Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Binnendienst

Accountmanagement

Projectleider

De verhuizing

Voorman

Nazorg

Klachtenafhandeling

Referentie

Prijs/kwaliteitsverhouding

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over UTS van der Geest Verhuizingen B.V. (EPV)

UTS van der Geest is dé projectverhuizer voor de regio Zuid-Holland. Of het nu gaat om bedrijfsverhuizingen, het verhuizen van onderwijsinstellingen, complexe kantoorverhuizingen of het met grote zorg verhuizen van zorginstellingen, dan bent u bij UTS van der Geest aan het juiste adres. Ook voor logistieke vraagstukken denken wij met u mee voor de juiste oplossing. UTS van der Geest heeft een diversiteit aan opslagmogelijkheden, denk hierbij aan opslag in afgesloten units, container opslag, paletopslag en opslag voor losse items zoals machines of andere waardevolle goederen. De opslag is verwarmd en beveiligd door middel van detectie en camera bewaking. UTS van der Geest heeft ervaring met calamiteiten logistiek en de eventuele bijkomende opslagvraagstukken. Heeft u vragen over facilitaire ondersteuning of zoekt u hulp bij projectmanagement, laat u zich dan vakkundig informeren. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning tijdens het verhuisproces. UTS van der Geest is na ruim 95 jaar nog steeds een familiebedrijf en na 4 generaties toonaangevend in de regio!

Over Erkende Project Verhuizers

Een verhuisbedrijf met het EPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.