Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Autovakmeester Andijk Auto Techniek

Andijk Auto Techniek is een universeel BOVAG garagebedrijf en aangesloten bij Autovakmeester waar iedereen terecht kan met zijn of haar auto. In 2021 is Andijk Auto Techniek opgericht door Michael, die zelf al ruim 30 jaar actief is in de autobranche. Als klein jongetje is Michael begonnen bij een universeel garagebedrijf in Zwaag op de woensdagmiddagen en de zaterdagen. Later is hij daar fulltime gaan werken om vervolgens eind jaren '90 de overstap te maken naar de ANWB Wegenwacht. Daar heeft Michael maar liefst 21 jaar lang mensen weer op weg geholpen en heeft hij veel geleerd omtrent storing zoeken. Ook was hij bij de Wegenwacht praktijkbegeleider en -opleider. Later is hij aan de slag gegaan als Technisch Specialist inwendige motorvervuiling. Echter kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft Michael nu voor het ondernemerschap gekozen.

Over Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 36 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Die betrouwbaarheid wilt u toch ook?! Kies daarom voor een Autovakmeester bij u in de buurt.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.