Echte aanrader!

Heel goed geholpen bij het uitzoeken van de vloer. Het leggen van de vloer ging erg snel met een top resultaat! Wij zijn ontzettend blij ermee en raden aanhuis.nl zeker aan!!

Onze ervaring met Aanhuis.nl is ons prima bevallen

Jetty van Zijll heeft een buitengewoon leuk plan voor onze nieuwe inrichting gemaakt. Zij heeft goed geluisterd naar onze wensen en zich zeker veel moeite gegeven zich in onze nieuwe situatie te verdiepen. Haar optreden was zeer vriendelijk en geduldig. Ook met Fiona hadden wij een heel prettige ervaring.

Topwerk

Goede service, vakwerk. En meedenken in oplossingen bij ondervloer die niet vlak bleek.

Grote waardering voor het leggen van de vloer

Onze welgemeende waardering aan Patrick voor het leggen van de pvc vloer. Vakman! Zeer beleefd en vriendelijk voor de klant

Altijd goede service

We hadden problemen met ons nieuwe raamkozijn, de duette moest gedemonteerd worden voor de reparatie ervan. De duette was een jaar geleden al geplaatst door Tapijt Drive In. Ze zijn hem gratis eraf komen halen en een week later weer opnieuw komen plaatsen !!!

Denken goed mee

We hebben een kast op maat laten maken bij aanhuis.nl in Huizen. We zijn steeds goed en vriendelijk geholpen. Bij het ontwerpen van je eigen maatkast is het steeds passen en meten en bekijken of wat je wil ook mogelijk is. Daar wordt de tijd voor genomen en als je aanpassingen wilt is dat geen probleem. Al met al prettig geholpen. De kast is inmiddels geplaatst en we zijn erg tevreden ook met de service daarvan.

Vakkundig, vriendelijk en komen hun beloofde waar.

Bij het bezoek aan de winkel ben ik heel vriendelijk geholpen door Noa. Zij hielp mij met mijn keuze en gaf mij goed advies. Voor mijn vloer kwam Jesse inmeten en stelde mij kritische vragen voor het beste eindresultaat. Het is een feestje zo mooi alles is geworden. Ik krijg heel veel complimenten van mijn visite en geven aan dat alles heel mooi blend. Dank jullie voor de fijne samenwerking Noa & Jesse.

Een plezierige en goede ervaring

Ondanks het feit dat het een hele klus was om de oude vloerbedekking en het ondertapijt te verwijderen ging het leggen vlot. Ik ben blij met het resultaat.

Wat een fantastisch team!!!

Wij zijn zeer tevreden over het team Aanhuis in DRACHTEN Huitema. Ze denken mee , nemen de tijd voor je en er wordt geen druk op je uitgeoefend om iets te kopen. Service is fantastisch en het allerbelangrijkste is ze komen de afspraken na en waar vindt je dit nog tegenwoordig. Voor ons verdienen ze een dikke pluim en wij raden iedereen aan om daar eens een kijkje te nemen mocht je vast lopen om je huis aan te kleden.

Goede service,, snelle levering en prachtige vloerbedekking.

Wij hebben onlangs vloerbedekking besteld en zijn erg tevreden over de service. De levering verliep snel en alles was netjes geregeld. De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Prima bij verkoop en uitvoering

Zijn uitstekend geholpen bij het uitkiezen van een laminaat vloer en bij de vloerbedekking voor twee trappen. Daarnaast zijn we zeer tevreden over het personeel wat het laminaat en de vloerbedekking op de trappen hebben gelegd. Alles, indien nodig, in overleg en juist uitgevoerd door plezierige werknemers.

Fijne communicatie

Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren: in de winkel kregen wij deskundig advies, samen kwamen we tot een mooie prijs voor onze gordijnen, vloer en verf, en de mannen die de vloer legden en de gordijnen ophingen werkten netjes en professioneel. We krijgen veel complimenten over ons interieur en zijn erg tevreden – onze dank is groot

Goede adviezen, prettige contacten en ontzettend veel mogelijkheden

Na 1 bezoek in Wormerveer wisten wij het. Hier moeten we zijn om onze wensen te realiseren. Gastvrij ontvangst en legio mogelijkheden aangaande de inrichting van ons appartement. De goede adviezen en de prettige contacten hebben er toe geleid dat wij er voor hebben gekozen om wand- en vloerafwerking, raamdecoraties en maken van kasten door Aanhuis Zaanstad uit te laten voeren. Het is nu klaar en het is prachtig geworden. Het vertrouwen dat wij in hun hadden is volledig uitgekomen.

Super!

Ik heb de deur platgelopen.....ze waren altijd even vriendelijke... ook al kwam ik 10x terug voor vragen over de kleur of wat dan ook! Het geleverde werk overtrof mijn verwachtingen.....superstrak schilderwerk zo uit het handje! Kunstenaars! En over de gelegde vloer niets dan lof. Heb geen oneffenheid kunnen ontdekken!

PVC vloerdelen vervangen , keurig netjes werk afgeleverd !

Afspraak gemaakt enkele weken terug met de vraag of er vloerdelen vervangen konden worden , dit was wel mogelijk maar werd netjes aangegeven dat ivm vakantieperiode dat dit heel even nog op zich moest laten wachten . Was voor ons geen probleem. We werden kort hierna opnieuw gebeld door Aan huis met mededeling dat monteurs weer aanwezig waren en anieuwe afspraak werd ingepland . de 2 heren welke keurig op tijd waren en erg vriendelijk waren gingen gelijk aan de slag . Hebben de vloerdelen er netjes uitgehaald en vervangen voor nieuwe. Hierbij werd netjes proffesioneel en schoon gewerkt . hebben beschadigde vloerdelen gelijk mee afgevoerd. Complimenten voor deze beide heren en aan huis voor de goede service en vakmanschap. Top !! en dank jullie wel hiervoor.

Perfect geholpen, goed advies

Wij hebben vaker beroep gedaan bij Aanhuis en altijd goed geholpen én de werkzaamheden perfect uitgevoerd. Zo ook deze keer. Misschien iets prijziger dan “standaard”, maar dat is de service, de kwaliteit van het materiaal en de uitvoering van de werkzaamheden, ons zeker waard.

Prima vakwerk

Hordeur is er heel mooi ingezet, ben er heel blij mee

Goede ervaring met het kopen van een PVC vloer

We hebben bij AanHuis Wormerveer een PVC vloer gekocht. We werden goed geholpen, veel keuze, ze namen de tijd voor ons. Kon met veel geluk op de datum wat ons uitkwam gelegd worden. Leggen ging super, snel en met veel mankracht. We zijn dus een tevreden klant.

Geweldige expertise, prachtig resultaat en fijne sfeer!

Wij zijn ontzettend goed geholpen in de winkel bij onze keuze voor de trappen te laten stofferen thuis. Eerlijk en goed advies. Hans heeft ontzettend mooi werk afgeleverd bij ons thuis! Heel erg blij mee! En niet geheel onbelangrijk, een fijne man om om je heen te hebben. Nogmaals dank voor onze prachtige trappen en je fijne humor! Groetjes familie Sparreboom, Zuid-Beijerland

Gewoon goed

Trap netjes en vakkundig gelegd. Zeker een aanrader om bij dit bedrijf langs te gaan.

snelle service en goed advies gekregen voor de te bekleden ruimte.

Wij kochten bij Rido stoffering (gordijnen) en vloer (PVC). Afspraken worden goed nagekomen. Service uitstekend.

Prima bedrijf.

Hun streven is klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Vanaf het begin in hun winkel in Doetinchem tot het na het leggen van de vinyl vloer in keuken, maken ze dit meer dan waard. Top kwaliteit!

Goede ervaring

We hebben vloerbedekking laten leggen en gordijnen vernieuwd. We kregen goede informatie en een vriendelijke, betrouwbare service. Hartelijk dank, de slaapkamer ziet er weer heel mooi uit.

Erg mooi geworden

Na eerdere ervaringen weer naar deze zaak geweest. Prettig geadviseerd en deskundig gelegd en veel service .

Super winkel

Fijn geholpen in de winkel maar ook de mannen die het vinyl hebben gelegd zijn echt toppers met veel plezier in hun werk.

Best beoordeeld uit 75 leden

- Aanhuis.nl Doetinchem | 9.5