Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Algemeen

Offertestadium

Uw erkend Betere Schilder

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over De Nooy Schilders

Wij kiezen voor u, als particuliere klant. Omdat we niet geloven in alles een beetje goed te doen. Maar juist in een ding heel goed zijn. Een nieuwbouwschilder of woningstichting schilder is een ander type schilder, heel knap in z’n vakgebied maar niet om uw huis netjes te schilderen. U laat uw auto toch ook niet onderhouden bij de vrachtwagen garage? De specialist voor uw huis op het gebied van schilderwerk zijn wij al meer dan 265 jaar en we staan graag voor u klaar. Korte lijnen en duidelijke afspraken. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, daar zorgen onze bevlogen vakmensen voor. Door onze ervaring van meer dan 265 jaar durven we best te zeggen dat dat één van onze specialiteiten is. Wat we ook mogen doen voor u, wij zetten u in het middelpunt, zodat uw woning er mooi gekleurd opstaat. We proberen zoveel mogelijk te ontzorgen zodat u zo min mogelijk overlast ondervind en het eindresultaat u verwachting overtreft.

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.