Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Broeke Elektrotechniek B.V.

Broeke Elektrotechniek is al sinds 1957 uw erkend vakman op het gebied van aanleg, uitbreiding en onderhoud van elektrotechnische installaties. Daarnaast kunt u bij Broeke Elektrotechniek terecht voor inbraakbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. Vanuit de vestigingen in Rotterdam en Spijkenisse werken wij aan een goede dienstverlening voor onze opdrachtgevers, die onder andere bestaan uit particulieren tot aannemers, Verenigingen van Eigenaars, scholen, bedrijven en industrie. Broeke Elektrotechniek is sterk in het ontzorgen van de klant. Broeke denkt mee in oplossingen, die zowel technisch hoogstaand als economisch zijn. Korte lijnen en vaste contactpersonen zorgen voor een goede samenwerking met de opdrachtgever. Het maakt niet uit of het dan gaat om het vervangen van een groepenkast of het aannemen van een volledig renovatieproject.

Over Techniek Nederland

Techniek Nederland is de belangrijkste vereniging voor ondernemers in de installatiebranche, de technische dienstverlening en de elektrotechnische detailhandel. De leden van de vereniging zijn technische experts en dienstverleners op een breed terrein. Ze plaatsen niet alleen technische systemen in uw woning of bedrijf, maar leveren ook advies en voeren de regie over ingewikkelde technische projecten, van ontwerp en plaatsing tot beheer en onderhoud.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.