"Het overlijden van een dierbare is ingrijpend. Emoties, praktische keuzes en onzekerheid over wat er geregeld moet worden, komen samen. Op zo’n moment is het extra belangrijk om op een passende, zorgvuldige manier afscheid te nemen. Sinds 2002 begeleid ik families in Utrecht en omgeving bij het organiseren van een persoonlijke uitvaart. Als uitvaartverzorger in Utrecht bied ik rust, overzicht en oprechte betrokkenheid. Ik neem praktische zorgen uit handen en begeleid jullie stap voor stap naar die ene dag: de uitvaart. Of je nu kiest voor een traditionele uitvaart of een geheel eigen invulling – er is veel mogelijk. Door goed te luisteren en met je mee te denken, zorg ik voor een warm en betekenisvol afscheid. Een moment waarop je, ondanks het verdriet, met een goed gevoel kunt terugkijken. Wil je een uitvaart regelen in Utrecht of omliggende plaatsen? Neem vrijblijvend contact op – ik help je graag verder."