strakke afwerking. Wanneer ik nog eens een vloer laat leggen kom ik zeker weer terug bij Aan Huis in Nieuwpoort. Hartelijk bedankt!

Perfect, goede service een aanrader.

Goed geholpen, daarna wordt het op afspraak in je huis opgemeten, vriendelijke medewerkers. Dan wordt je bestelling bij je thuis afgeleverd en gemonteerd niks is teveel ik ben heel tevreden over dit bedrijf en als ik weer iets nodig heb weet ik ze te vinden. Een dikke 10.

Flexibel met de planning, strak gelegd!

We hebben een mooie vloer gekocht bij Aanhuis.nl. Met betrekking tot de verbouwing konden we de planning aanpassen wanneer nodig. (Let op, vraag goed of zij zelf een groot project hebben wat je eigen planning kan beïnvloeden.) Verder goed op de vochtigheid van de ondervloer gelet en deze mooi egaal gemaakt. De vloer is verder strak en goed gelegd.

Best beoordeeld uit 74 leden

- Aanhuis.nl Leiden | 9.6