Goed en lekker snel geholpen. Heerlijk koffie gekregen, toppers!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Prima reparatie. Snelle service

Goed geregeld

• Kwaliteit ruitherstel

prima, duidelijke uitleg en snelle service

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Goede flexibele service

Snel leenauto beschikbaar.

Prima ruitvervanging

Goed ontvangen, met een lekkere kop koffie gewoon aan tafel kunnen doorwerken. Ondertussen werd de ruit vervangen en kon ik na deskundige instructie weer vertrekken. Al met al, goed gewerkt!

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

Snel, efficiënt, vriendelijk

Vriendelijk welkom, lekker koffie, snel gedaan!

Goede en snelle service!

Ik werd direct teruggebeld om een afspraak te maken. Het plaatsen van de nieuwe voorruit was zo gepiept.

TOP service

Snel, vriendelijk en professioneel geholpen met de vervanging van onze camper voorruit. Aanbevolen!

Wat een goede service

Normaal geef ik nooit beoordelingen maar nu moet ik het toch even kwijt Wat een prettig en fijn bedrijf

vakmensen

barst in de voorruit van de camper. Gemeld bij de verzekering en doorgestuurd naar Carwin. Tijdig op de afspraak en er werd meteen aan begonnen. Even een rondwandeling gemaakt, en bij terugkomst was de nieuwe voorruit geplaatst, voorzien van de milieustickers en (gelijmde) spiegel. Vakmensen dus.

Zeer goed geholpen!

Heel fijne service, snel en goed geholpen.

Goede klantvriendelijke service

Gemakkelijk afspraak maken. Vriendelijke service bij ontvangst.

• Kwaliteit ruitherstel

Aardige mensen en prima service

Reparatie keurig en zorgvuldig uitgevoerd. Communicatie vriendelijk en punctueel.

Goed en snel geholpen

Snelle service

• Kwaliteit ruitherstel

snelle service- vriendelijk personeel - schone zitruimte

makkelijk afspraak te maken en binnen paar dagen welkom. vriendelijke mensen werken daar die vakkundig hun werk hebben gedaan.

Heel netjes afgeleverd

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Snel en goed geholpen

Mijn ruit werd snel en vakkundig gerepareerd.

Snelle en attente service

Afspraak was snel geregeld, werd zelfs gebeld dat ik eerder terecht kon. Nette ontvangst.

• Kwaliteit ruitherstel

Was prima, duurt wel langer dan gedacht

Uitstekende service

Prima ervaring. Snelle en professionele service.

top

snelle en goede afwerking .

helemaal top!

prima service en lekker snel geregeld, ik heb een barstje in mijn voorruit laten repareren en er ontbrak eigenlijk niks. Hele complete en snelle service

Prima en snel

Hoewel het afleveren van de auto een beetje knullig ging is mijn ervaring helemaal goed. Snel en netjes geregeld en afgeleverd!

Goede service, vriendelijk

Goed en snel geholpen.

• Kwaliteit ruitherstel

is vlot gerepareerd. op tijd volgens afspraak

Over 123RUIT.nl