Legt alles goed uit en houdt rekening met wat er speelt en doet voorzichtig zodat je geen pijn hebt
Goed contact
Heeel fijn geholpen en goede zorg
Snel en vriendelijk geholpen
Op de vrijdag na kerst kon ik toch terecht, ivm een kies die is gebarsten(bleek bij her bezoek)
Na een paar slechte ervaringen met tandartsen, eindelijk vertrouwen. Ik ga er niet meer weg.
Mijn ervaring is geweldig. Denken met je mee. Zorgen ervoor dat je tevreden.de deur uit gaat.
Verry well organized process starting from making an appointment and then giving patient professional advise and service
De tandarts houdt rekening met mijn angst voor behandeling(en), neemt ruim de tijd en zegt steeds wat er gaat gebeuren of wanneer iets bijna klaar is.
Dental helpt goed, snel en is goed in communicatie
efficiënt, vriendelijk, gezellig
Ik vind Wibien Heetman altijd een zeer prettige en kundige tandarts die altijd koel blijft en precies uitlegt wat ze gaat doen. Ik kan haar van harte aanbevelen. Ze is ook erg prettig met kinderen. Wat mij betreft zou de tandartspraktijk in een wat minder potsierlijk pand op een neutralere plek mogen staan.
Prettige tandarts, fijne ontvangst en uitleg altijd. Goed meedenkend Enige minpunt is dat afspraken vaak uitlopen dus dat je met regelmaat langer moet wachten in de wachtkamer, ook als je op tijd voor je afspraak bent
Ervaren mensen, nemen je mee in afwegingen/overleg. Nette en verzorgde praktijk.
Tandarts is prettig in de omgang, luistert goed en levert heel goed werk, vind ik
Jullie doen elke keer je uiterste best om me te helpen als het bij pijn is of een afspraak verzetten. Vind jullie dus ongelofelijk klantgericht. Snel behulpzaam professioneel
bij mij worden niet onnodige behandelingen voorgeschoteld, gewoon praktisch kijkend naar mijn gebit en wat nodig is. daar houd ik van.
Na dat er een vulling van mijn voortand afbrak kan ik gelukkig snel komen, beste oplossing was een facing te plaatsen.
We werden op tijd geroepen en zijn vakkundig behandeld.
Nette praktijk, zeer vriendelijke medewerkers
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Snelle service en vriendelijke mensen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar wens is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
alhoewel een hygiënische tand-mond behandeling over het algemeen niet echt een pretje is kun je in vol vertrouwen dit bij deze tandarts doen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak bij de mondhygiëniste goed en naar tevredenheid is verlopen en u zeer tevreden bent over de tandartsen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Met tandarts overlegt wat de mogelijkheden zijn om frame beter passend te maken. Na overleg stappenplan en tijdsplanning gemaakt.
Onverwachts en voor de 1e keer bij jullie geweest. Ik werd hartelijk ontvangen en gelijk geholpen ondanks de drukte.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn dat we u zeer snel een afspraak konden geven en deze ook super is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen