Volgende keer weer.

Goede, vriendelijke service. Voldoende keuze voor het type gordijnen dat we zochten. Flexibel met stalen meenemen en een extra keer komen inmeten na nieuw plan. Afspraken nagekomen. Netjes gewerkt. Kortom heel prettig.

Best tevreden

sneller dan plan en mooi afgewerkt vloerkleed thuis bezorgd.

geweldig geholpen door leuke mensen die meedenken

Een zin is eigenlijk te kort om ervaring te delen. Wat een mooie zaak en wat een mooie collectie! We gingen 'er eens kijken maar zouden nog niks kopen'. Een uurtje later gingen we de deur uit met een opdracht voor de vloer de wanden en de gordijnen voor ons nieuwe appartement. Alles is perfect uitgevoerd. Leny en Nico van den Belt

geweldig.

Wij zijn erg prettig geholpen en geadviseerd in de zaak bij de aankoop van onze spullen. Er volgde een vlotte levering, en er werd alles aan gedaan om het snel en netjes voor elkaar te maken. Prima services. Top gedaan. Een echte aanrader.

Fijne begeleiding en goede prijs. Strak afgeleverd

We hebben een prettige ervaring met deze zaak. Allereerst een goede kopersbegeleiding en daarnaast een strak afgeleverde vloer. Wij raden Aanhuis.nl Emmeloord Rido aan.

Erg tevreden met eindresultaat, planning en communicatie had beter gekund

Wij zijn in maart in zee gegaan met aanhuis.nl om ons nieuwe huis te laten doen. Al het behang en vloerbedekking laten strippen, en vervolgens alle muren en vloeren laten voorzien van verf, behang, parket en laminaat. Ook drie trappen laten doen. Een groot project, en uiteindelijk zijn we zeer tevreden met het eindresultaat. We wonen met erg veel plezier en genieten dagelijks van al het topwerk dat aanhuis heeft geleverd. Een kritische noot over de planning en communicatie. Die had beter gekund. Het was de bedoeling dat alle werkzaamheden voor de zomervakantie af waren. We zijn 1 juli verhuisd. Dat is niet gelukt, waardoor een aantal werkzaamheden pas in september en zelfs november zijn gedaan. Dat was verder geen erg groot probleem maar dat had kunnen worden voorkomen als de communicatie en planning wat strakker waren gedaan. In enkele gevallen moest je zelf contact opnemen om te vragen wat de stand van zaken was. In een ander geval wisten we op een gegeven moment niet dat de vloeren waren geëgaliseerd en dat we dus enkele dagen niet ons huis konden betreden.

Supermooie vloer en raamdecoratie

Vorige week prachtige vloer en raamdecoratie geplaatst. Heel goed geholpen door Carlijn en Aniel in de winkel. Alle afspraken goed nagekomen. En als waardering een bloemetje gekregen van Aanhuis Leiden een prachtig bedrijf ik kom zeker weer terug.

Heel goede ervaring met dit klantgericht, deskundig en vriendelijke personeel.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Adviezen werden op een prettige manier aangedragen. Afspraken werden nagekomen en toen er achteraf een correctie moest worden gedaan werd dat zonder probleem geregeld. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Voortreffelijk.

Gaan goed mee met de wensen van de klant om tot een maximale uitvoering te komen. Denken en adviseren echt mee met de klant. Zelfs als deze veeleisend is (blik in de spiegel). En adviseren zeker niet voor de makkelijke oplossing in eigen belang voor een snelle uitvoering. Echt een TOPPERTJE in een wereld waarin alles vaak snel moet.

Heel blij met de nieuwe vloer!

Wij hebben in ons nieuwbouwhuis alle kamers voorzien van een mooie plak-PVC-vloer van Aanhuis. We zijn heel blij met het eindresultaat! Marwa & Maud hebben ons goed geholpen en geadviseerd. Kevin heeft de vloer superstrak gelegd en ook heel fijn meegedacht over hoe de vloer het beste tot zijn recht komt in de ruimte. Echt vakwerk!

Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Wat een fijn bedrijf om te helpen met het uitzoeken van onze raambekleding. Het inmeten en meedenken over verschillende opties verliep soepel. Ook het ophangen zelf ging vlot en was zonder problemen. Erg klantvriendelijk. Een aandrader!

Goede ervaring.

Resultaat uitstekend, proces wat rommelig

We hebben meerdere raam- en trapbekledingen laten plaatsen. Eht is mooi spul en het hangt top. Met name onze trap is echt klasse afgewerkt aangezien de situatie niet makkelijk was. Het proces was wat rommelig met offertes, wel of niet langskomen al is het resultaat zoals aangegeven prima.

Bij Niels een inbouwkast en pvc vloer gekocht. Keurig en professioneel geholpen. De vloer is keurig gelegd door Stefan en Patrick. Harde- en nette werkers.

Alles perfect!!! Kan niet beter.

Een geweldige goede ervaring met Aanhuis. Goede adviezen, de goed meedenkende Esther heeft ons op een niet opdringerige manier erg goed geadviseerd om zo van onze nieuwe woning iets bijzonders te maken. De raamdecoraties zijn snel en vakkundig geïnstalleerd. Een topzaak !!! Leo en Jeanne Hagens

Topkwaliteit en geweldige service

Wij hebben bij Aanhuis Horst, onze pvc laminaat vloer en de elektrische vloerverwarming gekocht. Beiden ook laten leggen door Aanhuis Horst. Bij de aankoop was al snel duidelijk, dat ze er verstand van hadden, goede uitleg, advies en service. Het leggen van de vloer, vakkundig en oog voor details. De vloerverwarming werkt perfect en gaat via Wifi, erg handig. Kort samengevat, een top bedrijf, waar wij zeker weer naar terug gaan.

Helemaal goed

De monteur was keurig op tijd. Ontzettend aardige man. Neemt de tijd. Als het niet perfect was haalde hij alles er weer af en begon opnieuw. Ook fijn dat de oude in betweens werden meegenomen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de persoon die kwam inmeten. Goede suggesties ook gegeven.

Super tevreden met alles.

Een fijn ontvangst in de zaak waarbij goed geluisterd is naar onze wensen en hier goed in begeleid. Na de bestelling alles netjes geleverd en super geplaats en gemonteerd. We hebben alle raambekleding aangekocht, kasten op maat en verschillende soorten behang. De kwaliteit hiervan is super. De kasten zijn strak gemonteerd door Arjan waarvoor dank. Ook Kelley en Jon bedankt voor de service en de levering en montage van het geheel. Ben je op zoek naar luxe en kwaliteit, breng dan een bezoek aan Aanhuis.nl in Doetinchem.

Aan huis heeft ons geholpen aan een complete nieuwe look van onze woonkamer, keuken en hal!

Onze eerste afspraak was met Jetty. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist dit al snel te verwerken in een mooi plan. Onze woonkamer, keuken en hal hebben een compleet andere look gekregen. We hadden grijze plavuizen. Hier is pvc overheen geplakt. Ook heeft de keuken een make-over gekregen met nieuwe deurtjes. De indeling van de woonkamer is nu anders, na goede tips van Jetty. Ook hebben we behang en gordijnen besteld en hebben heel veel advies gekregen over de verdere inrichting en kleurgebruik. De mensen die kwamen, waren erg professioneel en zeer vriendelijk. Ook nadat alles was afgerond kon ik altijd nog bij Jetty of Wesley terecht voor vragen of advies.

Goede kwaliteit en vakmannen in leggen en plaatsen

Aanhuis heeft onze eerste etage opnieuw ingericht. Nieuwe vloer, Allure inloopkast en gordijnen. Dit allemaal goed gelegd en geplaatst. De planning om dit allemaal te realiseren is nooit afgezegd wat rust geeft en een ontzorgt gevoel.

Vriendelijke benadering in de winkel bij het uitzoeken van de vloer. Alles volgens wens tijdig geleverd en prima professionele vakmensen die de vloeren hebben gelegd.

We zijn erg goed geholpen en snelle service. We gaan zeker terug als we nog iets in ons huis willen laten doen.

Zeer tevreden over het eind resultaat.

In 1e instantie dachten wij elders voordeliger uit te zijn, Niets is minder waar, uiteindelijk zijn we zeer tevreden over de service en montage van onze raambekleding, Het inmeten , elke keer terug komen voor overleg etc. niets was RIDO teveel. Tenslotte konden zij ook makkelijk meekomen met de concurrentie. Wij kunnen deze zaak dan ook van harte aanbevelen.

Kon niet beter

Geweldige service en vakmanschap. Oude vloer eruit gehaald en volgende dag de nieuwe vloer gelegd. Ziet er prachtig uit. Ik ben blij en heel tevreden. Erg vriendelijk en betrokken personeel.

Uitstekend advies en uitvoering

Voor ons nieuwe huis zijn wij uitstekend geïnformeerd over het gebruik van kleuren ,vloer , kast en gordijnen . Je eigen inbreng wordt goed meegenomen. Ook de de mensen die de kast en vloeren plaatsten waren deskundig en heel plezierig in de omgang. Het is niet de goedkoopste oplossing om je huis aan te kleden, maar het resultaat is er naar. Wij zijn heel tevreden en gaan nog lang genieten van ons huis

Best beoordeeld uit 74 leden

- Aanhuis.nl Doetinchem | 9.6