Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Hapox Installatietechniek B.V.

Hapox is opgericht in 1975 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een installatiebedrijf dat 24 uur per dag zijn services verleent. Het huidige Hapox verleent diensten voornamelijk voor industrie en utiliteit, ten behoeve van onder andere luchtbehandeling, airconditioning en centrale verwarming. In de loop der jaren zijn daar meer technische zaken aan toegevoegd om een gecombineerd pakket te kunnen aanbieden waarvan ook het maken van bordessen, trappen en kleine constructies met knip- en zetwerk deel uitmaken. Ook voor (rvs) laswerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Over Techniek Nederland

Techniek Nederland is de belangrijkste vereniging voor ondernemers in de installatiebranche, de technische dienstverlening en de elektrotechnische detailhandel. De leden van de vereniging zijn technische experts en dienstverleners op een breed terrein. Ze plaatsen niet alleen technische systemen in uw woning of bedrijf, maar leveren ook advies en voeren de regie over ingewikkelde technische projecten, van ontwerp en plaatsing tot beheer en onderhoud.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.