Goede ervaring Prima verkopers goede uitleg nam de tijd Alles werd gebracht /gemonteerd service als er iets is bellen! Top bedrijf
Jan weet waar hij over praat, heeft kennis van zaken. Zijn vrouw adviseert uitstekend bij de aanschaf van beddengoed. Zijn allebei heel klantvriendelijk en geïnteresseerd. De bezorgers waren ook service gericht en vriendelijk. Ik ga anderen zeker adviseren om naar Beddenspecialist Kalkman te gaan.
Door het goede advies zijn we op een heel ander type matras uitgekomen dan wij zelf dachten dat goed zou zijn. Wij zijn erg tevreden met matrassen en slapen veel beter en comfortabeler.
Prettige verkoop. Meedenken aan oplossing en geven van suggesties.
Goede service en prettige behandeling . Ook het afleveren vonden we zeer correct.
In de webshop een nieuw dekbed en kussen besteld en door de duidelijke omschrijving precies dát kunnen bestellen wat ik wilde hebben. Snelle levering.
Open, eerlijk en betrouwbaar
Goed advies en fijne service
Wij zijn op een zakelijke, maar zeker ook vriendelijke manier te woord gestaan en geholpen. De manier van informeren en adviseren kwam betrouwbaar, goed en eerlijk over.
Fijn bedrijf waar rustig de tijd voor je wordt genomen, echt wordt meegedacht en eerlijk advies wordt gegeven. Ook bij de aflevering erg vriendelijk en behulpzame mensen.
Kundige bezorgers alleen een nadeel dat ik geen kassabon kon ontvangen. storing aan het apparaat.kom binnenkort bij U langs om deze betaling te bevestigen op de factuur.
Zie bovenin
zeer kundig advies, niet enkel over het bed maar ook alle daarbij horende accessoires en bed textiel. door het uitlopen van onze bouw hebben we de levering enkele malen moeten verplaatsen wat geen enkel probleem was. vervolgens alles netjes geleverd.
Toegankelijk, correct, vriendelijk en prettig om zaken mee te doen
Het kopen van het bed is een uitgebreide procedure geworden. We zijn er ook achter dat voor een goede keuze dit ook nodig is. Vooral ook het plaatsen van het bed werd gedaan door twee leuke mensen. We zijn twevreden met de keuze.
Goede uitleg, gesprekken en daarna advies gehad. Fijne persoonlijke benadering. Afspraken worden nagekomen. Installatie snel en vakkundig.
Het bed biedt alle ondersteuning die nodig is om te komen tot een prima nachtrust. Het advies van Houben is voor 100% uitgekomen.
Wij zijn heel blij met ons mooie bed. De matrassen slapen heerlijk en ook het nieuwe dekbed en kussen bevallen prima. Dank aan Bert voor zijn deskundige adviezen!
Wij zijn hebben twee bedden gevonden die passen bij onze slaapwensen. Er was ook veel aandacht voor het uiterlijk van het bed en het beddengoed, zodat de bedden perfect passen in het interieur van de slaapkamers.
Wij hebben het gevoel dat we geweldig geholpen zijn. Alle afspraken werden stipt nagekomen. Het plaatsen van het bed verliep fantastisch. Verder tot onze grote verrassing werden we nagebeld of alles in orde was.
Sinds zaterdag, 22 april, de trotse eigenaren van een nieuw bed. Niet zomaar een bed maar één van 240 breed. Door een aandoening is een extra breed bed nodig. Een paar weken geleden kwamen wij met deze vraag bij De Vries Slapen. Daar werd geluisterd en geadviseerd. Na het dragen van een slaapmeter, soort hartslagmeter, terug naar de winkel voor advies. Daar werd uitgebreid geluisterd, geadviseerd en uitgeprobeerd. Resultaat een prachtig bed met heerlijke matrassen waar ik, en mijn man, heerlijk in slapen. Wat een genot! Ook de mannen die het bed kwamen plaatsen, toch 2 bedden van 120 breed, waren zeer kundig. Met een hoogwerker door het raam en daarna op onze slaapkamer in elkaar gezet. Nu slaap ik op “leen” kussen om deze uit te proberen, ik ben nogal kieskeurig qua kussen. En als het bevalt kan ik er één aanschaffen en als het niet bevalt uiteraard geen, en ook dat is geen probleem.
De Jager Slapen denkt mee, heeft veel kennis en is zeer klantvriendelijk. Afspraak voor bezorging op het laatste moment nog kunnen vervroegen, wat wij super vinden. Prachtige bedden en goede kwaliteit beddengoed met veel keus. Groot vertrouwen bij het personeel.
Vriendelijk ontvangen en zeer kundig advies! Vriendelijk bedankt voor de goede service. Groetjes Willy Holtland Hallie.
We hebben een goede voorlichting gekregen bij de aanschaf van een nieuwe lattenbodem voor ons bed. Alles netjes afgeleverd en gemonteerd voor ons. Prima bedrijf.
In de winkel werd ik goed geholpen. De uitleg was duidelijk en er werd de tijd voor mij genomen. Door een goede uitvraag, kon mijn zoektocht worden toegespitst op een paar matrassen, waardoor ik rustig de tijd kon nemen om die uit te proberen. Dit heeft een matras opgeleverd, dat erg fijn ligt en waar ik zeker beter op slaap.