Goed!

Prettige bejegening, meedenkend, en goed/vakkundig advies. De montage verliep ook prima/netjes.

Top zeer tevreden

Wij vinden de service heel goed en betrouwbaren firma met een goed team. Wij kunnen de baas goed en nooit een probleem. Gr fam notenboom

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Deuren

Geweldig!

Heel fijn bedrijf en klantvriendelijk. En Gerard is echt een topper. Wat een vakmanschap levert hij af.

• Service en garantie*
  • Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Buiten Zonwering

Prachtige vloer.

Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe vloer. De service was perfect en hebben verstand van zaken. De vloer is erg mooi en perfect afgewerkt met mooie plinten. Wij zijn al meer dan 40 jaar klant bij Bunte en altijd tevreden.

• Ervaring met: Vloeren

Nette service en snelle levering. Zowel in de winkel als de montage prima.

Een 10 met een Griffel!

Van het begin tot het einde Goede communicatie Met de stylliste alles uitgezocht! Ruime keuze overal in. Goede adviezen. Vakmensen aan het werk. Ons huis is prachtig geworden!

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

Goede service.

Wat een geweldige keuze aan vitrage. Eigenlijk teveel om om een keus te maken. Maar uiteindelijk is er altijd een die er uitspringt. De service is heel goed. Ze hebben ook nooit een probleem gemaakt om wat dingen te veranderen. Omdat als je eenmaal weer thuis bent er anders tegen aan kijkt. Vitrage was snel binnen. En werd gelijk een afspraak gemaakt om te ze monteren. De mannen waren snel klaar. En alle plastic enz werd netjes meegenomen. Wij zijn super blij met de vitrage en goede service.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Top service, advies en dienstverlening

Mijn gehele appartement is verbouwd en daar was ik nooit aan begonnen als ik niet viavia de naam van Matthijs van Thuisin Piet had doorgekregen. Hij zou alle zorg rondom de verbouwing en/of inrichting uit handen nemen. En dat klopt! In de winkel is er een bijna oneindige keuze aan vloeren, behang, verf, gordijnen en zonwering, waarbij je deskundig advies krijgt van zeer betrokken en behulpzame medewerkers. De planning en uitvoering van al het werk verliep daarna via Matthijs en in mijn geval heeft hij ook met een aannemer samengewerkt voor wat breekwerk en de aanleg van vloerverwarming en elektra. De mensen die bij je over de vloer komen zijn prettig in de omgang, houden zich aan afspraken, kortom: ik ben uiteindelijk heel tevreden over de samenwerking, zowel qua proces als het uiteindelijke resultaat, want het is echt prachtig geworden allemaal.

• Service en garantie*
  • Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Advies

Zoals we gewend waren: prima

Vakkundig en snel.

• Winkeluitstraling* N.v.t.
  • Ervaring met: Buiten Zonwering

Top service

Ik ben ontzettend goed geholpen en iedereen dacht altijd goed mee

Top service

Had luxaflex voor op het raam besteld en laten plaatsen, heel leuk en vriendelijk geholpen in de winkel bij orderbevestiging datum en tijd van plaatsen en dag voor plaatsing nog een mail met tijd erg prettig de dag van plaatsing de mannen zeer vriendelijk en snel klaar en nemen ook afval mee. Zeer prettige winkel en personeel in Den Helder absoluut een aanrader.

Heel persoonlijke hulp gehad

Goed meedenken en alternatieven laten zien.

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

Fan van Boer Staphorst

Al jaren komen wij, tot volle tevredenheid, bij Boer Staphorst. Sinds kort genieten wij van nieuwe deuren in ons huis. Rutger Brakke werkt bij Boer Staphorst. Wat een geweldige vakman is dat. Vanaf het eerste moment denkt hij mee, komt met oplossingen en loopt indien nodig, nog een stapje harder. Dus voor Rutger een dikke pluim.

• Ervaring met: Deuren

Goede service en vakkundig

In de winkel werden wij goed geadviseerd over de te maken keuzes. De uitvoering was ook in handen van een vakman. Heel erg tevreden met de gelegde pvc vloer in woonkamer, trap en vloerbedekking boven. Dank voor de service.

• Ervaring met: Vloeren

Geweldige ervaring met kundig personeel

Voor de tweede keer in een paar jaar tijd hebben wij door de Lange en Reek ons huis laten stofferen met pvc. Hele goede service. De laatste keer hebben ze ons echt geholpen. Een externe partij had in ons nieuwe appartement vloerplaten geplaatst en daar vloerverwarming in gefreesd. Deze platen lagen ten opzichten van elkaar met zoveel hoogte verschil dat dit niet met egalisatie op te lossen was. We zagen onze verhuizing al volledig in het water vallen mede doordat de leverancier van de platen geenszins van plan was zijn verantwoordelijkheid te nemen. Om een lang verhaal kort te maken: Brenda en Monique hebben er samen met de stoffeerder voor gezorgd dat we toch volgens planning verder konden. Vrijdag zaten compleet in zak en as. Zaterdag kregen we een mailtje dat alles gewoon volgens planning gelegd zou worden. Zondag is er nog een stoffeerder opgetrommeld en deze heeft in 3 dagen tijd de vloer dusdanig glad gemaakt dat er pvc opgelegd kon worden. En deze vloer is werkelijk prachtig! Dat wij deze vloer bij een andere leverancier hadden gezien maakte niet uit: deze konden ze gewoon leveren. Dit is nou wat ze verstaan onder super service

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

Fantastisch

en Nadia hebben ons op en fantastische manier geholpen bij de inrichting van ons nieuwe huis. We kwamen om advies over muren en vloeren en gingen weg met ook nog gordijnen en trapbekleding. Waar ze vooral goed in zijn is verrassend advies. Mooie designs en kleuren die wij niet bedacht zouden hebben, maar zij wel, en die fantastisch bij elkaar blijken te staan. We genieten er nog elke dag van! Ook levering, communicatie, afhandeling was allemaal prima.

Vakkundig en klantvriendelijk.

Prima afhandeling van de bestelling en goede communicatie in de periode tot de aanleg. Vakkundige aanleg door vriendelijk personeel.

• Ervaring met: Buiten Zonwering

super bedrijf

zeer vriendelijk en professioneel personeel

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Goede communicatie en uitstekend werk geleverd

Prima contact met Ruud en goed werk afgeleverd

Netjes gedaan.

Fijne mensen die het werk goed doen. Zouden alleen nog iets krijgen om de vloer schoon te maken

• Ervaring met: Vloeren

Service, goed advies en kwaliteit.

Top ontvangst, goed geadviseerd en zeer fijne medewerkers, monteurs en opmeter. Ook de informatie en nazorg is optimaal. Dit vindt je nog erg weinig, maar jullie weten hoe je de klant koning kan laten zijn.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren

super gewerkt

vriendelijke mensen en zeer netjes gewerkt.

• Ervaring met: Verf/Behang, Vloeren

Top!

Goede kwaliteit, snelle service. De gordijnen hangen perfect!

Het is helemaal top

Super goed geregeld. Afspraken worden volledig nagekomen. Aardige mensen.

• Ervaring met: Vloeren

Zeer goed en betrouwbaar!

Komen afspraken perfect na, uitstekende service

Best beoordeeld uit 53 leden

- Thuisin Kooijman Gladzo | 9.5

- Thuisin van der Woude | 9.4

- Thuisin Pelgrim | 9.4

Over Thuisin

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.