Prettig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed, prettig en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De mondhygiëniste die mij heeft geholpen, kende ik nog niet , maar was erg vriendelijk en erg duidelijk . Ze legde alles goed uit. Mijn mond is goed gereinigd. Na de behandeling hebben we gesproken over het feit dat ik graag een vaste mondhygiëniste heb bij mijn halfjaarlijkse controle. Dit vermindert namelijk mijn angst. Hier is alle begrip voor getoond. Echter door de omvang van de praktijk kan niet altijd aan deze wens worden voldaan. Vandaar geen hoger cijfer. Gelukkig had ik na mijn behandeling de controle bij de tandheelkundige die inmiddels bekend voor mij is. Ook gesproken over het feit dat al mijn aandoeningen opgesomd werden. Dit ervaar ik als confronterend. Hier heeft de mondhygiëniste een oplossing voor getroffen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer prettig en naar tevredenheid is verlopen. Helaas door het te kort aan mondhygiënisten kunnen we inderdaad voor nu niet altijd garanderen dat u dezelfde behandelaar heeft. Hopelijk dat we dit op kort termijn wel voor u kunnen realiseren zeker ivm uw angst. Vraag hier gerust naar bij de receptionistes. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Altijd betrokken
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak betrokken en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vind het meestal vervelend om er naar toe te gaan
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen en hopen dat we voor u het vervelendste randje eraf hebben kunnen halen ;) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zeer positief
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer positief en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Na voldoende afspraak herinnering via e-mail, vlotte en goede reiniging en controle ondergaan.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vlot en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zowel tandarts als assistente geven je een goed gevoel. Zijn geïnteresseerd, hebben geduld en zijn kundig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk, met geduld, kundig en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mooie en nette tandarts praktijk en geholpen door een enorm aardige tandarts.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Het zou fijn zijn dat je als patiënt weet hoe lang een behandeling heeft geduurd zodat je meteen op de hoogte bent van de kosten die in rekening worden gebracht, zodat je niet achteraf voor een verrassing komt te staan.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw behandeling goed is verlopen. U mag uiteraard altijd samen met uw behandelaar aan het eind van uw behandeling bespreken wat de tijdsduur is geweest en de mogelijke kosten. Boven de 250 euro krijgt u van te voren een begroting.(wettelijk verplicht) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Toen ik bij de bijeenkomst aankwam, was ik erg bang, beefde en had tranen in mijn ogen. De assistente heeft mij verdoofd, het was heel sterk, ik kon mijn hele bovenkaak niet voelen. Het was de eerste keer dat ik zo'n sterke verdoving kreeg. De procedure verliep zeer soepel en pijnloos. Naar mijn mening is Dr. Charles een professional met een goede benadering van de patiënt. Wat kan ik zeggen, ik had een vierkanaals tand die een wortelkanaalbehandeling heeft ondergaan en het was een prettig bezoek. Als ik of een van mijn goede vrienden in de toekomst een ingewikkelde behandeling nodig heeft, zullen we zeker dokter Charles raadplegen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer prettig, naar tevredenheid is verlopen en u totaal niks heeft gevoeld. Het zal nooit een plezier uitje worden, maar we proberen mee te helpen om een behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben nog niet zo lang bij deze tandarts. En ik was heel angstig. Maar sinds ik hier ga ben ik niet meer gespannen of nerveus. Ze doen er echt alles aan om je op je gemak te stellen. En.. het werkt ook. Prettig contact. Zeer kundig! En fijne mensen. Als ik weer zou verhuizen en ik zou twee uur moeten rijden zou ik toch bij deze tandarts blijven!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen en we u hebben geholpen om uw angst om te zetten naar ontspannen in de stoel. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vlotte behandeling en prima hulp.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vlot en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik kwam voor het eerst en alles werd netjes uitgelegd door de secretaresse. Bij de tandarts en assistente waren ze ook heel vriendelijk en luisterde goed. Ik heb het als een fijn bezoek bij de tandarts ervaren
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn, vriendelijk en met aandacht is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Gemakkelijk een afspraak kunnen maken, afspraak verliep mooi op tijd en ik heb al mijn vragen kunnen stellen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak op tijd, prima en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Netjes geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prima en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prima geholpen door deskundige medewerkers.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede uitleg, veel geduld. Ben zeer tevreden.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met tandarts Monteiro en Wanda met geduld en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Op tijd geholpen, prima behandeling. Checken of alles goed verloopt.
vriendelijk en deskundig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer deskundig, vriendelijk en prettig is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ze weten je enorm op je gemak te stellen en je wordt altijd vriendelijk ontvangen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en vertrouwd is verlopen en u goed op uw gemak bent gesteld. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik moet een uur rijden om bij deze tandarts te komen maar heb het er graag voor over.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Dat u een uur ervoor rijdt zegt al genoeg :) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Korte wachttijd,snel en vakkundig geholpen!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak snel en vakkundig is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
xx
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Professioneel!!!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak uitstekend is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen