Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over INQAR Drechtsteden BV

Lokaal autoverhuurbedrijf met een landelijke dekking onder de vlag van de INQAR organisatie. Bestaande uit een team van enthousiaste, ervaren medewerkers. Ons servicegerichte team adviseert u graag vrijblijvend in de beste manier om invulling te geven aan uw flexibele vervoersbehoefte. Of het nu gaat om een verhuring voor een dag, weekend, week maand of jaar. U kunt voor al deze perioden bij ons terecht. Zowel voor verhuur,(short)lease en private lease. Dit alles op een flexibele basis waarbij meedenken met de klant centraal straat. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met onze huurders op te bouwen. Waarbij pro actief handelen, flexibiliteit, kwaliteit, goede communicatie en een servicegerichte werkwijze bijdragen aan een prettige samenwerking op de lange termijn. Inqar Autoverhuur Drechtsteden biedt u ruime keuze uit jonge, betrouwbare en representatieve voertuigen, van diverse merken. Wij kunnen onze klanten extra service bieden omdat wij onze vloot in onderhoud hebben bij ons eigen autobedrijf AutoFirst Molenvliet in Zwijndrecht. Onze vloot bestaat uit personenauto's (ook automaat), bedrijfsauto's, personenbussen, dubbel cabinebussen en bakwagens met laadklep. Graag tot ziens bij Inqar Autoverhuur Drechtsteden, de koffie staat klaar! Team Inqar Autoverhuur Drechtsteden

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.