Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Mooving People

Over Desiree Dankers Partner bij Koeleman, Sterk & Partners, en eigenaar van Mooving People. Desiree is een zeer ervaren businesscoach, adviseur en trainer op het gebied van vitaal werken, werkgeluk & stress en burn-outpreventie. Samen met Boven de Lijn bedacht zij de VitaliteitsScan© en andere krachtige tools zoals het Powerprogramma© Wie kennis maakt met de dienstverlening van Mooving People ervaart de krachtige combinatie van plezier, betrokkenheid en methodisch werken. Achter elk tool schuilt een schat aan kennis en praktijkervaring. In ruim vijfentwintig jaar hielp zij meer dan duizend professionals uit allerhande organisaties om meer plezier uit hun werk te halen, hun talenten optimaal te benutten en de beste versie van zichzelf te worden. Haar missie is de enorme kracht van vitaliteit te laten werken voor heel de BV Nederland. Elk team en professional dat met haar aan de slag gaat, ervaart het: Leven met passie en een opgeruimd hart en hoofd draagt direct bij aan nog meer zakelijk succes!

Over Coachscore.nl

Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.