Voor mijn Volvo 240 zijn ze hard opzoek gegaan naar een voorraam. Netjes doorgegeven dat die wel even kon duren. Daarna was de afspraak zo gemaakt inclusief leenauto. Top!

Vlot en netjes.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Goed duidelijk en hulpvaardig

Alles oké

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel

Alles top geregeld! Snel afspraak.

Na aanmelding direct telefoontje om afspraak te maken. Kon snel terecht. Raam netjes gerepareerd.

Snel en vakkundig geholpen

Zie titel.

Perfect geholpen

Online makkelijk een afspraak inplannen met daarbij voorkeurdata en tijden. Ik ben vlot teruggebeld voor een definitieve afspraak en er was heel snel plek. Vriendelijk en vrolijk personeel en de ster in mijn ruit is echt niet meer zichtbaar. Ik ben heel tevreden.

• Kwaliteit ruitherstel

Prima service en vriendelijk geholpen

Inmiddels voor de tweede keer voorruit laten vervangen en beide keren goed geholpen en klantvriendelijk!!

was erg tof

was erg tof en snelle service.

Zeer netjes gedaan

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Het personeel is heel vriendelijk en ik ben goed geholpen.

Goede service, wachttijd niet te lang

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Snel en heel vriendelijk geholpen!!

Ik kon erg snel terecht, werd heel vriendelijk te woord gestaan en kreeg ook snel een belletje dat mijn auto weer klaar was. Al met al heel tevreden over de service!

Goeie service

Duidelijkheid in uitleg, snelle service, vriendelijk personeel

• Kwaliteit ruitherstel

Gereedschap niet aanwezig voor monteur waardoor relatief lange wachttijd voor ruitvervanging

Tegenvallend wegens lange wachttijd

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer slecht. Ik adviseer geen enkel persoon of bedrijf gebruik te maken van dit bedrijf.

Niet klant gericht. Communicatie met klant slecht. Denken alleen aan eigen sores. Gaan in discussie met klant, dit moet je als bedrijf nooit doen. Meerdere keren terugkomen voor enkel een ster in ruit. Hierdoor veel te lange en onnodige doorloop tijd voor herstel van ruit.Ik adviseer de leasemaatschappij en anderen een ander bedrijf te kiezen, bijvoorbeeld Carglass. Een ballen tent!

• Kwaliteit ruitherstel

Prima geholpen en weggereden met weer een gerepareerde ruit.

Zie hierboven

Klantvriendelijke kwaliteit

Makkelijk afspraak te maken, erg klantvriendelijk. Vakkundig geholpen, probleem netjes opgelost.

• Kwaliteit ruitherstel

Goed ontvangen met onze camper goed over nacht en goede service koffie thee chocomel erg vriendelijk en natuurlijk een nieuw camper raam.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Duidelijke afspraken en snel geholpen

Prima service. Flexibel en snel geholpen en de leenauto kostte alleen een paar liter tanken Vriendelijk geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

Heel fijn en snel geholpen gelijk tijd gereserveerd

Super bedrijf klant vriendelijk en professioneel.

Lekker snel geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

Vakkundig en zeer servicegericht, tijdens de reparatie zelfs een werkplek.

Vakkundig en zeer servicegericht, tijdens de reparatie zelfs een werkplek. Topbedrijf!

Top service

Goeie en snelle service. Zeer klant vriendelijk Aanrader!

Goed geregeld!

De ontvangst was vriendelijk, de behandeling duidelijk en er was zeker ook tijd voor gezelligheid. De camper werd keurig rijklaar gezet met nieuw raam. Goede service.

Over 123RUIT.nl