Goede behandeling
Je wordt goed behandeld en met respect
Heel fijn en dat bij de tandarts
Kon gelukkig zelfde dag geholpen worden met rep. afgebroken tand.
goed en netjes
Zeer aangename atmosfeer!! Mijn tandarts is super professioneel! Stelt je door zijn uitstraling en houding meteen gerust en daardoor verdwijnt je nervositeit !! Ben enorm tevreden, dat ik hier patiënt ben! !!!!!
Kinderen vinden het fijn om naar tandarts te gaan. Toont interesse, legt goed uit wat en is kundig.
Stukje kies afgebroken, binnen 8 minuten er weer een topkies van gemaakt. En tegelijk nog een fijn persoonlijk gesprek. Echt top geholpen.
Na dertig jaar ben ik nog steeds tevreden met de mondhygiënist.
Ok
De 2 behandelingen achter elkaar verliepen prima alleen vraag ik me af of dat logisch is.
Zeer positief
Kom bijna alleen bij de mondhygiëniste. Soms verwijst zij mij dan naar een tandarts maar niet vaak.
Heel professioneel en informatief.
Als ik met een controle beurt iets aangeef, dan te horen krijg er is niet aan de hand en een week later wel, dan vind ik dit slordig.
Totaal geen pijn gevoeld en ook geen napijn gehad.
Onder Frank van Velzen en daarna Quan Ho hebben wij altijd geweldige tandzorg gekregen. Sinds kort nu weer overgenomen door een groep heb ik begrepen, en de ervaring tot dusver is heel goed. Fijne tandarts Marscha en goede Mondhygienistes Warsa en Liselotte.
Prettige praktijk Goed personeel Goede bereikbaarheid
Goede zorg, in alle rust en oog voor mijn wensen. Ik deed het zonder verdoving, maar het werd heel goed in de gaten gehouden of het nog goed ging. Top tandartsen(praktijk) dus! Zeer tevreden!
Iedereen is vriendelijk, behulpzaam en er is een luisterend oor!
ik had enige tijd geleden een gecompliceerde ontsteking. met angst en beven naar de tandarts. die stelde mij gerust en loste ter plaatse het probleem helemaal op. niks nieuwe afspraak, gelijk maar even doen! heerlijk...
Vanaf de oprichting van de praktijk altijd goed geholpen.
Had een gebroken kroon en verwachtte een nieuwe aangemeten moeten krijgen, maar een vulling was genoeg en ik stond zo weer buiten met een glimlach en een goed gebit