Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Banden Wielen Uden BV

Banden Wielen Uden – Dé specialist voor uw auto Vakmanschap, service en kwaliteit sinds 2016 Bij Banden Wielen Uden bent u aan het juiste adres voor alles wat met uw auto te maken heeft. Sinds 2016 staan wij bekend als een betrouwbare en deskundige banden- en wielen specialist, met daarnaast een compleet aanbod aan APK-keuringen, onderhoud en reparaties voor alle merken auto’s. Of het nu gaat om het vervangen van banden, het uitlijnen van uw auto of regulier onderhoud: wij zorgen dat uw auto veilig en in topconditie de weg op kan. Onze moderne werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur en onze monteurs hebben oog voor detail én kwaliteit. Onze specialisaties: - Banden & velgen - Uitlijnen - APK-keuringen - Onderhoud & reparaties - Aircoservice - Diagnose Bij ons krijgt u altijd eerlijk advies, heldere communicatie en persoonlijke service. Want bij Banden Wielen Uden draait het om méér dan alleen techniek – het gaat om vertrouwen. Ervaar het zelf. Maak eenvoudig een afspraak of kom gerust eens langs.

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.