Zeer tevreden.

Wij zochten een geschikte boxspring en werden in de zaak hierover in zeker twee uur goed geïnformeerd. Er komt meer bij kijken dan je als leek denkt. Er zijn heel wat keuzes mogelijk qua matras, tijk van het matras, elektrische verstelbaarheid, hoofdboard en sierlijst. De keuzes werden goed begeleid, er werd meegedacht, er werd goed gecommuniceerd en afspraken werden keurig op tijd nagekomen. En ook heel belangrijk: we konden er een nachtje over 'slapen'. Er was vertrouwen over en weer. Ook over de levering zijn we zeer tevreden; de twee medewerkers gingen nauwkeurig te werk en legden na gedane arbeid goed uit hoe de bedden te verplaatsen als we de vloer eronder zo nu en dan willen stofzuigen. Wij slapen nu een week in ons nieuwe bed. We zitten nu in een proefperiode waarin we nog van matrastype kunnen veranderen. Dit vormt een uitkomst voor mijn vrouw, die na twee knie-operaties en een gevoelige nek een zeer goed afgestemde ondersteuning door het matras en het hoofdkussen nodig heeft. Overleg is inmiddels gaande over haar slaapervaring van de afgelopen week.

• Waar kent u ons van? Overig

goed advies en fijne medewerkers

goed advies, prettige service. Fijn dat de kussens uitgeprobeerd kunnen worden alvorens te kopen.

• Waar kent u ons van? Overig

Perfect begeleid met het uitzoeken van ons nieuwe bed.

Wij zijn zeer tevreden over het bed,en zeer goede service . Zeer professionele bezorging en montage, super dat ze alles opgeruimd en het verpakkingsmateriaal meegenomen hebben. Nog hartelijk dank voor het cadeautje , werd zeer op prijs gesteld.

deskundig en vriendelijke winkel

Deze winkel heeft kennis van zaken. Ze nemen de tijd voor een goed advies. En de service is ook nog eens zeer goed. Je betaald wat meer maar het is het dubbel en dwars waard.

• Gekocht product: Bedtextiel | Badtextiel
  • Waar kent u ons van? Via bekende

Uitstekend geholpen en prachtig bed geleverd en gemonteerd!

Als eerst ben ik in de winkel in Druten uitstekend geholpen. Er wordt de tijd genomen en niet gedwongen tot keuzes. Uiteindelijk bed en matras afgeleverd en netjes gemonteerd. De collega's werken netjes en professioneel. Duidelijk is te merken dat alle medewerkers met plezier hun werk doen en onderling duidelijk communiceren. Een aanrader!

• Waar kent u ons van? Overig

Vakkundig geholpen en goed advies gekregen. Ik kan weer slapen op een heerlijk bed.

• Waar kent u ons van? Via bekende

Wij zijn heel goed geadviseerd en blij met onze nieuwe matrassen

Heel tevreden

• Waar kent u ons van? Kranten

Ik kon gelijk de slaap ID meenemen. Ze waren ook heel flexibel met de tijden van het uitkiezen van het matras. Want het was onzeker of wij een bepaalde dag konden, op de dag zelf heb ik gebeld en konden we alsnog komen. We kregen een heel goed advies. Ik heb al stuk minder last van mijn nek door het goede advies over een passend kussen. En het matras is wel even wennen, anders als onze vorige matrassen, maar ligt lekker. Nog een leuk extraatje, degene die ons het advies had gegeven, kwam zelf het matras brengen. Heel persoonlijk.

• Waar kent u ons van? Via bekende

zeer goed winkel in venlo

• Waar kent u ons van? Via bekende

goede hulp bij de keuze van de aankoop

Er was veel geduld en tijd voor overleg over de aankoop

• Gekocht product: Compleet bed
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

super service, goed geholpen

fijn geholpen in de winkel. bed voldoet aan alles.

• Gekocht product: Compleet bed
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

Zeer gewaardeerde kwaliteit

Na een nare ervaring in een zaak, gevolgd door slecht slapen, fysieke klachten deden we een poging bjj Verkade. Een wereld van verschil. Een luisterd oor, een professionele aanpak wat past er exact bij de persoon. Wij zijn heel blij dat we in deze gehoord zijn. Dank jullie wel, team Verkade

heel goed

hele goede service en adviesen gekregen. Hele goede uitleg over verschillende matrassen voor verschillende slaap houdingen.

• Waar kent u ons van? Internet/Google

Uiterst zorgvuldig en klantvriendelijk

Heeft aandacht voor de wensen van de klant en geeft prima advies zonder opdringerig te zijn.

• Waar kent u ons van? Kranten

Erg vriendelijk en ter zake kundig

Erg prettig.

• Waar kent u ons van? Overig

We zijn heel goed en uitgebreid geholpen. In totaal zijn we drie keer langs geweest om tot een aankoop van een bed te komen. Alle informatie is duidelijk en men neemt de tijd voor je. Heel prettig.

Zeer goed geholpen

We zijn zeer goed geadviseerd. Medewerker weet veel over zijn producten, is vriendelijk en behulpzaam. Bezorgservice ook top en alles netjes in elkaar gezet. Pluspunt vonden wij ook dat we ‘‘s avonds op afspraak terecht konden.

Heerlijk matras

Ik heb een heerlijk matras, lekker zacht echt superlekker

Super fijn

Bij het eerste gesprek werden onze wensen besproken. Naar aanleiding daarvan kregen we de Slaap id sensor mee. Bij het tweede gesprek namen we de uitkomst door van de sensor. Daarna verschillende bedden geprobeerd en een keuze gemaakt. Bij aflevering van de bedden kregen we de kussens op proef mee. Als die niet bevallen kunnen we een ander kussen uitproberen. Wij zijn erg tevreden met de aandacht van de medewerker voor onze wensen. Ook de service is goed. Het is ook erg praktisch dat je gratis kunt parkeren voor de deur. Wij bevelen De Vries in Druten van harte aan.

Zeer goed geholpen

Ik ben zeer tevreden en zeer goed geholpen. Toen ik na mijn operatie thuis kwam stond mijn nieuwe bed in mijn slaapkamer klaar. Waar ik nu veel profijt van heb. Mijn hartelijke dank aan alle medewerkers van Huisman beddenspeciaalzaak.

Aardig en vriendelijk personeel

Netjes en goed geholpen rustig en duidelijk alle tijd om uit leg te geven

Ontspannen !!

We zijn eerst ontzettend gastvrij ontvangen door Angelique en Juul .Joost heeft alle tijd genomen om allerlei matrassen te proberen met ons maar met een goed advies wat goed aansloot op onze wensen ivm veel rugklachten. Uiteindelijk een bed van Hasena en heerlijke matrassen. Geweldige service kan het iedereen aanraden. Allemaal super bedankt ,wij slapen heerlijk en ontspannen .

• Waar kent u ons van? Via bekende

Vakkundig advies met producten op hoog niveau

Er werd goed geluisterd en gekeken naar ons als klant en alle tijd werd genomen om tot de uiteindelijke keuze te komen

Fantastische service

Wederom heel blij met de service, kwaliteit en klantgerichtheid van De Jager Slapen! Een absolute aanrader.

Heel klant vriendelijk

Onze ervaring is heel positief. Luisteren goed wat de vraag is en gaan er mee aan t werk. Positieve adviezen en leggen ook goed uit waarom. Slaap gedrag meten met apparaatje. Goed overleg in het oude bed afvoeren en t leveren en instaleren van het nieuwe bed. Kortom wij zijn zeer tevreden .

Best beoordeeld uit 16 leden

- Beddenspecialist Dekker Slapen | 9.9