Praktisch verbeteren met hoofd én hart. Ik ben Debby - DESC Consultancy & Coaching - en ik help organisaties in de dienstverlening en administratie om slimmer, rustiger en met meer plezier te werken. Met Lean als basis kijk ik samen met teams hoe processen eenvoudiger en effectiever kunnen — zonder onnodige druk of ingewikkelde theorie. Mijn Lean Green Belt- en Black Belt-trainingen zijn praktisch, persoonlijk en direct toepasbaar. Ik geloof dat verbeteren pas echt werkt als mensen begrijpen waarom iets beter kan en daar zelf eigenaarschap in voelen. In mijn trainingen en begeleiding draait het om helderheid, betrokkenheid en werkplezier. Samen zorgen we voor verbeteringen die niet alleen resultaten opleveren, maar ook blijven werken — voor de organisatie én de mensen die er werken.