Het meedenken, het adviseren en de snelle reactie (zelfs aan huis om iets te controleren) worden door ons bijzonder gewaardeerd!
Kalkman levert kwalitatief goede producten, communiceert heel goed, komt afspraken na en vraagt een hele redelijke prijs. Een vraag of een wijzigingsverzoek voor de offerte wordt snel beantwoord. Er wordt ook heel netjes en duidelijk gecommuniceerd. De levering van het stapelbed verliep keurig. Andere winkels kunnen een voorbeeld nemen aan Kalkman!
Vooraf een slaaponderzoek geeft inzicht in je eigen slaapgewoontes. Dat is handig bij het bepalen van het juiste matras. Vriendelijke en behulpzame verkoper. Hij neemt de tijde en laat ons bepalen welk matras bij ons past.
In een mooie winkel wordt echt even de tijd voor je genomen. Er is geen onderhandeling mogelijk wat ik op zich wel leuk vind en het dan ook gun. Lekkere matrassen hebben wij gekocht waarbij we thuis een leuk presentje erbij kregen.
Deskundigheid en klantvriendelijk.
Ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en geven daarbij uitgebreid advies. De levering van het bed is uitstekend. Het oude bed wordt afgebroken en meegenomen en het nieuwe bed wordt netjes gemonteerd en verpakkingsmateriaal netjes opgeruimd. Alles wordt goed uitgelegd.
Zorgvuldig en snel geleverd, daarna goede uitleg. Vriendelijke medewerkers.
Topper, kussen en kussensloop zijn goed. Snelle levering. Jammer dat de aanhef doet denken dat jullie niet weten of ik een vrouw of een man ben. Zeer onpersoonlijk
De service is top en de producten zijn van hoge kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
Matras besteld en zou geleverd worden tussen 2 en 4 weken. Werd geleverd met 1,5 week. Oude matras werd meegenomen. Dus alle werd meer dan goed geregeld
Bedankt voor jullie goed advies over de keuze van matrassen en boxspring.
Zeer vlotte en correcte afhandeling. .
Hier gaat het enkel om de klant, juist niet om de verkoop van zo veel mogelijk producten. Wat past bij de klant, wat is de wens en waarmee kunnen we de klant zeer tevreden stellen? Er werd bij mij juist geadviseerd om sommige extra’s juist niet te kiezen omdat dit toch geen toegevoegde waarde heeft. Daarnaast ruime mogelijkheid om producten eerst goed uit te proberen alvorens tot koop over te gaan. Heel erg tevreden mee, net als met het zeer vriendelijke personeel: zowel in de winkel als tijdens de montage thuis. Geweldige mensen!!
Zeer betrokken medewerkers die doen wat in hun mogelijkheden ligt om de klant goed te laten slapen.
Zoals altijd, dit bedrijf staat altijd voor je klaar. Nog nooit iets negatiefs ervaren. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Vriendelijke, professionele medewerkers. Uitgebreide begeleiding bij het zoeken naar het voor mij fijnste matras .
Goed bedrijf met een prima service.
Er werd goed de tijd voor ons genomen en serieus met ons meegekeken. Vragen werden goed beantwoord.
Je word er heel goed geholpen en ze hebben alle tijd voor jou . Ik neem vaak iemand mee naar de Jager en ze zijn altijd verbaasd dat ze zo goed geholpen worden.
Goed advies gekregen. De matrassen liggen super lekker! Ook het hoofdbord is erg mooi. Blij mee!
Goed geholpen- prachtige kwaliteit en geweldige service.
Ik ben als Parkinsonpatiënt op zoek gegaan naar een goed bed. Ik werd bij Beddenspecialist Kalkman erg fijn verwelkomd en Twan dacht erg goed met met me mee. Een foutje in de factuur werd zelfs proactief hersteld; erg netjes. Het bed ligt geweldig. Ik ben dus een erg blije klant en kom hier zeker terug!
Uitstekende uitgebreide voorlichting en advies. Snelle accurate levering met een hoog serviceniveau.
Beste Frits, Erg bedankt voor uw review. Heel veel slaapgenot toegewenst! Met vriendelijke groeten, Joyce, Nicole, Yvette en Arjan
Heldere informatie over de bedden. Afspraken over de levering goed nagekomen. Plaatsing bed prima.
Met het uitzoeken van een nieuw ledikant en matrassen hebben we ontzettend goed advies gekregen en er werd echt de tijd voor genomen! De levering was vrij snel en is door de monteurs netjes geïnstalleerd, onze complimenten! Wij zijn zeer tevreden en het is het zeker waard wat we ervoor hebben moeten betalen. Wij bevelen het ook zeker aan als je goede matrassen wilt en evt nieuw ledikant om je bij de vries te laten adviseren en kopen.
Beste Arthur en Antoinette, Enorm bedankt voor de mooie review. Wij wensen jullie veel slaapplezier met jullie prachtige bed. Met vriendelijke groeten, Arjan, Joyce, Nicole en Yvette
- Beddenspecialist Dekker Slapen | 9.8
- Beddenspecialist Kalkman | 9.7