De Rooy Steel Doors is specialist in stalen deuren op maat. Vanuit onze showroom en werkplaats in Veenendaal ontwerpen, produceren en monteren wij hoogwaardige stalen taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren voor particuliere en zakelijke interieurs. Als familiebedrijf combineren we generaties vakmanschap met modern design, eigen productie en persoonlijke begeleiding. Iedere stalen deur wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op de ruimte, het interieur en de wensen van de klant. Daarbij letten we op elk detail: van de vlakverdeling en het type glas tot de kleur, afwerking, handgreep en montage. Klanten kiezen voor De Rooy Steel Doors vanwege onze kwaliteit, heldere communicatie en zorgvuldige werkwijze. We denken mee vanaf het eerste ontwerp tot en met de plaatsing, zodat de deur niet alleen mooi oogt, maar ook jarenlang prettig functioneert. In onze showroom in Veenendaal laten we graag de mogelijkheden zien voor stalen binnendeuren op maat. Of het nu gaat om een elegante stalen taatsdeur, een ruimtebesparende schuifdeur of een tijdloze scharnierdeur: bij De Rooy Steel Doors staat vakmanschap centraal.