Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Dakkapel/dakraam
Serre/overkapping
Aanbouw/dakopbouw
Indelingswijziging
Garage/schuur
Dak
Vloer
Keuken
Badkamer
Kelder
Zonnepanelen/zonneboiler
Isoleren (deel) woning
Beglazing en kozijnen
Restauratie monumentaal pand
Onderhoud/service
Herstellen aardbevingsschade
Overige

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over BC Bouw BV

BC Bouw B.V. is een jong en dynamische bouwonderneming, welke werkzaam is in de burger- en utiliteitsbouw. Wij werken momenteel met een team gemotiveerde vakmensen welke gespecialiseerd zijn in het realiseren van aanbouwen, woningaanpassingen, onderhoud- en renovatiewerken. Maar ook nieuwbouwprojecten realiseren en begeleiden we van ontwikkeling tot oplevering. Bovendien maken we vooraf duidelijke afspraken, zodat u tijdens het hele traject precies weet wat u te wachten staat. Onze werkwijze is simpel en solide. Wij laten u graag zien waarom. Stap 1: Kennismaking Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom bespreken wij uw ideeën en wensen en denken graag met u mee. Als er geen bouwtekening is, dan verzorgen wij deze graag voor u zodat u één aanspreekpunt heeft. Stap 2: Offerte en opdracht Aan de hand van de bouwtekening en uw wensen maken wij een transparante prijsopgave. Wij maken geen gebruik van onnodige stelposten en laten geen enkel onderdeel onbeschreven. De offerte wordt 1-op-1 gehanteerd als stappenplan bij de realisatie. Afspraak = afspraak. Stap 3: Realisatie Van kennismaking tot oplevering heeft u één aanspreekpunt. Een team van enthousiaste vaklieden draagt zorg voor een snelle en adequate uitvoering. Onze voorman heeft regelmatig contact met u of uw architect en is uw aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen. Kortom: korte communicatie lijnen. Stap 4: Oplevering Bij de oplevering bekijken wij samen met u het resultaat en toetsen dit aan het afgesproken stappenplan. Indien nodig stellen we een laatste actielijst op.

Over Bouwnu

Bouwnu.nl is een onafhankelijke en betrouwbare website waarmee de consument op eenvoudige wijze een geschikte aannemer vindt. Dit initiatief wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB bouw, Woningborg, SWK en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.