Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Mint Advocaten

Mint advocaten is een kantoor in Zuid-Oost-Vlaanderen gespecialiseerd in arbeidsrecht, vennootschapsrecht en privacy wetgeving. Wij richten ons voornamelijk naar de ondernemers die actief zijn in Zuid-Oost- en Zuid-West-Vlaanderen. Wij, ondernemers/advocaten, ontmoeten heel wat andere ondernemers zoals u. Uiteraard wenst u correct advies tegen een betaalbare prijs. Laat dit nu net zijn waar Mint advocaten voor staat. Wij staan u als ondernemer bij in diverse facetten van uw ondernemingsleven. Dit is uiteraard heel ruim en behelst zowel uw personeel, leveranciers, klanten en uw interne huishouding. Wij komen aan al uw noden als ondernemer tegemoet. Wij helpen u ook met allerhande contracten en informeren u aangaande de wetgeving die van toepassing is op uw vennootschap. Tenslotte zijn wij geboeid door alles wat te maken heeft met technologische vernieuwingen. Wij treden graag hierover met u in gesprek.

Over Advocaatscore.be

Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.