In deze praktijk wordt je goed geholpen,deskundig personeel en vriendelijk, heel fijn!
de tandheelkundige zorg is top en dat is het belangrijkste. maar het reserveren een crime qua tijd die erover heen gaat dat je aan beurt bent en als het dan zover is, wordt gebeld voor een mogelijk ander moment…. voor mij het nadeel van de schaalvergroting
Zoals altijd, prettig en goed geholpen.
ik ben goed geholpen
Dubbele afspraak (mondhygiëniste & tandarts) waarbij de tandarts tussendoor even het gebit kwam controleren. Dit zorgde ervoor dat de behandeling minder lang duurde dannin eerste instantie gepland. Zeer prettig.
Goede tandarts
Wat ik hier boven al omschreef.
Goede ervaring in het Tandheelkundig Centrum van Steenbergen!
was weer goed
Geen.
Donderdagavond vulling van een kies gebroken. Vrijdagochtend gebeld, helaas niet direct plaats. Noodreparatie op maandag, dus ook nog snel en prima. Over 1,5 week een nieuwe vulling!
Goede uitleg
Gewoon goed
Ik voel mezelf op mijn gemak daar wordt naar je geluisterd en er is een goede sfeer
Alles goed geregeld en duidelijk
Ik had wel het gevoel dat ik aan de “lopende band” werd geholpen omdat de tandarts ook naar een andere behandelkamer/andere cliënt ging terwijl ik in de stoel lag en even in een hoestbui kwam.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met een goed resultaat is verlopen op de kleine onderbreking na. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zowel door de receptie als de mondhygiëniste vriendelijk ontvangen, bijna geen wachttijd. Goede uitleg en goed advies van de mondhygiëniste. Weer met een lekker schoon gebit de deur uit. Tot over n half jaar!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk met bijna geen wachttijd en naar tevredenheid is verlopen. Tot over een half jaartje :) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ze gingen er goed mee om dat ik bang ben voor de tandarts
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met aandacht voor uw angst en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Nvt
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Alles naar wens
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak volledig naar wens is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mijn behandeling is prima gegaan
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prima en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
mocht je angst voor de tandarts hebben, dan verdwijnt dit vanzelf door de wijze van communiceren en behandeling. zeer prettig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met gevoel voor uw angst en naar volle tevredenheid is verlopen. Hopelijk blijft zo de drempel laag voor u. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Deskundige hulp!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn, deskundig en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Praatjes vullen geen gaatjes maar deze tandartsen wel. Aanrader
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer leuke reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
er wordt voldoende tijd genomen voor een goed resultaat wel duur
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen