keurig netjes te woord gestaan en geholpen
onder gebit was niet goed en die hebben goed gemaakt nu even afwachten na een maand dan moet het goed zijn. Tot nu toe zit hij goed. Dus tevreden
Ben altijd wel tevreden alleen heb ik laatst van 10 uur tot 10.20 aan de balie moeten wachten voor het maken van een nieuwe afspraak omdat iedereen tegelijk koffiepauze had? Wellicht handig dat er iig 1 persoon achter de balie blijft om mensen te woord te staan?
Ze doen goed hun werk en ze nemen de tijd
Altijd best wel wat bang geweest voor de tandarts,poos ook niet geweest. Maar toch moed verzameld en weer gegaan. Uiteindelijk bij Joëlle(mondhygiëniste) terechtgekomen en alleen maar lof. Vakkundig en in alle rust helpt ze me. Ook de meiden aan de balie erg vriendelijk en gezellig!
Ben heel tevreden. Geconcentreerd bezig, samen met assistente en NIET zoals ik wel eerder heb ervaren, dat onder de behandeling door het priveleven doorgenomen werd.
Tijdens het onderzoek werd aangegeven wat er gebeurde. Verhelderend antwoord op mijn vragen over de toestand van 2 kiezen/tanden en mogelijke behandeling.
Prettig geholpen en op tijd. Geen uitloop.
Alleen maar positieve ervaringen
Goede ervaringen met de praktijk.
Met zorg werd het Tandsteen (het leek wel ketelsteen) verwijderd
Aardig, kundig en begripvol
Ze weten inmiddels dat ik een makkelijk verdoving wil.
Very caring and always excellent work
Er werd gedaan wat nodig was
Onze kinderen vinden het oprecht leuk om naar de tandarts te gaan bij Mendy!
Zie boven.
Behandeling pijnloos uitgevoerd. Duidelijke uitleg. Vriendelijke tandarts en assistente
alles zeer goed gegaan,
Mooie praktijk met vriendelijke mensen
Goed en vriendelijke medewerkers
Een goede behandeling, duidelijke uitleg.
Goed en vakkundig geholpen. Hele vriendelijke mondhygiëniste. Leg ook alles uit met veel geduld.
Vriendelijk en vakkundig
Vriendelijke ontvangst en behandeling (controle)