Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Auto & Bandenservice de Ree

Complete Autoservice & Bandenservice. Wij houden je auto in topconditie! Je kunt bij ons terecht voor de complete onderhoudsservice, APK, winter/zomer check, automaatbak spoelen en aircoservice. Naast de service aan u auto bieden wij een breed assortiment aan zomer- winter- en all-season banden aan. Ook voor uw bandenwissel met opslag en schoonmaakservice, het balanceren van uw banden en het uitlijnen met speciaal 3d uitlijn apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres! Als specialist in bandenservice bieden wij ook truck- en landbouw banden aan of de reparatie. Klapband of lekke band? Met onze 24/7 mobiele servicewagen helpen we je snel weer op weg! Kortom, wij zijn een full-service bedrijf waar u als klant kan rekenen op kwaliteit, gespecialiseerd personeel en goede service waarin de veiligheid en wensen van u als klant de belangrijkste factor is.

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.