Betrouwbare reviews

Klantenvertellen hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van reviews. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een product of dienst hebben afgenomen. Ons reviewsysteem nodigt klanten actief uit om een beoordeling achter te laten. Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren hebben we in ons systeem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten. Soms gebeurt het helaas toch dat een beoordeling onecht is. Wanneer je gebruikmaakt van ons reviewsysteem en dit vermoeden hebt, kun je de beoordeling rapporteren. Onze reviewspecialisten gaan de beoordeling vervolgens verder onderzoeken.

 

Positieve en negatieve reviews

Ieder bedrijf heeft te maken met positieve en negatieve reviews. Als de overall score hoog is, dan zal het aantal negatieve reviews minder zijn, maar verbeterpunten vind je altijd terug. Zeker wanneer er een behoorlijk aantal beoordelingen is achtergelaten. Om een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen kunnen klanten negatieve reviews niet verwijderen. Het is wel mogelijk om hierop te reageren, zodat een eventuele klacht in behandeling kan worden genomen. Klantenvertellen kan een gegeven review zelf verwijderen indien deze niet voldoet aan onze richtlijnen.

 

Betrouwbaar en geloofwaardig

Een potentiële klant trapt niet in ongeloofwaardige reviews. Vraag je klanten altijd om een eerlijke review achter te laten. Dat vergroot de geloofwaardigheid ervan en overtuigt nieuwe klanten om een aankoop te doen. Ga sportief om met kritiek en probeer problemen op te lossen. Klanten waarderen het wanneer je als bedrijf op een klantvriendelijke manier reageert op kritische punten.

 

Meer weten over hoe beoordelingen worden verzameld?