Heel goed.
Uitstekend behandeld maar door persoon die niet in de lijst van deze enquete staat en ook niet op monitor in de wachtkamer: opmerkelijk
mocht in de stoel plats nemen,maar moest toch nog lang wachten
Goede ontvangst. Telefonisch goed bereikbaar. Behandeling vakkundig.
xx
Wat er ook gedaan moet worden, je bent in goede handen. Prima uitleg over de behandeling.
Pijnlijk moment in tong en lip tijdens behandeling mond hygiëniste. ‘s avonds en ‘s nachts was tong stijf en pijnlijk en er zat een pijnlijke “afzuigplek” in het slijmvlies onder mijn tong.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Vervelend te horen dat uw afspraak wat pijnlijk is verlopen. Helaas kunnen we het tandsteen verwijderen niet geheel pijnvrij maken, maar wel zo comfortabel mogelijk. Geef dit ook de volgende keer aan als u komt voor de mondhygiëniste zodat hier extra rekening mee gehouden kan worden. Mocht u hierover in gesprek wensen te gaan met ons verzoeken we u om contact op te nemen. Dit kan via email: [email protected] of telefonisch: 0167563780, hier mag u vragen naar de praktijkmanager. Zo kunnen we uw verhaal horen en intern bespreken. Graag zien we uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De controle werd professioneel uitgevoerd, jammer dat de behandeling door de mondhygieniste niet aansluitend ingepand was.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en professioneel is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Keurig ontvangen en vervolgens uitgelegd wat er gedaan gaat worden. Tips gekregen tijdens behandeling voor onderhoud aan gebit. Daarna vervolgafspraak in gepland.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak keurig en klantgericht is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed geregeld vriendelijke mensen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak helemaal top is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Controle werd op tijd en nauwkeurig gedaan. Men kwan met advies en liet de keuze aan mij om het wel of niet op te volgen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met een goed luisterend oor en advies gevend met eigen keuze is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zowel voor de tandarts als de assistente een en al lof!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak super is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Een tandartsbezoek behoord niet tot mijn favoriete "uitjes". Men houd daar in de praktijk rekening mee en ook met mijn ev. wensen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed is verlopen met aandacht voor uw angst en wensen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Bij de tandartscontrole voor mij een nieuwe tandarts gehad. Vriendelijke jonge man. Bij de preventieassistente ook voor mij een nieuw iemand, heel aardig en meedenkend. Rustig en goed geholpen. Heel fijn!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak bij beide nieuwe behandelaren heel fijn is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Deskundige werknemers, werken keurig op tijd en zijn helder in het behandelplan.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak deskundig en op tijd is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik was een tijdje niet geweest vanwege gezondheidsproblemen maar ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak na een lange periode van afwezigheid goed en vriendelijk is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De tandarts is een vriendelijke vakkundige tandarts, ze legt alles goed uit en geeft uitgebreid advies.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk, vakkundig en met duidelijke uitleg is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Jaarcontrolle
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk en goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijk, goed, en snel geholpen...
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak gewoon goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Planning en kosten zijn vooraf besproken.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zoals u had verwacht is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijn en snel geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn en snel is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Keurig verzorgde behandeling door zowel de mondhygiënist als de tandarts
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraken volledig naar wens zijn verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Nauwkeurig nagekeken en daar tijd voor genomen. Vriendelijk te woord gestaan en vragen die door mij zijn gesteld die beantwoord zijn.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed, vriendelijk en duidelijk is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geen lange wachttijd. Wat ik wel storend vind is de t.v waarvan het geluid echt hard staat in de wachtruimte boven.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zonder lange wachttijd en goed is verlopen. De tv staat zo hard om geluiden (bijvoorbeeld persoonlijke gesprekken van een andere patiënt met de tandarts) vanuit de behandelkamer te onderdrukken, maar wij snappen dat dit soms als intens beleefd kan worden. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Aanmeldbord melde dat op de 1ste verdieping moet wachten. Moet wel weer naar beneden om behandeld te worden. Begin van de behandeling mond reinigen even later komt iemand die verder gaat met schoonmaken en kijkt dan het gebit na alles goed en geen verdere behandeling nodig. Wie wie was kon ik niet opmaken assistente of tandarts.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Jammer te horen dat uw afspraak wat rommelig is verlopen. Graag zouden we met u in contact komen om te bekijken wat volgens u rommelig is verlopen zodat wij dit in de toekomst kunnen voorkomen. Wij zijn te bereiken via email : [email protected] of telefonisch: 0167563780 U mag vragen naar de praktijkmanager. Wij kijken uit naar uw reactie Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen